• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
zaten farlar teracotta değil normal hafif simli farlar....yeşil,kahve tonları ağırlıklı...
allıklar teracotta ....bak bencede güzele benziyo ürünler...
bende artık yarın birgün tekrar giderim....
kaydirigubbakcemile4

tsk ettim :) kaşlarım çıkmış kocamanda olunca cok utandım :(
iyi yapabildiysem ne mutlu bugun suratımada day wear surdum gurbik. nasıl kucultuyorsun birde ogretirsen cok sevinirim

canım ACDSee v5.0 versiyonunu indir
Aletler - Yeniden Boyutlandır'ı tıkla ordan istedigin boyuta getir :)
ben genelde genişliği 700 şeklinde ayarlıyorum olay halloluyor :)

tsk ettim :) kaşlarım çıkmış kocamanda olunca cok utandım :(
iyi yapabildiysem ne mutlu bugun suratımada day wear surdum gurbik. nasıl kucultuyorsun birde ogretirsen cok sevinirim

utanılcak bişi yok bitanem ya :)
hepimiz kadınız halden anlarız
dayweardan memnun musun canım?

zaten farlar teracotta değil normal hafif simli farlar....yeşil,kahve tonları ağırlıklı...
allıklar teracotta ....bak bencede güzele benziyo ürünler...
bende artık yarın birgün tekrar giderim....
kaydirigubbakcemile4

bi bakak öyleyse
ay rosense de ugramam lazım hoff:delphin:

gurbik bende bakıyorum bir derdim var a gerçekten iç karartıcı enişte haklı ben artık girmiyorm zaten

:) cok memnunum canım yaz oldugu için pudrayı bıkratım e yüzüm azcık bronzlaştı bir haftadır hiç makyaj yapmıyordum bugun dedim bir yapayım az kullanıyorm day wear gerçekten cok hoş pudradan snr cok iyi geldi :)

gurbiş sana önceden netten alışveriş yapma özürlü:mymeka:olduğumu söylemiştim:a015:bana benefiti nasıl alabileceğimi anlatırmısın şimdi bitanecimm:asigim:

sağolasın melodim teşkür ederim
len o bir derdim varda okudugum iç karartıcı konular yüzünden paranoyak olmamdan korktugundan pek tasvip etmiyo kkyi
yoksa makyaj guzellik bolumune takılmamdan rahatsız değil

gurbikcim sende girme bir derdim vara.
güzellik bakım bölümünden bahoş rahatsız olmuorsa e zaten bir mod. sun artık bişey demez herhalde.
yav sen gidince biz kime güvenip bişey sorcaz? :dilcikar:

evet gurbik yaaa sana guveniyoz al diyon alıyoz memnun kalıyoz gitmee :(
gurbik şimdi vericem sipariş ama unuttum kargoyu hangisi secicektik
Standard Airmail - All Jars - 7.75
Standard Airmail - Sample Bags - 3.85
Standard Priority - ALL Items - 12.05
Global Express - 30.00
Airmail w/ Registered Mail - 13.65
Priority w/ Registered Mail - 22.00

evet gurbik yaaa sana guveniyoz al diyon alıyoz memnun kalıyoz gitmee :(
gurbik şimdi vericem sipariş ama unuttum kargoyu hangisi secicektik
Standard Airmail - All Jars - 7.75
Standard Airmail - Sample Bags - 3.85
Standard Priority - ALL Items - 12.05
Global Express - 30.00
Airmail w/ Registered Mail - 13.65
Priority w/ Registered Mail - 22.00

bu bebem zemuszemus

gurbiş sana önceden netten alışveriş yapma özürlü:mymeka:olduğumu söylemiştim:a015:bana benefiti nasıl alabileceğimi anlatırmısın şimdi bitanecimm:asigim:

çene çilekten alişveriş yapiyo asocum ondan yardım alabilirsin
mesaim bitti acil çıkmam lazım bebeklerim
opuyorum alayınızı

şunların tl fiyatlarınıda yazsana donu güzel hatunnaniknanik
eğer rimelden memnun kalırsan yaz belki bende düşünebilirim :delphin:
belkim yollarsın ha hacıızemuszemus

canim 1 euro 2 tl civariopuyorumnanaktan

yani 1,60 € 3,20 tl yapiyo
lipgloss 3€ - 6 tl yapiyo
rimel 3,50 € aldim - 7 tl yapiyo
kargoya da tek parca icin 2-3€ ödedim bikac parca olunca 4 € ödedim
canim almanyada yok bunlar ebay dan aldim amerikadan geliyo,sana nasil yolliimki canim:gitme:

gubik baskanimda dedi kiprikler mac gibi kaliteli diye, naadar sevindim bilemessin,bilmeden cok iyi secim yapmisim:ecrin_bebek: ama rimelide cok övüyolar bende tüm Covergirl serisini siparis ettim nerdeyse gözaltikapaticisindan cok memnun kalinca kapaticiyi gözaltim hemen cekiyo rengi harika süper kapatiyo vede öbürleri gibi ince ince cizgi yapmiyoooozemuszemus

ayyy kırmızım yaa kirpikler feci ucuzmuuşşşş mafoldumben
laylasha t.acarda 30küsür ytl bayildim ben lanet olasıca tüüüü :gitme:

evet gubik cok ucuz ondan bikactane aliim dedim:ecrin_bebek: benimkiler kisa ve az cok seviyom uzun kiprik hatta günlük kullanmak istiyom ,fondoten allik kiprik vede lipgloss tataaaaahihoyyyt
nan bide mail geldi bilem hepside cikmis yolaŞeniz

Gubik bende netde dolanirken bunu gördüm eklemek istedim:kedi:(istemessen kaldir taami)
Almanca bilenler icin süperrrrkaydirigubbakcemile5, bilmeyenler resimlere baksin :1shok:

Aaaalso bitte nicht erschrecken, es ist etwas bunt, aber das wichtigste ist die Technik, die Farben könnt ihr beliebig austauschen !

Ich fange mit Concealer (Touche Magique von L'Oréal) an und tupfe kleine Pünktchen auf die dunklen Ringe, die ich dann mit dem Finger einklopfe:

tutorial5-2.jpg

Dann nehme ich einem meiner MAC Paints (hier Bare Canvas) und verstreiche eine kleine Menge mit dem Finger auf dem Oberlid. Das dient sowohl dazu, den Lidschatten haltbarer zu machen, als auch die Farbe meiner dunkler pigmentierten Lider aufzuhellen und auszugleichen:
tutorial5-3.jpg

Gegen bröselnde Lidschatten gebe ich extra viel Puder mit einer Quaste unters Auge, der wird nachher einfach weggebürstet:
tutorial5-4.jpg

tutorial5-5.jpg

Dann trage ich mit einem großen Lidschattenpinsel die Farbe, die hinterher in der Mitte des Lides sein soll (BSB Guacamole) auf dem ganzen Lid auf:

tutorial5-6.jpg

tutorial5-7.jpg

Nun nehme ich einen kleiner Pinsel und trage die Farbe für die inneren Augenwinkel (BSB Pearl Sage) auf und verstreiche sie sowohl nach oben als auch nach unten:

tutorial5-8.jpg

tutorial5-9.jpg

Jetzt kommt der Teil, der normalerweise die meisten Probleme bereitet: das äußere V (BSB Saltwater Taffy). Wichtig ist hier ein kleiner Pinsel und ein präziser Auftrag. Ich fange normalerweise unter dem unteren Wimpernkranz an und ziehe von dort aus das V nach oben:

tutorial5-10.jpg

tutorial5-11.jpg

tutorial5-12.jpg

So sieht das ganze in der ungeblendeten Version aus:

tutorial5-13.jpg

Als nächstes trage ich mit einem runden, kleineren Pinsel den Highlighter (MAC Vanilla Pigment) auf dem Brauenbogen auf und blende schon ein bißchen mit dem Rand der anderen Farben:
tutorial5-14.jpg

Dann nehme ich meinen MAC #224 und blende den oberen Rand mit Scheibenwischer-Bewegungen. Wer möglichst viel Farbintensität bewaren will, kann auch einen kleineren, festen Pinsel nehmen und nur die Ränder vorsichtig ineinanderblenden. Besonders schimmernde Minerals sind schwer zu blenden, evtl. muß man hier hinterher nochmal vorsichtig mehr Farbe auftragen und nachblenden:

tutorial5-15.jpg

tutorial5-16.jpg

tutorial5-17.jpg

Das ganze im ausgeblendeten Zustand:

tutorial5-18.jpg

Als letzten Schritt an den Augen trage ich mit dem kleinen Pinsel noch etwas Guacamole in die Mitte unter dem unteren Wimpernkranz auf und verstreiche es mit den "Ausläufern" von Innen- und Außenwinkel:

tutorial5-19.jpg

Jetzt kann der überflüssige Puder weg, ich benutze einen Kabuki zum wegwischen:

tutorial5-20.jpg

Jetzt fehlen noch Lidstrich und Mascara:

Wenn ich einen Look ohne Lidstrich möchte, trage ich nur noch Mascara auf und fertig. Für einen Look mit Lidstrich trage ich nun die japanische Tinte von Manhattan auf:

tutorial5-23.jpg

Danach noch Kajal im Innenlid und Mascara (Revlon Fabulash) und die Augen sind fertig:

tutorial5-24.jpg

tutorial5-25.jpg

tutorial5-26.jpg

Und das ist der fertige Look mit Blush, Lippenstift und Lipgloss:

phosphorelle2-2.jpg

alintidir

Back