- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #3.501
canım o pudra estee louder shimmer lı falan bişey ..
çok sınırlı sayıda üretildiği için bulman neredeyse imkansız.. anca Krdi bulacak getirecen sen de yakalayacaksında ohoooo.. uzun iş biraz...-tatlicadiarzu-
gurbacım tsk ederim. Herşeyimi mac alıyorm o zaman istanbula gittigimde nemlendiricide bebak kullanırım tamamdır :) Birde şey sorcam taylordan fond. almıstım kabuki fırcasınıda aldım. Bana pek kapatmıyor gibi geldi sen ne düşünüyorsun taylorun pigmentleri cok guzel ben normal aplikatorle suruyorum ayrı fırcaları varmıs sanırım ilk sayfalarda oyle bişler okudum..Ondanda alayım topluca bu ay bataım bari :)
canım mineralli ürünlerin fondotenlerinden öyle aman aman bi kapatıcılık bekleme
en iyi kapatan EMdir içlerinde
o bile bana göre likit fondotenin yerini tutmaz
bir de toz fondotenleri kullanmayı bilmek cok önemli
yanlış kullanım yüzünden randuman alamıyor olabilirsin...
pigmentler aplikatorle sürülmemeli bana göre
kesinlikle fırca kullanılmalı
hmm tamam canım tesekkur ederim, bakayım ben de Beşiktaşta da var o mağazadan
hmm evet pek kapamıyor ama cokta dogal duruyor bende sivilcelerim geçsin hep onu kullanırım. peki kullanımı nasıl canım zahmet olmazsa anlatabilirmisin. Fırca için ne buyuklukte alayım numaraları fln var mı?
biothertmide ben dediydim saaa unutma beni bak düverim...
günaydınlar
gurbaacım bende biothermin senin aldığının fondotenin tıpkısının aynısını almayı düşünüyorum da, internette normal kuru ciltler için diye okudum, benim cildim yağlı ve gözenekli olur mu bana sence? nası buldun diye de soracaktım ama beğenmişsin kaydirigubbakcemile5
çok güzel la...
ben öyle kolay kolay begenmem
ama bunu begendim
gerçi bugunun sonunda görcez nası oldugunu
hemen karar vermemek lazımlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?