• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
88ultrashimmereyeshadowpalette.jpg

Kıslarr Coastal Scents markasının ürünleri nasıl renkler al beni diyor ama kullanan oldumu hiç merak ettim.
88 renk var ve fiyatı da uygun ( $20 ) olunca kafam karıştı açıkçası.fisfisfis

slm
gurbıkım sana 2 sorum olcak bır tanesı bıraz bu topıcle alakasız olcak ama benım kırmaz cvp verırsen sevınırım :sinifsinif:

1. sorumm kaş ıle ılgılı olcak
kaşlarımı aldırmayı düşünüyorum ama cok kararsızım ılk defa aldrcam cunku mafoldumben cok korkuyorum beğenmez yada kötu olurum dıye
ve kaşlarım cok yok sence aldırsam guzel durur mu ve nasıl aldrmam gerekır fıkrınız var mı
bıde cok kötu mu duruyo mu aldrmazsam ayy :bbo: cok kafam karısık cnm
resımlerı sılcem hemen
2.sorumda göz makyajı yapıyorumm ve göz kapaklarım dusuk hep sımlı boyalar kullanıyorum
doğru mu sence

Son düzenleme:
gurbik merhaba benim de sana küçük bi sorum olacaktı :)
kendime bi rimel almak istiyorum ama karar veremedim.. yabancı bişi olabilir bourjois, borghese, clinique' ten bikaç tane beendim ama karar veremiyorum.. sen yabancı markaları biliyorsun yardım edersen pek bi makbule geçer başka markalar da olabilir ama pek tuzlu olmasın malum öğrencilik :delphin: bir de benim kirpiklerim aslında sık ve uzun ama tam ortaları birbirine yapışıyo orası seyrekmiş gibi duruyo işte buna sinir oluyoruumm.. bunu giderebilecek bi rimel olursa çok sevindirik olacamm..:teytey::dance:

Kıslarr Coastal Scents markasının ürünleri nasıl renkler al beni diyor ama kullanan oldumu hiç merak ettim.
88 renk var ve fiyatı da uygun ( $20 ) olunca kafam karıştı açıkçası.fisfisfis

canım coastal öyle çok mükemmel olmasa da piyasadaki bi çok üründen iyidir
kullan pişman olmazsın

slm
gurbıkım sana 2 sorum olcak bır tanesı bıraz bu topıcle alakasız olcak ama benım kırmaz cvp verırsen sevınırım :sinifsinif:

1. sorumm kaş ıle ılgılı olcak
kaşlarımı aldırmayı düşünüyorum ama cok kararsızım ılk defa aldrcam cunku mafoldumben cok korkuyorum beğenmez yada kötu olurum dıye
ve kaşlarım cok yok sence aldırsam guzel durur mu ve nasıl aldrmam gerekır fıkrınız var mı
bıde cok kötu mu duruyo mu aldrmazsam ayy :bbo: cok kafam karısık cnm
resımlerı sılcem hemen
2.sorumda göz makyajı yapıyorumm ve göz kapaklarım dusuk hep sımlı boyalar kullanıyorum
doğru mu sence

böcüğüm kaşlarını kesinlikle aldır
bunu daha önce de söylemiştim sana
bu kaşlar seni oldugundan büyük gösteriyor...
fakat sıkı sıkı tembih et "inceltmeyin, sadece dağinikliği toplayın" diye
gözüne sürekli simli farlar sürmen bana göre hatadır
yapman gereken göz kapagına koyu renkli bir far ve üst kısımdaki o cukura daha acık bir renkle hareket katmak
kaş altına da aydınlatıcı sürersen göz ile kaş arası acılmış ve ayrı bi hava katmış olursun bakışlarına
üst kirpiklerine bolca rimel sür
bu o cukurlugu bi nebze de olsun kamufle etmeye yardimci olur

gurbik merhaba benim de sana küçük bi sorum olacaktı :)
kendime bi rimel almak istiyorum ama karar veremedim.. yabancı bişi olabilir bourjois, borghese, clinique' ten bikaç tane beendim ama karar veremiyorum.. sen yabancı markaları biliyorsun yardım edersen pek bi makbule geçer başka markalar da olabilir ama pek tuzlu olmasın malum öğrencilik :delphin: bir de benim kirpiklerim aslında sık ve uzun ama tam ortaları birbirine yapışıyo orası seyrekmiş gibi duruyo işte buna sinir oluyoruumm.. bunu giderebilecek bi rimel olursa çok sevindirik olacamm..:teytey::dance:

canım benim favorim diorshow - blackout'tur
fakat biraz tuzlu, 70ytl civari zannederim
onun dısında lancome hypnose, max factor calorie 2000
de iyidir

Son düzenleme:
canım coastal öyle çok mükemmel olmasa da piyasadaki bi çok üründen iyidir
kullan pişman olmazsın

Valla sorarken bile hay şansıma tüpürem demeye hazırlıklı idim ama bunu duymak güzel oldu gönül rahatlığı ile alabilirim. Zaten öyle çok profesyonel olsun diye beklentim yok şimdilik bana yeterde artar bile.
Teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

ya benefitin allıklarından birini denemek istiyorum ama napıcama karar veremedimmafoldumben
istediğim allığın rengi şu
benefit-georgia.jpg

rachel bilsona uygulamışlar ve şöle durmuş
Make-Up&

bi akıl verin bana:kedi:

Valla sorarken bile hay şansıma tüpürem demeye hazırlıklı idim ama bunu duymak güzel oldu gönül rahatlığı ile alabilirim. Zaten öyle çok profesyonel olsun diye beklentim yok şimdilik bana yeterde artar bile.
Teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

tamam canım al kullan bizi de bilgilendir :)

ya benefitin allıklarından birini denemek istiyorum ama napıcama karar veremedimmafoldumben
istediğim allığın rengi şu
benefit-georgia.jpg

rachel bilsona uygulamışlar ve şöle durmuş
Bilson%20rachel%20Face.jpg

bi akıl verin bana:kedi:

aşkitom harika bu yaaa :gitme:
çılakta vaa mi :Saruboceq:

ya kızlar bu strawberryden ürün alıyorsunuz ya kı bende almayı düşünüyorum ücretsiz kargo kaç günde gelıyor yada ücretli istersek ücreti ne kadar ve nekadar brsürede gelıyor bilginiz var mı?

Back