canım şayet firca ile makyaj yapma konusunda pratigin yok ise ilk başlarda zorlanırsın tutturamazsın kalıp gibi olur
ama alıştıkça ve mineral olayının mantigini cozdukçe vazgeçemiyeceksin emin ol opuyorumnanaktan
taylor farlarımın kalitesini ne diorlarda bulabildim ne esteede ne baska bişide :umursamaz:
hele ki yani double wear'i begenmedigini corel + dila + kırmızı donlu duymasın valla şeytanı bırakıp sewengirlü taşlarlar kaydirigubbakcemile3
sewengirl canim sen estee yi nasi begenmedin onu anlamadim
gubik hakli, bak benim cildim kadar sorunlu cilt yoktur burda kimsenin buna eminim
söyle anlatayim sivilce izlerim cok fazla leke, delik cukurlar, kocaman gözenekler
ben este ve smashbox fotofinisle cok iyi sonuc aldim
okadar fondeten denedim
bak ben söyle yapiyorum
önce nemlendiricimimi sürüyorum
10-15 dakka bekliyorum (dikkat et nemlendiriciyi fazla sürme ne az ne cok kararinda bezelye tanesi kadar misal)
sonra primeri sürüyorum (iki sIkImlik)
10 dakka daha bekliyorum
sonra esteyi (onunda miktarini zamanla daha iyi ayarlarsin az sürersen kapatmaz cok sürersen maske gibi olur, ben misal elimin üstüne döküyorum findik büyüklügünde)
sonra canim dedigim gibi benim delik cukurlar cok fazla oldugu icin fondetenden sonra deliklere primeri daha yogun sürüp iyice yediriyorum, deliklerden eser kalmiyor...
hatta önceki sayfalar da öncesi sonrasi resmimi eklemistim bilmem gördünmü
he arada beklemek icin vaktim yok diyorsun sana bikac tüyo vereyim