Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
geçen resmini koymuştum bendeki hafif olanı yaz için aldım onu yüzüm çok problemli değil..
cildin sivilceliyse kapatıcılığı yüksek olanı al derim ben...
gurbikte var...

bende bugün sürttüm durdum:kedi:
cuma günü kendime avene cleance,avene thermal su bide coppertone güneş kremi aldımzemuszemus

gurbik saçların güneşten ve denizden zarar görmesini engelleyecek bir ürün önerir misin bana, her tatil dönüşü saçımı kestirmekten usandım da

gurbacım sagol bitanem deneme amaclı 10 tane kadar isteyim bari

fıstıgım benimmmmmmm cok sagol ilk ısım avonun rujlarını almak olucaktır fakat son olarak birsey daha sorcam sekerim avonun hangi serisi için gecerli daha once hiç kullanmadıgımdan bilmıyorum ...bi de renk skalası nasıl genis mı

bende bugün sürttüm durdum:kedi:
cuma günü kendime avene cleance,avene thermal su bide coppertone güneş kremi aldımzemuszemus

gule gule kullan cnm bende gecen sene avene serisini kullanmıstım pekte memnun kalmamıstım cildimi cok kurutmustu ...kullandıktan sonra buraya dusuncelerini yazarsın dimi

gurbik saçların güneşten ve denizden zarar görmesini engelleyecek bir ürün önerir misin bana, her tatil dönüşü saçımı kestirmekten usandım da

canım bunun en basit yolu vucudun için kullandıgın güneş koruyucu var ya...
onu saçlarına da sürmen olur
bebe yağı da iyi bi fikir
ben duştan sonra ara ara cok hafif sacımın uclarına yediriyorum bebe yagimi çok memnunum
eğer bunlar yatmadıysa kafana bir çok markanın saçları güneşten korumaya yarayan kremleri var
onlardan kullanabilirsin canim

ya gurbaa ablam be banada bi yardım ediversen..senden başka danışacak kimsem yok bee

canım burdan mesaj yazdigin sürece yardımcı olurum elbette
özellere artık cevap vermiyorum cunku resmen yıgılma oluyor....
sorun neydi tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…