- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #4.081
desene gurbık kacırdık fırsatı. Hanı burda olaydı gorurduk senı gelınlıklı falan. Resımlarını koyarsan artık Oyle ıdare ederız. sen cok kokos bır gelın olursun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gurbik krdi de renkli nemlendirici varmıs onu alcam.fırcayıda body shoptan alayım diyorm ne bileyim smash box a herkes iyi diyor ama ben resmini gördüm iyi gibi gelmedi :S:S
bu nemlendiricininde renkleri var demi nasıl bilicem bana ne renk gider? magazan gorup mu alayım :S
Krdi bacımdan cicilerim geldizemuszemus
day wear çok methedilince kaçımayayım dedim.
diğeri de smasbox stick allık. Muhteşem birşey hem rengi hem kullanımı hem de kalıcılığı.. Artık çantamdan hiç eksik olmayan sürmem, rimelim, smashbox lip glosumun yanında yerini almıştır.. süper bir ürün valla..kaydirigubbakcemile2
[/URL][/IMG]
day wear mükemmeldir yağmırlıkzemuszemusKrdi bacımdan cicilerim geldizemuszemus
day wear çok methedilince kaçımayayım dedim.
diğeri de smasbox stick allık. Muhteşem birşey hem rengi hem kullanımı hem de kalıcılığı.. Artık çantamdan hiç eksik olmayan sürmem, rimelim, smashbox lip glosumun yanında yerini almıştır.. süper bir ürün valla..kaydirigubbakcemile2
[/URL][/IMG]
canım renkli nemlendirici olayı harika bişiii opuyorumnanaktan
bugday-esmerimsi tenin var ise 03 iyi olur canım
acık tenliysen 02 al ama
cnm oyle süt beyazı değilim bugdayla süt beyaz arası max factor pudram medium beige :) sanırım 03 alayım dimi heyecanlandım:)
makyaj yapmayı cok sewerım cok sık olmasada sewerım
ama su an hamıleım we kırpıklerım dokuldu
sol kırpıgım hıc yokmafoldumben
cok uzuluyorum bı fıkrınız warmı
day weari denedin mi yafmirliiimzemuszemus
bebem senin tenin çok acıkgurbaaam
ben hangi tonnunu alayım onuda de bakemm
krdile hasbıhal olduk
sadece 3 varmış onda
acaba o bana çok koyu gelirmii:kedi:
yaa ben e kadar boş beleş insanım
hiç bişi bilmiyommmmmafoldumben
day wear mükemmeldir yağmırlıkzemuszemus
ama smashbox fırçanı hala göndermedin bekliom:gitme:
olm dene....denemedin daha gırbikim.. şincik bayaa bi bronzum yaz sonuna bırakiim diyom kullanmayı..
lakin allık süper bişii..
istanbula taşınmıyom ama saçını başını yolmaya gelcem yağmırlık az beklezemuszemusaaaa..
sen istanbula taşınmıyon mu beraber kullanırız diye düşündüydüm :roflol:
ya dr solemedım de
bı ara kopartmıstım sıkıntıdan:kedi:
sonra da dokuldu hepten acıldı
baden yagı kullanıyorum sadece
aaaa..
sen istanbula taşınmıyon mu beraber kullanırız diye düşündüydüm :roflol:
olm dene....
bronz tene daha bi güzel olcak eminim
ışıl ışıl parlıcan nur inmiş gibi yüzüne mafoldumben
istanbula taşınmıyom ama saçını başını yolmaya gelcem yağmırlık az beklezemuszemus
aaaşam dene nete gel yorumla merak ediyomzemuszemusheee.. zati nurlu benim sıfatım:kedi:
du bakem evde bıraktım akşam denerim yafrimm..
bebem senin tenin çok acık
3 sana koyu olur