- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #4.861
bu arad yanlışş ifade eklemiş yaff :kedi: bunu eklicekdim...kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
makyaj sabitleyici sprey canım...gurbik bak düğün makyajı için
este aldım primer aldım versace alacağım birde çok met ettiniz kapatıcı konusunda :)
canım bunlarla makyaj akmaz dimi sabit durması için özel bişey yapmam gerekirmi uzun süre dayanıklı olsun diye
makyaj sabitleyici sprey canım...
canım çok fazla terlemiyorsan, makyaj yapma teknikleri konusunda bilgi sahibiysen çok da fazla akmaz acıkcasıo sprey nasıl kullanılıyor canım
birde o olmazsa akarmı diyosun
i.d. veil de olmaz mı bebişim sabitlemek için..
ben çok memnun kalmıştım şahsen..
canım cilde zarar vermeyecek bi ürün istiyosan mineralli ürünlerden kullanacaksın
onların uygulaması da biraz zor...
kapatici olarak ise markadan ziyade sana moru nötralize etmesi acisindan sari kapatici bulup onu almanı tavsiye ederim
öncelikle çok teşekkür ederim ama ben makyaj konusunda ne çok bilgiliyim nede çok becerikli kapatıcılar hiç doğal durmuyo yaptığım makyajıda beğenmiyorum o yüzden sarı kapatıcı derken herhangi bi markanın sarı olanınımı alayım birde bunların sıvı ve ruj gibi olanları var hangisi daha doğal sence birileri vichy ve maxfactor yazmış iyimi onlar sence bir bilgin varmı?
öncelikle çok teşekkür ederim ama ben makyaj konusunda ne çok bilgiliyim nede çok becerikli kapatıcılar hiç doğal durmuyo yaptığım makyajıda beğenmiyorum o yüzden sarı kapatıcı derken herhangi bi markanın sarı olanınımı alayım birde bunların sıvı ve ruj gibi olanları var hangisi daha doğal sence birileri vichy ve maxfactor yazmış iyimi onlar sence bir bilgin varmı?
birde kirpikleri pudra ve allıkla dolgun gösteriyolarmış o işlemi nasıl yapıyolar ve yüzümüze sürdüğümüz pudraylamı yapıyolar bunu?
bi arkadaş maybelline'in sari kapaticisi oldugunu söylemişti
bakabilirsin canim o markaya
pudra sürüyosun kirpiklerine birinci kat rimekden sonra
sonra tekrar rimelliyosun hayatım
evet yüzüne sürdüğnü pudra
çok sağol canım bu maybelline'in sari kapaticisi sıvı olanımı ruj gibi olanmı? birde rimel alıcam ya hem seyrek kirpiklerim hemde kısa sence hangisini alayım.
kurbaacım bikaç ufak sorum olcek sana.şimdi bnm cildim karma burnumda alnmda parlama ve yağlanma oluo arada ufak sivilce de cıkartıorum özellkle regl zamanları.bana önerebilceğin cilt bakımı için ürünler var mı temizleyici,nemlendirici falan.ama fiyatı cok tuzlu olsun istemiorum ve dermokozmetiğe de şu an için giremem tatlım.şimdiden teşekkürler canım bnma.s.
Canparem BotaBella sadece internetten mi alınabiliyor tadlumm ?
Ben bi kaç aktara baktım şimdik bulamadım, sitesine baktım, kargo vs. diyor...