Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
merhaba ben ilk defa yazıyorum..
benim sorum ve sorunum su: göz kalemi kullanıyorum siyah hem ice hem dısa alta yni ama akıyo göz altında kötü gözüküo bu akmayı nasıl önleyeilirim ya da akmayan bir göz kalemi uygun fiyatlı tbi nedir önerebilecğiniz?
bir şey daha
aşkı memnu daki bihter (beren saat) in göz makyajını adım adım tarif edebilrmsnz ondan yapmak istiyorum ama aynısı olmuyor

merhaba ben ilk defa yazıyorum..
benim sorum ve sorunum su: göz kalemi kullanıyorum siyah hem ice hem dısa alta yni ama akıyo göz altında kötü gözüküo bu akmayı nasıl önleyeilirim ya da akmayan bir göz kalemi uygun fiyatlı tbi nedir önerebilecğiniz?
bir şey daha
aşkı memnu daki bihter (beren saat) in göz makyajını adım adım tarif edebilrmsnz ondan yapmak istiyorum ama aynısı olmuyor

cecile'in göz kalemleri başarilidir ama ben yine de sürme öneririm
akmaması için göz cevresine kulak pamugu ile pudra sürmeniz bu sorunu bi nebze çözer
bihtere yapilan smokey eye tarzıdır
koyu yesil, kahve tonlarında çalişiliyor
diziyi izlemedigimden ancak bu kadar hakimim konuya fakat daha evvel bu topikte anlattiğimi hatırlıyorum onun göz makyajının nasıl yapildigini.....

ötenazi hakkımı kullanmak istiyorum mafoldumben:gitme: -tatlicadiarzu-

canım mor ise gözaltın sari kapatici secmek durumundasin zira saridir moru notralize eden renk...
hangi markanın sari kapaticisi var bilmiyorum
git bi sor piyasayi yokla
markalari söyle bana şu uygundur diyeyim
şunu da bil ki piyasada orda kalitede bi kapatici bile 30-35 civari
yani kalkıp da 15-20 ytllik ürünü göz cevrene sürersen ilerde bin pişman olursun

gurbık bajım kızdırdım mı senı osur dılerım yha:gitme:

bi kaç makkej ekliyem barim :delphin:
o0pid3.jpg

2zrj2ao.jpg

la funda
senin nikinin sonunda niye üç kırmızı nokta var :umursamaz:

hayal gücüne bağlı canım :1closedeyes:
ne görmek istiysen orda onu resmedebülürüm :delphin:

pislüük naniknanik :mymeka:

bakcem yavrım danışmam gereken yerler kişiler var :) bende tam bilmiom ama öğrenemem die bişi yok ben bundan bi öğrenirsem iş yerindede satarım senin tarzından sewen çok kiş ivar yawrım nede olsa zevklü kızsuunn a.s.

anam çok güsel bu kolyeler yaa ..
ortaköyden aldım bidene 25 tl mafoldumben

dogru süze ne denir çiçeem:sinifsinif:

tombull sennüü ŞenizŞeniz

nan gurbik ben bu dr.murad'ın ürünlerine baktım da ne bu be:1shok:.. 500 teleye krem varr huuşşttt...
evet çok pahalı ama dünyanın en iyi dermokozmetik markası :delphin:
hakediyor o parayı..
birde bu tür ürünlerde uzun vade de kaznıyosun aslında..
çünkü bir ürün nerdeyse 1 yıl yakın gidiyor..

nan fundiş garusu...geçtü onnarın modası...daha ne yaptırmaya uğraşıon senn:mymeka:

canım ben modadan değil gönlümün derdinden bu modeller peşindeyim :kedi:

panter -f merhaba

hoşgeldin kardeeeşşş şakkıdı şakkıdı
nerden düştün :delphin:

akşama yimee gitces kojamlan benim çok acil makkac yapmam lazım hiçte iyi hissetmiyom gendimiiii...
of gurbik bi ışınlansan diom buraaa iki dakka primerinide getir benimki gelene kadar ha hacı?

ayy ilarzumda burdaymış...fıstık artık eyeliner çekebiliyom sayende kutsal bilgi kaynağım benim öptüm heryerlerinden...

üzerime vazife olmayan işlere karışmak uzmanlık alanıma giriyor panterim çiçeğim:roflol:

yha ne demessın uzmanlık olmayan alanın makyaj ıse gorduk gul yuzlum konustutturuon fırcamı farı rımelı neyım ahhhh bende bırazcık seyettsem senın gıbım daaa ne ısterem yahu

Back