- 15 Şubat 2009
- 5.048
- 39
- 683
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #4.101
valla 1 ve 2yi gormedim ama waytrozumu yüzyüze gordugumden biliyorum o 2 kullanıyodu sanırsam sana da 2 olaree 1 mi 2 mi peki onuda desee kermit kafaa:mymeka:
bu arada bu kermit ne demek elin deymişken onuda sölesene:lepi:
canım bi de şunu deneyebilirsintmm canım sorarım ılgıne tesekkur ederım
e bıde sarısın olunca nsaın olan ıkı kırpıgıde dokulunce ole oluyoopuyorumnanaktan
valla 1 ve 2yi gormedim ama waytrozumu yüzyüze gordugumden biliyorum o 2 kullanıyodu sanırsam sana da 2 olar
ben napcam ya kararsız kaldım şimdi biraz daha koyu cildim bronzlastım ee yaz okulu dönüşü gene guneslencem kararcam o zmn kullanamam ki aman yaaaa ben magazada denerim ona gore krdi ye söylerim :))
buara kanne erzurumdamısın suan ? bende okuyorumda erzurumda :)
ben napcam ya kararsız kaldım şimdi biraz daha koyu cildim bronzlastım ee yaz okulu dönüşü gene guneslencem kararcam o zmn kullanamam ki aman yaaaa ben magazada denerim ona gore krdi ye söylerim :))
buara kanne erzurumdamısın suan ? bende okuyorumda erzurumda :)
90 değil la 94 diyo tekin acar mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
gurbaa 2 nin fiyatı 90mış krdide yokmuşşş:gitme:
ben napcam imdiii:sinifsinif:
kanne sen beni öldürceksin :roflol:
etiketlere san patrick yazmış ya deli :roflol:
seviyorum seni yaa manyak şeee :asigim:
canım ya...
hayat hergecen gün oyle güzelliklere gebe kalıyor ki
hiç sıkma canını
kolay değil elbette ama geçmişle yaşamak ızdıraptan başka birşey vermez insana
hani her ağrının bi ilacı vardır ya
aşk acısının en iyi ilacı da KK emin ol...
burada her türlü derdi tasayı unutuyor insan
öyle güzel sohbetler oyle eğlenceli geyikler cevriliyor ki, seni kanatan yara bi bakıyorsun ki kabuk bağlamış...
bize takıl, hayata pembe gözlüklerle bakmanın dayanılmaz keyfini yaşa :)opuyorumnanaktan
hım acaba bı ısmı warmı canım
ısterken ne demem lazım bılgın varmı
bırde onu deneyeyım
canım elle sürüyosun nemlendiriciyi nasıl sürüyosan bunu da öyletamma o zmn 3 alıyorm bende :) neyle sürücez onu gurbik yazmıssındır muhakak ama o sıra bununla ilgilenmiyorumdur :kedi:
Canım benim saol, öyle yapıyorum, yapıcam zaten başka yolu yok mafoldumben
Ama bu malzemeleri bu kadar geç öğrendiğime yanıyorum şimdi, onca zaman neden görmedimlmaz:
Çok fena bi his oldu bu ya, hani vitrinde bi elbiseyi, ayakkabıyı görürsün de almazsan çatlarsın ya öyle işte mafoldumben Şimdi gözü karartıp alsam diyelim kredi kartı mağduru olarak mapushanelere düşmek var, güzel malzemelerim olsun makyaj yapayım derken deniz seki gibi kantin rimellerine kalmak var -tatlicadiarzu-
Neyse hepsini not aldım artık, işe gireyim ilk işim bunları almak olcak :gitme:
primerim este lauderim geldi i.d istemiştim hem allık hem far gibi bişi parlak bej rengi resmen 1 tl çapında :) ayrıca esteyi de pek beğenmedim ben özellikle kokusunu doğal duruyor dediniz ama bende doğal gibi durmadı primerde ince çizgileri falan kapatmadı bendemi sorun var yaa mafoldumben
iade etmeyi düşünüyorum
rica ederim canim opuyorumnanaktanok canım ben aksam yıne gırer nbakarım cok sıcak ben catlıycam az serınleyeyım ewde de ıslerım war sagolasn optumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?