- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.821
ayy bu renk harikaymış yaaa...
çok hoşmuş bu da yaaa...
Shade 04 Rose Diamond rengi maybelline'in
yorumlarıda okudum senın ıcın ajanlık yaptım kapagından akma yapıomus fazla kalıcı deılmıs ama ısıl ısılmıs dedıgım gıbı tadı cokk guselmıs walla bazıları memnunmus bazıları dıılmıs ben onların yalancısıyım bıde fırcası oje fırcası kaddar kucukmus
O nivea burda 6,95 yani 7 Euro
Türkiyede daha pahalidir tabi...ithalat ihracat isleri varya...
çok hoşmuş bu da yaaa...
Shade 04 Rose Diamond rengi maybelline'in
panterim sağolda bu fırçalı değilkiiii
yanlış gloss hakkında yorum okudun sanırsam :roflol:
cubugum bi yere tatile falan gittigimde topiği sana emanet etcem :kedi: zemuszemuso zaman sevabına hepimize birer set getiriver :gurbikinyanındaduradurabeleşçiliğealışanüye: :roflol:
ayy emilinin kalemlerine bayiliyorummmgurbık bajım dun gıttım sarı renklı concealer aradım bu arada sakaryadayım ayaklarıma kara sular ındı sınırlendım sadece maybellınıde bulabıldım sana soradan almıyım dedım ne dersın onu bulamayınja emılıyn kalmelerı ındırımde ımıs1 tl ondan aldım ne renk warsa bıde tırnak beslıyıcısı ohhh sefam olsun ustune bıde adıdastan spor ayakkabı cektım dunku lımıtı doldurdum maybellınıye ok dersen bugun onuda alıcam
O nivea burda 6,95 yani 7 Euro
Türkiyede daha pahalidir tabi...ithalat ihracat isleri varya...
gurbık bajım dun gıttım sarı renklı concealer aradım bu arada sakaryadayım ayaklarıma kara sular ındı sınırlendım sadece maybellınıde bulabıldım sana soradan almıyım dedım ne dersın onu bulamayınja emılıyn kalmelerı ındırımde ımıs1 tl ondan aldım ne renk warsa bıde tırnak beslıyıcısı ohhh sefam olsun ustune bıde adıdastan spor ayakkabı cektım dunku lımıtı doldurdum maybellınıye ok dersen bugun onuda alıcam
panterim sağolda bu fırçalı değilkiiii
yanlış gloss hakkında yorum okudun sanırsam :roflol:
gelirken banada 5-10 dene getir madem ucuzzzz :lepi:
adidas ayakkabıyı ne kadara aldın canım, bende spor ayakkabı istiyorumda
o zaman sevabına hepimize birer set getiriver :gurbikinyanındaduradurabeleşçiliğealışanüye: :roflol:
gelirken banada 5-10 dene getir madem ucuzzzz :lepi:
Gurbaaaa bana allık sürmeyi öğretsene lol, sevaba giren bak
hülla burasi Türkiye asabimi bozma lol mol ne demek oluyolmaz: lülülülülülü
bebem bak suratını böle balık gibi yapiyosun
tam elmacık kemiklerinin üstüne (o şişen kısma) allıgı sürüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?