- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #5.401
aklıma geldi. soğuğu seviyorsan madem balayı için değil ama kış tatili için mudanya otele gidin. çok güzelmiş. sakin doğa ile başbaşa. kar diz boyu kurt sesleri. odanda şömine. görmeyi çok istediğim bir yer. tatil için bodrum antalya çeşme çekilmez. marmara ve karadeniz en güzeli.
o dengeyi sağladigima inanıyorum canım...
yapi itibariyla zaten her denilene "he" demek tabiatıma aykırı
ama illa da her dediğini yapmıcam diye güç savaşına da girmem...
kararınca herşey...
o bana illa slip giycem dese ve giyse bu durum beni nasıl rahatsız eder tahmin edebiliyorum
o nedenle bu konuda onunla tartışmayı gereksiz buluyorum
azıcık empati herşeyi çözüyor aslında opuyorumnanaktan
yok canım, öyle baskıcı falan değil ki zaten biz bu konuları taa en başında konusmuştukay ne bilim bebem şortu denizde giycem dediğinde odamızda giyersin deyince çok baskıcı diye düşündüm. doğru söylüyorsun herşey ölçülü olmalı. ben baskıyı ve bana karışılmasını sevmem. ama zaten kendimde yerine göre giyinir eleştirimi de kendim yaparım. eşim bu çok açık bunu giyme dese kızarım. bunu ben görmeliyim. yapılar farklı işte. ama ortak yol bulunuyor zaten kimse kırılmadan. önemli olan da bu zaten.:asigim:
buda güselll
ulen manyak şaapcaan yatağıdamı koydun sonunda:roflol::roflol::roflol:
of orası neresi ya karnım şişmeden gidip aşk tazelemeliyim hemen özelden at baa
gecesi kaç gayme?
gurbişim aklımda yanlış kalmış düzeltiyorum mudurnu doğal yaşam oteli ve sünnet gölü. şimdi baktım internetten. enfes yaaa! hele kışın o göl karla kaplanıyormuş. manzara süper yane. eşim kalmış orada anlata anlata bitirememişti. mutlaka görülmeli diyor. bi bak bebem.
valla bebem kanımca toplam bin yetale civarına mal oldu bize ama yinede bakmam lazım akşam evdensüpermiş yaaa! paranın gözü kör olsun emi!klava:
kaç yetale?
grubik bu otelin adı ne?????
sen bi benim balayı otelime bakta nutkun tutulsun kendi sitesine gir ama tamammı?olum adam&eve hade çabuk yorumları bekliyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?