- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #4.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh bi bilsem bi bilsem:gitme:
7-10 gün içerisinde gelio selin danasıya kızlar bu strawberryden ürün alıyorsunuz ya kı bende almayı düşünüyorum ücretsiz kargo kaç günde gelıyor yada ücretli istersek ücreti ne kadar ve nekadar brsürede gelıyor bilginiz var mı?
ben alırsam kenarından bi kaba sıyırır sana yollarım eccükzemuszemusal beenüüsen bende alem bari zemuszemus
bebem 22sinde gorusebilüsek tekrardan sue deviti yanımda getirem de sürem saaahh bi bilsem bi bilsem:gitme:
hep aklımda o allıkta ama bulamıom bi türlü:gitme:
bu arada dün smashboz allığımı sürdüm yok böle bişi mutlaka edinilmesi gereken bişi:asigim:
yafmir bu ne lan ayda bi 15günlük tatile çıkıyon dana :mymeka:
kankaa sen geç kaldın tatil içinn
muhahahahahahaaaaaa
millet tatilii bitirdi heppp
arkadaslar cilekteki mallar sahte degil bazı urunleri kutusuz kapaksız oluyor onlarda diger urunlere gore indirim daha cok yapıyorlar cilekteki ürünlerin ucuz olmasının nedeninide yazmıstım neyse bence guvenle alıp kullanabilirsiniz
gurbacım sana bir sorum olucak angelina nın burada kullandıgı fara uygun bildigin bir far var mı bi de kırpıklerinin bitimine dogru olan yere dogru takma kırpık mı kullanmıs ben pek anlayamadım
cvp için sagol cnm o zaman ben dior standına bir ugrayım
cok soru sormus olucam ama hangi markanın takma kırpigini tavsiye edersin cnm m.a.c ın takma kırpıkleri hos gibi duruyor ama bence secimide gayet zor cunku fazlaca alternatifi mevcut