• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ayyy yüzülürse de cok super olur tamam 03 istiyorm :) far fırcasınıda birdaha ki bahara :) gurbik ben bide bu mineralli makyaj urunlerinin hepsini okudum ama kullanısı ile ilgili birşey okumadım orda anlattım dedin yaa ben 21 sayfalık bi baslık okudum yanlıs yerimi okudum. dün sürdüm taylor ffond. herkes ne guzel makyaj yapmıssın dedi :) nemlendirici sürdüm snr kabukimle sürdüm ama sanırım azıcık cok surmusum biraz kalıp gibi oldu :(

primerim este lauderim geldi i.d istemiştim hem allık hem far gibi bişi parlak bej rengi resmen 1 tl çapında :) ayrıca esteyi de pek beğenmedim ben özellikle kokusunu doğal duruyor dediniz ama bende doğal gibi durmadı primerde ince çizgileri falan kapatmadı bendemi sorun var yaa mafoldumben
iade etmeyi düşünüyorum

i.d. minik ama harika iş çıkarıyo..
primer da öyle kadife gibi yapıyor cildi..

allalala neden beğenmedin acep:uhm:

doble wear ı aldım primeride id nin aldım primeri sürdüm direk bişimi yapılıyordu :( kuruyunca esteyi sürdüm cildim zaten problemli ya ikisini kullanmama rağmen pek kapatıcılı olmadılar yani
hayatım
burda defalarca anlattım
yani maharet ürünü alıp makyaj masasına koymakta değil, onu doğru kullanmayı bilmekte
double wear'ı begenmedim diyen ya makyajdan anlamıyordur yada doğru kullanımını becerememiştir

cilt evvela iyi bir nemlendirici ile nemlendirilir (ARKO kremle değil... bunu da ekliyeyim bazıları yapiyor bu hatayı)

15-20 dakika beklenir cilt nemlendiriciyi emsin diye
ardından smashbox primer el üstüne bi miktar sıkılır ki vucut ısısını alsın(mümkünse firca ile - badana fircasi ile değil yalnız kariştirmayalım kaydirigubbakcemile3) ardından sürülür tüm yüze
20-30 dakika beklenir ki cilde yapişsin, yerleşsin, bütünleşsin
arzuya göre kapatıcı uygulanır
ardından double wear (yada herhangi bir fondoten) el üstüne bi miktar dokulur
fondoten fircasi ele alinir ve elimizin üstüne doktugumuz fondotenden fircaya yedirilir güzelce yüze dairesel hareketlerle
firca izi kalirsa bu da elle rotuslanabilir
sonracıma aydınlatılacak bölgeler aydınlatılır (varsa ışıltılı yüz pudrasi kullanılır)
arkasından allık ve son olarak da mineral veilden (id) varsa büyük bir kapaga dökülür bi miktar
tuzluk gibidir zaten o 2 kere salladın mı epey dokulur
kaptaki veil kabuki firca ile tüm yüze nazikce uygulanır

eğer fircalar kaliteli değilse makyajdan verim beklemeyin...
cunku bana göre firca iyi bir makyajın olmazsa olmazıdır...

bu arada ürünleri nerden aldigini sorabilir miyim?
strawberryden ise çok miktarda sahte ürün var orada
alacağın kişiye çok dikkat et derim ben
boşuna kazık yemek de var işin içinde, yazık...

Son düzenleme:
ayyy yüzülürse de cok super olur tamam 03 istiyorm :) far fırcasınıda birdaha ki bahara :) gurbik ben bide bu mineralli makyaj urunlerinin hepsini okudum ama kullanısı ile ilgili birşey okumadım orda anlattım dedin yaa ben 21 sayfalık bi baslık okudum yanlıs yerimi okudum. dün sürdüm taylor ffond. herkes ne guzel makyaj yapmıssın dedi :) nemlendirici sürdüm snr kabukimle sürdüm ama sanırım azıcık cok surmusum biraz kalıp gibi oldu :(

canım şayet firca ile makyaj yapma konusunda pratigin yok ise ilk başlarda zorlanırsın tutturamazsın kalıp gibi olur
ama alıştıkça ve mineral olayının mantigini cozdukçe vazgeçemiyeceksin emin ol opuyorumnanaktan
taylor farlarımın kalitesini ne diorlarda bulabildim ne esteede ne baska bişide :umursamaz:

i.d. minik ama harika iş çıkarıyo..
primer da öyle kadife gibi yapıyor cildi..

allalala neden beğenmedin acep:uhm:

hele ki yani double wear'i begenmedigini corel + dila + kırmızı donlu duymasın valla şeytanı bırakıp sewengirlü taşlarlar kaydirigubbakcemile3

ulan onu sür 20 dk bekle bunu sür 15 dk bekle işyerindeyim geldi hemen denedim lavaboda bi kaç dk bekledim :mymeka:
ama lekeleri pek kapatmadı gibi geldide ondan dedim :mymeka:
hem sen bana çilekten alabilirsin güvenli demedinmi laan :mymeka: ordan aldım bende
şimdi sahte olabilir diyo :mymeka:
sana bu kadaa tokat yeter

hele ki yani double wear'i begenmedigini corel + dila + kırmızı donlu duymasın valla şeytanı bırakıp sewengirlü taşlarlar kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

tamam laaan kızmayın sevmeye çalışşcamm :kedi:

Şinci
eğer makyaj öncesi nemlendirici kullanılmazsa gerçekten mat ve kaba duruyor makyaj
ben yapıyodum önceden bu hatayı çünkü
klinik nemlendirici kullanıyorum ben makyaj öncesi
hatta bugün bi hata yaptım
primeri sürdüm hemen üstüne estee doubleyi sürdüm
ona rağmen yüzüm porselen gibim oldu
şimci elliyom yüzümü
ipeksi dümdüz ..
ben beendim
primer+estee artık vazgeçilmezim.
işin en güzel yanı çok doğal duruyor.

hiç fondoten kullanmamıstım ama içimde bir his bunuda sevicem gibi :)
evet fırcayla makyaj hiç yapmadım yeni yeni yapıyorm aynen kalıp gibi oldu bir tavsiyen varmıdır

cildim hem regl de hemde yüzüme 50 faktor yaglı gunes kremi sürüyordum sanırım bide o yaptı hem cildinizde yaz kıs krem surun diyorlar hemde cok yaglandıryor napıcam bilmem bıraktım surmeyı

canım şayet firca ile makyaj yapma konusunda pratigin yok ise ilk başlarda zorlanırsın tutturamazsın kalıp gibi olur
ama alıştıkça ve mineral olayının mantigini cozdukçe vazgeçemiyeceksin emin ol opuyorumnanaktan
taylor farlarımın kalitesini ne diorlarda bulabildim ne esteede ne baska bişide :umursamaz:

hele ki yani double wear'i begenmedigini corel + dila + kırmızı donlu duymasın valla şeytanı bırakıp sewengirlü taşlarlar kaydirigubbakcemile3

sewengirl canim sen estee yi nasi begenmedin onu anlamadim
gubik hakli, bak benim cildim kadar sorunlu cilt yoktur burda kimsenin buna eminim
söyle anlatayim sivilce izlerim cok fazla leke, delik cukurlar, kocaman gözenekler
ben este ve smashbox fotofinisle cok iyi sonuc aldim
okadar fondeten denedim
bak ben söyle yapiyorum
önce nemlendiricimimi sürüyorum
10-15 dakka bekliyorum (dikkat et nemlendiriciyi fazla sürme ne az ne cok kararinda bezelye tanesi kadar misal)
sonra primeri sürüyorum (iki sIkImlik)
10 dakka daha bekliyorum
sonra esteyi (onunda miktarini zamanla daha iyi ayarlarsin az sürersen kapatmaz cok sürersen maske gibi olur, ben misal elimin üstüne döküyorum findik büyüklügünde)
sonra canim dedigim gibi benim delik cukurlar cok fazla oldugu icin fondetenden sonra deliklere primeri daha yogun sürüp iyice yediriyorum, deliklerden eser kalmiyor...

hatta önceki sayfalar da öncesi sonrasi resmimi eklemistim bilmem gördünmü

he arada beklemek icin vaktim yok diyorsun sana bikac tüyo vereyim

ulan onu sür 20 dk bekle bunu sür 15 dk bekle işyerindeyim geldi hemen denedim lavaboda bi kaç dk bekledim :mymeka:
ama lekeleri pek kapatmadı gibi geldide ondan dedim :mymeka:
hem sen bana çilekten alabilirsin güvenli demedinmi laan :mymeka: ordan aldım bende
şimdi sahte olabilir diyo :mymeka:
sana bu kadaa tokat yeter

lan sayenizde kafam şaaapildi :mymeka:
cilek guvenilirdir
ebay dicektim orda dilim şürcmüş mafoldumben

Şinci
eğer makyaj öncesi nemlendirici kullanılmazsa gerçekten mat ve kaba duruyor makyaj
ben yapıyodum önceden bu hatayı çünkü
klinik nemlendirici kullanıyorum ben makyaj öncesi
hatta bugün bi hata yaptım
primeri sürdüm hemen üstüne estee doubleyi sürdüm
ona rağmen yüzüm porselen gibim oldu
şimci elliyom yüzümü
ipeksi dümdüz ..
ben beendim
primer+estee artık vazgeçilmezim.
işin en güzel yanı çok doğal duruyor.

ehh işte al yani....
onerdigim 10 kisiden 9undan bu yorumu alıyorum ben yaa :umursamaz:

hiç fondoten kullanmamıstım ama içimde bir his bunuda sevicem gibi :)
evet fırcayla makyaj hiç yapmadım yeni yeni yapıyorm aynen kalıp gibi oldu bir tavsiyen varmıdır

cildim hem regl de hemde yüzüme 50 faktor yaglı gunes kremi sürüyordum sanırım bide o yaptı hem cildinizde yaz kıs krem surun diyorlar hemde cok yaglandıryor napıcam bilmem bıraktım surmeyı

canım az az alarak başla işe
bocalama fırcaya fondoteni
yazın muhakkak tonik kullanılmalı
yoksa güneş kremleri ve nem cildi daha da yaglandırıyor

sabah kalkar kalmaz hemen yüzümü yikayip nemlendirici sürüyorum
dislerimi fircaliyorum gidip üstümü giyiyorum ama tisörtümü deyil fondeten bulasmasin diye
10 dakka gecti
primeri sürüyorum viin cay demle bi dilim ekmek hazirla
10 dakka gecti
fondetenimi sürüyom viiin gidip saclarimi tarayip gerekirse fön cekiyom
10 dakka yine gecti
bronzlastirici pudrami sürüyom makajimi tamamliyom
kahvaltimi yapiyorum
tisörtümü giyip rujum sürüp kaydirigubbakcemile4

nemlendiriciyi fazla sürersen gercekdende 30 dakka filan beklemen gerekiyor gubikin dedigi gibi
misal gece yatmadan bol nemlendirici sürüyorumzemuszemus
eger yeni makaj yapmaya basladiysan böyle kazalar olabilir, zamanla alisirsin pes etmessen cok güzel sonuclar alirsin kaydirigubbakcemile5

sewengirl canim sen estee yi nasi begenmedin onu anlamadim
gubik hakli, bak benim cildim kadar sorunlu cilt yoktur burda kimsenin buna eminim
söyle anlatayim sivilce izlerim cok fazla leke, delik cukurlar, kocaman gözenekler
ben este ve smashbox fotofinisle cok iyi sonuc aldim
okadar fondeten denedim
bak ben söyle yapiyorum
önce nemlendiricimimi sürüyorum
10-15 dakka bekliyorum (dikkat et nemlendiriciyi fazla sürme ne az ne cok kararinda bezelye tanesi kadar misal)
sonra primeri sürüyorum (iki sIkImlik)
10 dakka daha bekliyorum
sonra esteyi (onunda miktarini zamanla daha iyi ayarlarsin az sürersen kapatmaz cok sürersen maske gibi olur, ben misal elimin üstüne döküyorum findik büyüklügünde)
sonra canim dedigim gibi benim delik cukurlar cok fazla oldugu icin fondetenden sonra deliklere primeri daha yogun sürüp iyice yediriyorum, deliklerden eser kalmiyor...

hatta önceki sayfalar da öncesi sonrasi resmimi eklemistim bilmem gördünmü

he arada beklemek icin vaktim yok diyorsun sana bikac tüyo vereyim

canım valla ilk defa denedim emlendirici kullanmadan primer sürüp bi kaç dk sonra sürdüm işyeirindeyim merakten zemuszemus dediğiniz gibi deneyeceğim ewet hatırlıyorum cildini canım
saol canım bilgilerin için

tmm canm. este den once primer sürüyor ya herkes primer almam lazım mı gurbik?

taylordan sipariş veremiyorm çıldırıcaam sen de bir bakarmısın

tmm canm birden benimde kafam gitti :)

tonik kullanılmalı diyorsun yaa nasıl tonik anlamadım ? bende roc un var makyaj temizlemek sütüyle beraber tonigi o tonik o tonik mi :)

Back