- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #3.561
ne işe yarıyor gurbişim ozemuszemus
bende esteeday wearı yedekledim
gerçekten süper bi ürün:kedi:
bu arada alçak krdi bana bi fondöten bulamadımafoldumben
bu arada yafmırlıım nası smashbox primer ile ilgili izlenimlerini paylaş bakem
bebem ben de aldım day wear
ne kadar dayandı seninki kuzucumŞeniz
aaa yazmadım mı kıızzz tuh banaa..:tomato:
şincik nemlendiricimi sürdükten 10-15 dk. sora primeri sürdüm lakin parmak uçlarımla sürdüm bilmiyom doğru mu yaptım..:uhm:
ay o nasıl ipeksi bir dokunuştur öyle yeminlen şok oldum sanki yüzümü ipek ya da kadifeyle kaplamış gibi oldum. üstüne de fondt. imi sürdüm. pürüzsüz cam gibi yüzüm oldu yeminlen. hep merak ederdim dışarda ya bu hatunlar ne süyüyolar da bu kadar güzel oluyo ciltleri diye meğer böyle birşey lazımmış..zemuszemus
ben çok çok beğendim ki öyle problemli pürüzlü bir cildim yoktu zaten ama şimdiye kadar ne sürsem böyle ipek gibi görünmemiştimyerimseniben
bebem şöle diyim çok bereketli bi ürün ciltte çok güzel yayılıo
şubat ayından beri hemen hergün sürüyorum yarısı anca bittizemuszemus
ama yazın bitme olasılığına karşın ben yinede gelmişken yedekliyim dedim:kedi:
renkli nemlendirici aşkitom kaydirigubbakcemile5cahilliğimi bağışlayın ama day wear ne :uhm:
Bu sayfayı okudukça masrafa giriyorum yafu
canım light adı üstünde biraz daha hafifi...[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bunların arasındaki fark ne biri light
cildim yağlı light mı kullanmam lazım onunlamı alakalı? ikiside aynı kalitedemi?
canım mac başlıbaşına bi markasincik biliyom bu soruyu sormakla gurbis sulaleme selamlarini yollayacak ama bile bile sorcemdelikafadulden mac hangi markanin kisaltilmisi acep diyim ve vinliyim
olur babanın eşee var ya :umursamaz:gurbik bana özelden krdinin mailini atarmısın yazmıştıda bana klasörü boşalttım yanlışlıklan.yıvrım primerden alıcam sinir ettiniz beni laaaa...
alyazmalim ay pardon al donlum cik ortaya hele bisiy sorcem sana su smashbox nirden aldin almanyada bide gubiscim yazin malim sicakta kullanabilinecek iyi bir makeup adi yazsana gidip alem hazir er gisimin:icecream: ayligi yeni gelmisken
benim cildim de yaglı şu sıralar...eee ben şimdi ne yapayım cildim yağlı ama light olan başarılı değil diyosunnormal cilt için olanını kullansam yağlandırmaz yada kötü yapmaz dimi
alyazmalim ay pardon al donlum cik ortaya hele bisiy sorcem sana su smashbox nirden aldin almanyada bide gubiscim yazin malim sicakta kullanabilinecek iyi bir makeup adi yazsana gidip alem hazir er gisimin:icecream: ayligi yeni gelmisken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?