• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım valla ilk defa denedim emlendirici kullanmadan primer sürüp bi kaç dk sonra sürdüm işyeirindeyim merakten zemuszemus dediğiniz gibi deneyeceğim ewet hatırlıyorum cildini canım
saol canım bilgilerin için

nemlendirici sürmeden primer fondeten güzel olmaz, kullanilmasi gerektigi gibi kullanmadanda begenmedim deme canim:mymeka:
hem öyle bir günde hemen ögrenilcek bise deyil:gitme: (ben burda kac gün gubiki basinin etlerini mam ettim biliyonmu sen:kedi:)
hele bikac gün kullan yine begenmessen ver geri opuyorumnanaktan

image-0548_4A572AEC.jpg
[/url][/IMG]
i.d den bunu aldım işte kızlar yüz renklendirici diyor ama çok küçük 1 tl civarında boyutu
bunu nasıl kullanırım? kaş altına yanaklara vurgulayıcı olarak kullansam olurmu yada tüm cilde hafif pırıltılı pudra yerine sürsem fondoten üstüne nasıl olur?

biz derken aşkitom ?:delphin:
mahoylan sponsor olmaya mi karar verdiniz düğünüme opuyorumnanaktan

kızlar bu arada bakın ne buldum....
gölgeleme ve aydınlatma olayını mükemmel anlatmış bu resim....:lepi:

Concealer_usage_face3.jpg

gubik bu resmi kaydettim pc me, aynen uydulicam bakalim ne sonuc alcam:kedi:
tsekkür:ecrin_bebek:

tmm canm birden benimde kafam gitti :)

tonik kullanılmalı diyorsun yaa nasıl tonik anlamadım ? bende roc un var makyaj temizlemek sütüyle beraber tonigi o tonik o tonik mi :)

hayir canim roc kullanma benim cildimiz maafetmişti sivilce doldurmuştu kötükedihüso
rosensein tonigi gayet güzel
hem de ucuz...
onu dene

nemlendirici sürmeden primer fondeten güzel olmaz, kullanilmasi gerektigi gibi kullanmadanda begenmedim deme canim:mymeka:
hem öyle bir günde hemen ögrenilcek bise deyil:gitme: (ben burda kac gün gubiki basinin etlerini mam ettim biliyonmu sen:kedi:)
hele bikac gün kullan yine begenmessen ver geri opuyorumnanaktan
ne geri vercek la biz varken burda :kedi:

ya varya herkez hastanede yüzüne ne sürdün diyor
versace kapatıcı mükemmel tsk krdimmmmmm
bak mesela selin de versaceyi ilk aldiginda msnde bi ton kafamı ütüledi
yok bunun neresi güzel yok bunun neresi iyi yok bu cük kadar bunu mu ovdün durdun...
az daha boğacaktım :sinifsinif:
ama işte ögrenmiş ve şimdi ovguler yagdiriyo
demem o ki arkadaşlar
doğru kullanımını bilmedikten sonra isterse elinize dunyanın en iyi markasının ürünlerini dizsinler kendinizi maymuna cevirirsiniz
ama doğru makyaj yapmayı ogrendikten sonra heryol paris opuyorumnanaktan
kullanıp da memnun kalmadigim hiç bişiyi onermem
hepimiz para veriyoruz
yazık günah

ahada kırmızı donlu kız da çıktı
birden benim estenin alıcıları çıkınca gözümde bi güzelleştiki sorma, cildim de git gide güzelleşiyo sanki :jeyyar: yok mu arttıran hadi prensesler gibin olacam :teytey:

sewen allah akil fikir versinkaydirigubbakcemile3:umursamaz:

yolla elindekilerin hepsini este meste ne varsa, veresiye teklifini kabul ediomkaydirigubbakcemile5
yaz taahtaya..........

image-0548_4A572AEC.jpg
[/URL][/IMG]
i.d den bunu aldım işte kızlar yüz renklendirici diyor ama çok küçük 1 tl civarında boyutu
bunu nasıl kullanırım? kaş altına yanaklara vurgulayıcı olarak kullansam olurmu yada tüm cilde hafif pırıltılı pudra yerine sürsem fondoten üstüne nasıl olur?

ingilizce adini yazar mısın canım
türkceleri anlamıyom da -tatlicadiarzu-

Back