Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yardım lazım olursa seslen :delphin:

funda bu göbeemle beynim bi türlü anlaşamıyor gülüm araya da girdim ama yok yaa ısrar ediyor ikisi de

en sonunda kesecem kafamı sorunu kökten çözecem sora ne halt ederlerse etsin ikisi de:lepi::roflol:

gurbaanın da cihazı iyimiş gerçekten makyajdan önce mi kulanılıyor acep sabitleyicisi var mı hep doydum sinyali versin hayatım boyunca meselasositososito

olm napiiyim onumuzdeki 2 ay boyunca o evleniyo bu doguruyo para lazım mafoldumben
hakkındır bacı ,senin bu çabalarına karşın göbeeğinin derdine düşmüş tombul gacılar utansın :teselli: -tatlicadiarzu-

funda bu göbeemle beynim bi türlü anlaşamıyor gülüm araya da girdim ama yok yaa ısrar ediyor ikisi de

en sonunda kesecem kafamı sorunu kökten çözecem sora ne halt ederlerse etsin ikisi de:lepi::roflol:

gurbaanın da cihazı iyimiş gerçekten makyajdan önce mi kulanılıyor acep sabitleyicisi var mı hep doydum sinyali versin hayatım boyunca meselasositososito

cihazında karizmasını sarsma arzu zemuszemus
normal ebatlardaki normal göbeklere göre sentezlenmiş bir insan ürünü senin yemeğe endeksli beynine naappssınnn aallasen yaaa -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae

pislüük naniknanik :mymeka:

bakcem yavrım danışmam gereken yerler kişiler var :) bende tam bilmiom ama öğrenemem die bişi yok ben bundan bi öğrenirsem iş yerindede satarım senin tarzından sewen çok kiş ivar yawrım nede olsa zevklü kızsuunn a.s.

hakkındır bacı ,senin bu çabalarına karşın göbeeğinin derdine düşmüş tombul gacılar utansın :teselli: -tatlicadiarzu-

cihazında karizmasını sarsma arzu zemuszemus
normal ebatlardaki normal göbeklere göre sentezlenmiş bir insan ürünü senin yemeğe endeksli beynine naappssınnn aallasen yaaa -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae

dogru süze ne denir çiçeem:sinifsinif:

Ruhum daraldi...
Kooför bulamiyom bu cumartesi icin iimi...nöreceesem

Cabuk sizde netten arastirin...
Düsseldorf - Köln - Leverkusen - Solingen - Hilden - Langenfeld
buralardan bi yerden baa türk kooför bulun..

nan gurbik ben bu dr.murad'ın ürünlerine baktım da ne bu be:1shok:.. 500 teleye krem varr huuşşttt...

olm didik ya ecük pahalıdır diye :kedi:

Ruhum daraldi...
Kooför bulamiyom bu cumartesi icin iimi...nöreceesem

Cabuk sizde netten arastirin...
Düsseldorf - Köln - Leverkusen - Solingen - Hilden - Langenfeld
buralardan bi yerden baa türk kooför bulun..

ulan burasi senin babanın çifliği biz de inekleri miyiz ki habire sağmaya çalişiyon zındık :olmaz:

benim dikkatimi arkada, yataktaki makkaj ürünleri çekti.. şutarafagitti
gacının bi yatak dolusu malzemesi varmış be:delphin:

oşın bu gacı prof belli :jeyyar: sadece makyaj malzemmeleri değil duvardaki makyaj eskizleri v.s
objektife bakışıda bahsettiğimi destekler nitelikte . . . :1ninca:

eger yalanim varsa
valla keklemiyom kiz
bir kuaföde görmüstüm kadin sac spreyini makyajdan sonra bi yüzüne bi sacina sürüp duruyordu bende denedim öyle sürekli yapilir bisey degil dügünlerde felan en cokta far bi zaman sonra ucuyor bozuluyor baya iyi yani

allaaaam neler var ya . . .

gurbık bajımbıse sorcam yuksek musadenle kufretme ama daa onje kımbılır kac kere cewap werdınn gozaltım mor ı kapatıcı seeedermısın orta karar olsun fazla ucmaaa ama fıyattamafoldumben

nan eccük annayışını iyiym ne zengin hatunlarsınız..:mymeka:
ben DDF ürünlerinden alayım çok methediyler..
strawberry den alışveriş güvenli midir gurbikim...:icecream:
ne zenginliği olm ya ne zenginliği
dr murad ürünlerini ancak eczane vitrinlerinden goruyom ben mafoldumben :roflol:
sitrewbirrrriiiyy güvennidir bebem
hatta başlıbaşına fbi gibidir meaşallah :kedi:

gurbık bajımbıse sorcam yuksek musadenle kufretme ama daa onje kımbılır kac kere cewap werdınn gozaltım mor ı kapatıcı seeedermısın orta karar olsun fazla ucmaaa ama fıyattamafoldumben

ötenazi hakkımı kullanmak istiyorum mafoldumben:gitme: -tatlicadiarzu-

canım mor ise gözaltın sari kapatici secmek durumundasin zira saridir moru notralize eden renk...
hangi markanın sari kapaticisi var bilmiyorum
git bi sor piyasayi yokla
markalari söyle bana şu uygundur diyeyim
şunu da bil ki piyasada orda kalitede bi kapatici bile 30-35 civari
yani kalkıp da 15-20 ytllik ürünü göz cevrene sürersen ilerde bin pişman olursun

Back