Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yağmurluk, gurbik, lv85 sağolun kızlar cevaplarınız içinn

bende krd den alcem emme bazen çok ciddi indirimler denk geliyor ondan sordum, kaçırmamak için yerimseniben

yağmurluk, gurbik, lv85 sağolun kızlar cevaplarınız içinn

bende krd den alcem emme bazen çok ciddi indirimler denk geliyor ondan sordum, kaçırmamak için yerimseniben
valla guzucum nerde ucuzsa ordan stokluyoz biz
krdi su siralar havai adalarında daatilde oldugundan çılağa hucum halindeyiz :lepi:

gurbiş naber canım! nasıl oldun? dişinin ağrısı geçti umarım daha iyisindir.
sana birşey daha sormak istiyorum. benim t bölgem yağlı ve alnımda minik minik sivilce gibi kabarıklar oldu. ilk kez böyle oldu. sence ne iyi gelir?

canım daha iyiyim çok şukur :)
melodicim kese öneririm (ama bastirma, nazikce yap)
bi de ardından kil maskesi
inanılmaz işe yariyor opuyorumnanaktan

canım daha iyiyim çok şukur :)
melodicim kese öneririm (ama bastirma, nazikce yap)
bi de ardından kil maskesi
inanılmaz işe yariyor opuyorumnanaktan

iyi olmana sevindim Şeniz
kil maskesinin hazır olanı var avondan aldım daha önce.
ama senin dediğin taş gibi olan doğal kil. ben onu eritmek için sadece sıcak su koyup karıştırıyorum. sanırım bu yeterli olur. akşam bir deneyeyim bakalım.
önerin için sağol şekercim evde kil olduğunu bile unutmuşum. kaydirigubbakcemile3

fıstıklarım sivilceli cilde kese iyi gelmez diye duymustum bana kalırsa dr murad ın urunlerini kullan ürünleri cok cok basarılı

fıstıklarım sivilceli cilde kese iyi gelmez diye duymustum bana kalırsa dr murad ın urunlerini kullan ürünleri cok cok basarılı

canım onlar sivilce değil de pütürcüktür daha ziyade kaydirigubbakcemile5

ya melodi bırak Allah aşkına avon mavon yaa...
git adamakıllı doğal bi ürün al
botabella satiliyo aktarlarda
hazır kutu içinde kil
aliyon direk yüzüne sürüyon kuruyunca yıkıyon kebap gibi...

selam gurbaa...bebak topiğinin mudavimlerindendim...burayı gördüm...baya faideli :)) şeyler paylaşmışsınız yafff..opuyorumnanaktan geyikde süpermiş...
artık takip ederim bilmediğim pek çok şey varmışş...ögrencess yavaş yavaş...
benimde nacizane bi sorum olcakk..malum yaz aylarında özellikle makyaj malzemelrimizi nası muhafaza edelim özellikle kıyamadığım şeyler çabuk kötü olmasından korktuklarım...rujlar....fondoten gibi şeyler...
banyoda dolapda duruyor...ama nem felan hep aklım atakılıyor...
şimdiden teşekkür takipçininzim kızlar....zemuszemus

avon kullanmıyorum evde öyle duruyor. bazen eşime uyguluyorum. ona iyi geliyor. avonu sevmiyorum zaten. dediğin markaya bakayım aktardan. en güzeli doğal ürün zaten.
opuyorumnanaktan

canım süpersin bu soru çok iyi oldu
daha bu sabah kızları uyarıyım diyordum unuttum :kedi:
malum havalar asfalt eritir cinsten
bozulabilecek kozmetik ürünlerimizi kesinlikle serin yerlerde hatta mümkünse buzdolabında saklayalım...
ozellikle lipglosslar, fondotenler, primerlar, tonikler, kremler vb. akışkan malzemeler

avon kullanmıyorum evde öyle duruyor. bazen eşime uyguluyorum. ona iyi geliyor. avonu sevmiyorum zaten. dediğin markaya bakayım aktardan. en güzeli doğal ürün zaten.
opuyorumnanaktan

he canım hem de 8ytl bişiydi
100 kullanımlık üstelik

kaydirigubbakcemile çok sağol tatlım...hemen koyayım buzdolabına...hele lipgloslar
felan yapış yapış oluyor gerçekden...:icecream:

Şu Botabella'ya bakıcam mademse bugün :))

bak canım çok güzel ürünleri var opuyorumnanaktan

bizm burdakı eczacı kesnlıkle bebakı yüze sürmeyin dedi
hiç onermiyorum felan dedi sadece el için kullan dedi
halt etmiş o eczacı
kremi yüze sürülmez elbette
ama temizleme sütünün elde işi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…