- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #3.681
sıkıntı olmadıysa heyecan arama bebişim
devam et
ben beni bronz yapan bişi istiyom
ben beni bronz yapan bişi istiyom
öncelikle topigin çok güselll emeklerine sağlık valla tam bir ansiklopedi kimin böyle ara ara vaktim olunca giriyorum yavas yavas sindire sindire okuyorum bir çok seyi sayende öğrendim bir sorum olacak
bir çok kisiye fondeten konusunda estee lauder double wear çok iyi oldugunu söylemissin bir yalvarmadağın kalmıs alın diye:) suanda MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE kullanıyorum tabii parlama oluyo evde heç bir sorun yok anam dısarı çıkıyorum kendimi gördügümde innamıyorum benmiyim diye böyle bütür bütür durmus yüsümde çok üsülüyorumbu sefer ama kapatıcılığı çok güsel hafif sivilce islerim var onlarıda kapatıyo ama sorun belli bir zamandan sonra parlama cildim yağlı bidem hemen böyle hazır olda bekler sivilce için yani
o yüzden valla yardımına muhtacım okadar anlatmıssın ama içim rahat olsun istedim böyle alırken içim cıs etmeden alayım dedim dersenki bu yasadıkların ondada olacak cildin yağlı alma almam ama dersen ki yok sanada güsel olur al hemen alayım
canım max'in lasting performance'ini da kullandım
double wear ile kıyaslamak bile double weara hakaret oldur...
kullan, ne demek istedigimi çok iyi anlayacaksın...
max'a 50 verip cefa çekecegine, esteeye 70ver sefasını süropuyorumnanaktan
mac studio fix canımgurbiş sen bana mac den pudra önermiştin ama adı neydi acaba netten baktım bulamadım, taksim mac i arayıp fiyatını sorucam da hazırlıklı gideyim
kesinlikle çok fark vararkadaşlar,farı aplikatörle uygulamakla far fırçasıyla uygulamak arasında çok fark var mı?
bende bare essential ın fırçası var fırçayla uyguladığım zaman renkler daha soluk gözüküyor aplikatörle renkelr daha belirgin oluyor sanki.
57 yetale imiş daha önce bilseydim loreal true match e 50 yetale vermezdim:))
gurbacım bende birsey sormak istiyorum hangi markanın rujları daha mattır bir bilgin var mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?