- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.641
merhaba ben ilk defa yazıyorum..
benim sorum ve sorunum su: göz kalemi kullanıyorum siyah hem ice hem dısa alta yni ama akıyo göz altında kötü gözüküo bu akmayı nasıl önleyeilirim ya da akmayan bir göz kalemi uygun fiyatlı tbi nedir önerebilecğiniz?
bir şey daha
aşkı memnu daki bihter (beren saat) in göz makyajını adım adım tarif edebilrmsnz ondan yapmak istiyorum ama aynısı olmuyor
ötenazi hakkımı kullanmak istiyorum mafoldumben:gitme: -tatlicadiarzu-
canım mor ise gözaltın sari kapatici secmek durumundasin zira saridir moru notralize eden renk...
hangi markanın sari kapaticisi var bilmiyorum
git bi sor piyasayi yokla
markalari söyle bana şu uygundur diyeyim
şunu da bil ki piyasada orda kalitede bi kapatici bile 30-35 civari
yani kalkıp da 15-20 ytllik ürünü göz cevrene sürersen ilerde bin pişman olursun
yok la kızsam bu kadar sakin olur muyum :icecream:gurbık bajım kızdırdım mı senı osur dılerım yha:gitme:
panter -f
sana söyledim ben siteyi kulanmayı pek bilmiyorum bana yardım et ki konuşabilelim
Yyk o sana sölemedi canım pantern kendi yazdığı yazı için gurbiğe kısmadın dimi yazdı alıntı yapıca ikinizinde yorumu girmiş yanlış anlaşılma oldu
bi kaç makkej ekliyem barim
la funda
senin nikinin sonunda niye üç kırmızı nokta var :umursamaz:
pislüük naniknanik :mymeka:
bakcem yavrım danışmam gereken yerler kişiler var :) bende tam bilmiom ama öğrenemem die bişi yok ben bundan bi öğrenirsem iş yerindede satarım senin tarzından sewen çok kiş ivar yawrım nede olsa zevklü kızsuunn a.s.
dogru süze ne denir çiçeem:sinifsinif:
evet çok pahalı ama dünyanın en iyi dermokozmetik markasınan gurbik ben bu dr.murad'ın ürünlerine baktım da ne bu be:1shok:.. 500 teleye krem varr huuşşttt...
nan fundiş garusu...geçtü onnarın modası...daha ne yaptırmaya uğraşıon senn:mymeka:
panter -f merhaba
heyttt be guzel gozlum gul yuzlum olaya ne kaaddar gusel acıklık getırdı yerım ben senı yhaaa:kedi:
bi kaç makkej ekliyem barim
üzerime vazife olmayan işlere karışmak uzmanlık alanıma giriyor panterim çiçeğim:roflol:
merhaba panter- f
tarsustan düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?