Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
balayı için eylül son haftası ağva buz olur anacımm
siz antalya tarafına gidin ya da kıbrısa
oraların tam mevsimiii

antalya yada kıbrısa üstüne para verseler gitmem ayn
kalacağimiz otel odamızda şöminemiz var nası olsa, çıkmayız hiç odamızdan :asigim:
hem soguk olması daha iyi
kumsal fantaaazisi yapar ısırnırız zemuszemus

kaç kere gittin lan kıbırsaa
tek geçerim kıbrısın denizinii
bütün akdenizi egeyi karış karış bilirim bana kıbrıs dedin mii
deniz olarakk bi durcann anacımmm

huzurunu yiyimm laa
bütün gün şapıcaksann evde otur anacımm
daa huzurlu olur
ayrıca o bikiniyi ben de beğendim,üstü hoş deel bence dee

sevmem kızım ben öyle çiğrişan bağrişan insan kalabalığını
marmaris, bodrum, antalya, çeşme, kuşadası falan normalde tatil için bile tercih ettiğim yerler değil :1closedeyes:
ağva istiyorum o kadar zemuszemus
yurtdısına çıkmak da istemiyorum cunku zaten 6 ay sorna istemediğim kadar ülke gorucem göçmen kuş misali ordan oraya gezip durcaz:umursamaz:
so, ağva is better than best

senin tatil iyi bir zamana denk geliyor. okulların açıldığı dönem daha sakin olur. kafnızı dinlersiniz. kalabalığı bende sevmem.
sevdiceğinin her dedeiğine he deme. azcuk senin de istediğin olsun.

senin tatil iyi bir zamana denk geliyor. okulların açıldığı dönem daha sakin olur. kafnızı dinlersiniz. kalabalığı bende sevmem.
sevdiceğinin her dedeiğine he deme. azcuk senin de istediğin olsun.

o dengeyi sağladigima inanıyorum canım...
yapi itibariyla zaten her denilene "he" demek tabiatıma aykırı
ama illa da her dediğini yapmıcam diye güç savaşına da girmem...
kararınca herşey...
o bana illa slip giycem dese ve giyse bu durum beni nasıl rahatsız eder tahmin edebiliyorum

o nedenle bu konuda onunla tartışmayı gereksiz buluyorum
azıcık empati herşeyi çözüyor aslında opuyorumnanaktan

aklıma geldi. soğuğu seviyorsan madem balayı için değil ama kış tatili için mudanya otele gidin. çok güzelmiş. sakin doğa ile başbaşa. kar diz boyu kurt sesleri. odanda şömine. görmeyi çok istediğim bir yer. tatil için bodrum antalya çeşme çekilmez. marmara ve karadeniz en güzeli.

yavrumcuklarım bu arada yafmırlıımın tavsiyesiylen spurilina mıdır suplina mıdır neyse o hapa başlıyorum
half vejeteryanım kanımca çok işime yarıycek :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…