Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tmm canım sorarım ılgıne tesekkur ederım
e bıde sarısın olunca nsaın olan ıkı kırpıgıde dokulunce ole oluyoopuyorumnanaktan

tmm canım sorarım ılgıne tesekkur ederım
e bıde sarısın olunca nsaın olan ıkı kırpıgıde dokulunce ole oluyoopuyorumnanaktan
canım bi de şunu deneyebilirsin
yalnız badem yagı değil de aktarlarda bi kaç yagın karisimi var
bunlar kıl koklerini harekete geciriyor
denemeni tavsiye ederim
benim saçlarımda harikalar yarattılar

ben napcam ya kararsız kaldım şimdi biraz daha koyu cildim bronzlastım ee yaz okulu dönüşü gene guneslencem kararcam o zmn kullanamam ki aman yaaaa ben magazada denerim ona gore krdi ye söylerim :))
buara kanne erzurumdamısın suan ? bende okuyorumda erzurumda :)

canım sorun olmaz
zaten cildinle bütünleştiginden, fondoten gibi durmadıgından yapay bi goruntu olusturmuyor....

erzurumluyum ama 4 saat uzağım meleketime lucifernmafoldumben

hım acaba bı ısmı warmı canım
ısterken ne demem lazım bılgın varmı
bırde onu deneyeyım

kanne sen beni öldürceksin :roflol:
etiketlere san patrick yazmış ya deli :roflol:
seviyorum seni yaa manyak şeee :asigim:

ne diyon se ya
ben o gelinliklere aşık oldummmmmmmafoldumben
valla bakaerken kalp ritmim değişiyo
ben mannak oldummkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bende seni seviyom beeeopuyorumnanaktan

Canım benim saol, öyle yapıyorum, yapıcam zaten başka yolu yok mafoldumben
Ama bu malzemeleri bu kadar geç öğrendiğime yanıyorum şimdi, onca zaman neden görmedim lmaz:
Çok fena bi his oldu bu ya, hani vitrinde bi elbiseyi, ayakkabıyı görürsün de almazsan çatlarsın ya öyle işte mafoldumben Şimdi gözü karartıp alsam diyelim kredi kartı mağduru olarak mapushanelere düşmek var, güzel malzemelerim olsun makyaj yapayım derken deniz seki gibi kantin rimellerine kalmak var -tatlicadiarzu-
Neyse hepsini not aldım artık, işe gireyim ilk işim bunları almak olcak :gitme:

primerim este lauderim geldi i.d istemiştim hem allık hem far gibi bişi parlak bej rengi resmen 1 tl çapında :) ayrıca esteyi de pek beğenmedim ben özellikle kokusunu doğal duruyor dediniz ama bende doğal gibi durmadı primerde ince çizgileri falan kapatmadı bendemi sorun var yaa mafoldumben
iade etmeyi düşünüyorum

hım acaba bı ısmı warmı canım
ısterken ne demem lazım bılgın varmı
bırde onu deneyeyım

canım inan hiç hatirlamıyorum
bu aksam çarsıda inip bi sorayım aktarakaydirigubbakcemile5

tamma o zmn 3 alıyorm bende :) neyle sürücez onu gurbik yazmıssındır muhakak ama o sıra bununla ilgilenmiyorumdur :kedi:
canım elle sürüyosun nemlendiriciyi nasıl sürüyosan bunu da öyle
nemlendiriciden tek farkı renkli olması
yapisi akışkanlıgı falan bildigin nemlendirici

bronz tene 03 bi harika olur yalnız lucifern zemuszemus

kanımca bunlan yüzüledebilir :ecrin_bebek:

ok canım ben aksam yıne gırer nbakarım cok sıcak ben catlıycam az serınleyeyım ewde de ıslerım war sagolasn optumm

canım geç kalmiş sayilmazsın ki
güzel tarafından bak
birden doğru makyaj yapmayı ogrenip tüm ilgi alakayı üstüne cekiceksin :))

bu da ilişkiden yeni çıkmış biri olarak süper ozguven aşiliycak sana :)

hayatım esteenin nesini aldin?
idnin kazan kadar büyük olmasını beklemiyordun inşallah :)
mineralli ürünlerin gorunusleri ne kadar kucukse bereketleri de o oranda buyukturkaydirigubbakcemile5
smashbox primeri nasıl kullandın bi anlatir misin?

doble wear ı aldım primeride id nin aldım primeri sürdüm direk bişimi yapılıyordu kuruyunca esteyi sürdüm cildim zaten problemli ya ikisini kullanmama rağmen pek kapatıcılı olmadılar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…