Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mac başarilidir fiyati da 35-40 civari

ben elite'in görmüştüm 20 tleye eğer mac 40 sa 20 tele fazla vereyim paşalar gibi mac alayım o zaman:) gurbiş mac in ürününün tam adı studio finish falan mı sitesinde bulamadım, gitmeden arayıp sorayım fiyatını da sonra mors olmayayım orda:)

kızlar süpersiniz billa :)

bir süredir takip ediyorum sizi çok eğleniyorum. hem öğreniyorum hem eğleniyorumopuyorumnanaktan ben de süslüyümdür de öğrenciyken daha iyiydi tabi, simdi iş için sabahın köründe kalkınca bi kalem bi rimel bi parlatıcı sürüp atıyorum kendimi sokağa.mafoldumben

Olum bu gacı o kadar şeyü sürmüş yüzüne yinede benim kadar güzel olamamış :umursamaz:
Onları nineme sürsek ninem de aynı surata sahip olurdu herhal kaydirigubbakcemile3
Ayrıca bir genç kız için ne kadar dağınık diil mi :delphin:
Püüüüv yazıklar ossun :dilcikar:
Hem o kadar şeyi yüzüne sürerse tabi sivilcelerle dolar suratcağzı :olmaz:

Ben bi fondoten sürüyomda yetiyo artıyo alimallah zemuszemus

takdir etmeyi bilmek lazım...
burada ilgilenilmesi gereken kızın odasının dagınıklıgı kirli corapları çıkmış ojeleri değil çıkardigi iştir
eğer yetenek yoksa bu malzemelerin milyon katini dokseniz kişinin onune kendini ancak maymuna cevirir
helal olsun kıza ki yeteneği var ve prenses gibi olmuş zemuszemus

ben elite'in görmüştüm 20 tleye eğer mac 40 sa 20 tele fazla vereyim paşalar gibi mac alayım o zaman:) gurbiş mac in ürününün tam adı studio finish falan mı sitesinde bulamadım, gitmeden arayıp sorayım fiyatını da sonra mors olmayayım orda:)

mac fix hayatım adı

kızlar süpersiniz billa :)

bir süredir takip ediyorum sizi çok eğleniyorum. hem öğreniyorum hem eğleniyorumopuyorumnanaktan ben de süslüyümdür de öğrenciyken daha iyiydi tabi, simdi iş için sabahın köründe kalkınca bi kalem bi rimel bi parlatıcı sürüp atıyorum kendimi sokağa.mafoldumben

canım sağolasın her zaman bekleriz
erken kalkmak bahane değil yeter ki içinden gelsin opuyorumnanaktan

nan gurbik..

bazı soruları 3.256.2178.9856.211869 kere yanıtlıcaana toppiğin ilk mesajında yazsan ya:umursamaz:.. kaçıran hatunlar baksın bu ilkine..

mesela hangi ürün için hangi markayı önerion. primer ne.. makkaj yapılış sırası vs vs..

vallaha ben acıyorum sana şahsenopuyorumnanaktan

hem millet de haklı toppiğe yeni gelmiş nası bulsun cevabını 260 sayfa içinden..

ahanda kokoşların süslerin yazıştığı yer. opuyorumnanaktan

özoommm:asigim:
seni burda görmek nikaaa güzel yaaa opuyorumnanaktan

eskilerden kim kaldı dimi mafoldumben

nan gurbik..

bazı soruları 3.256.2178.9856.211869 kere yanıtlıcaana toppiğin ilk mesajında yazsan ya:umursamaz:.. kaçıran hatunlar baksın bu ilkine..

mesela hangi ürün için hangi markayı önerion. primer ne.. makkaj yapılış sırası vs vs..

vallaha ben acıyorum sana şahsenopuyorumnanaktan

hem millet de haklı toppiğe yeni gelmiş nası bulsun cevabını 260 sayfa içinden..

olm ben nası buliyim 260 sayfa içincen ?
hatirliyom mu sanki hangi sayfaya ne yazdigimi
mesajlarımı aratsinlar topik içindeki
ben üşenmiyom yazmaya da onlar da okumaya üşenmesin bana neeee :umursamaz:
kaprisli asabi şımarık bi topük sahabısıyım ben zemuszemus
lülülülülülü

bi grissini yedim beynime doydum sinyali vermekle meuşgulum şu an

pazarlıkla kafamı yoramam bebişim

corel de konuda :)) diyeti bırakmadıımı belirtem:)

özoommm:asigim:
seni burda görmek nikaaa güzel yaaa opuyorumnanaktan

eskilerden kim kaldı dimi mafoldumben
lülülülülülü

he kurban valla öyle oldu ama yazılarını sıklıkla takip ediyorum ösellikle de bı kısmı çünkülüm makyaj konusunda bu kadar mı beceriksiz olunur. bende olar işte opuyorumnanaktan

ooff bir de primer girdi şimdi aklıma :D primer gözenekleri kapatıp pürüssüz bir görüntü yaratıyor mu ? benim tek istediğim şu gözeneklerin kapanması . kaydirigubbakcemile

bi grissini yedim beynime doydum sinyali vermekle meuşgulum şu an

pazarlıkla kafamı yoramam bebişim

corel de konuda :)) diyeti bırakmadıımı belirtem:)

elimde son teknoloji doydum sinyali veren cihaz mevcut arzum :roflol:
düşünürsen fiyatta anlaşiririz :feridun bitir simili:

he kurban valla öyle oldu ama yazılarını sıklıkla takip ediyorum ösellikle de bı kısmı çünkülüm makyaj konusunda bu kadar mı beceriksiz olunur. bende olar işte opuyorumnanaktan

makul fiyata makkaj dersi verilir özom :roflol:

Back