Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bi ara elit diye bir marka da çıkmayan rujlar vardı. asansörlü bişey. ben almıştım çıkmama açısından iyiydi yemekte filan iyi dayanıyordu. ama kız bana hiç gitmeyen bir renk vermişti. kiremit rengi gibi. yakışmadığı için sürememiştim fazla. şimdi var mı bilmiyorum. yerimseniben

canım sakıncası yoksa elbisenin resmini çekip ekleyebilir misin?

canım olay olgun ciltler için daha ziyade...
kozmetikçilere bakma sen...
onune gelen herşeyi tavsiye ediyorlar
30 yaş altıysan kullanma olay falan

canimcim, öncelikle ilgelindigin icin cok tesekkür ederim. ama maalesef henüz elbisem gelmedi. elbisemin renginde bi elbise koymaya calisiyorum o yüzden.
my.php
[/URL][/IMG]
insALLAH olmustur.

canimcim, öncelikle ilgelindigin icin cok tesekkür ederim. ama maalesef henüz elbisem gelmedi. elbisemin renginde bi elbise koymaya calisiyorum o yüzden.
my.php
[/IMG]
insALLAH olmustur.
canım ne yazık ki olmamış
tekrar dener misin lütfen?
ama mesaim bitmek üzere bugun
yarın yorumlarım inşallah kaydirigubbakcemile5

Ya kızlar, ben nemlendiricimin içine çok hafif everydays in allığından karıştırıp, kendimce renkli nemlendirici elde ettim. Çok hafif toz pembe birşey oldu, ama kullanmak içime sinmedi nedense. Siz ne dersiniz, cildime bir zararı olmaz değil mi? Kozmetikciler önermiyorlarmış böyle karışımları diye duymuştum???

canım, sağlıklı bir gorunum için cilt çok iyi temizlenmeli
dolayısı ile peeling de maske de şart
fakat yasına ve cilt yapina uygun olanları tercih et
sakın ola ki alakasız ürünler kullanıp mahfetme yüzünü

gurbikim işte bnde onu soruorum sana şimdi salaklar ellerindekini satmak için bi güzel konuşup kandırıolar insanı cildim iice mahvolsun istemiorum önerebilceğin bi ürün varmı peeling-maske-yüz temzlme jeli-tonik?

arkadaşlar slm yeni üyeyim ben...makyaja da oldukça düşkünüm güzel yaptığımı da söylerler..yanlız merak ettiğim birşey var...cildim çok temiz maşallah pürüzsüz bebek gibi...bir sürü peeling yapıyorum nemlendirici sürüyorum....özel maskeler alıyorum yinede parlak durmuyor...bazen görüyorum aşırı parlıyor ciltleri bayanların....makyaj var ve parlak...önceden fondötenle alakalı diye düşündüm ama sonradan renkli nemlendiriciyle alakası olduğunu düşünmeye başladım...sizce makyaj olduğu halde o kadar parlak durmasının sebebi ne?

arkadaşlar slm yeni üyeyim ben...makyaja da oldukça düşkünüm güzel yaptığımı da söylerler..yanlız merak ettiğim birşey var...cildim çok temiz maşallah pürüzsüz bebek gibi...bir sürü peeling yapıyorum nemlendirici sürüyorum....özel maskeler alıyorum yinede parlak durmuyor...bazen görüyorum aşırı parlıyor ciltleri bayanların....makyaj var ve parlak...önceden fondötenle alakalı diye düşündüm ama sonradan renkli nemlendiriciyle alakası olduğunu düşünmeye başladım...sizce makyaj olduğu halde o kadar parlak durmasının sebebi ne?

çok pürüzsüz bi cildim yok ama benim cildim o parlayanlardan...
arap kızı kremini duydun mu hiç?
onu bi dene
fakat dikkat et cildini yağlandırabilir

Ya kızlar, ben nemlendiricimin içine çok hafif everydays in allığından karıştırıp, kendimce renkli nemlendirici elde ettim. Çok hafif toz pembe birşey oldu, ama kullanmak içime sinmedi nedense. Siz ne dersiniz, cildime bir zararı olmaz değil mi? Kozmetikciler önermiyorlarmış böyle karışımları diye duymuştum???

ben de yapisi çok hafif olan helena rubinstein fondotenimle allıgımı kariştirip kullanıyorum
ışıl ışıl oluyor
bi zarari oldugunu falan sanmıyorum acıkcası vereliniortak

gurbikim işte bnde onu soruorum sana şimdi salaklar ellerindekini satmak için bi güzel konuşup kandırıolar insanı cildim iice mahvolsun istemiorum önerebilceğin bi ürün varmı peeling-maske-yüz temzlme jeli-tonik?

peeling : doğal peelingler oneririm
kahve + seker harika bi peeling mesela
maske : yine doğal olandan yanayım. evdeki meyvelerden yogurttan baldan herşeyden faydalanabilirsin cilt hassasiyetini göz onunde bulundurarak tabi.
yüz temizleme jeli : jel kullanmıyorum, keçi sütü sabunu onericem sana
tonik : su + limon en iyi toniktir

yeni birşey öğrendim..:jeyyar:
rujun renfginin solmaması için ve daha uzun süre kalması için..
kompakt fondoten sürülebilirmiş ruj altına..delikafadulden

bunu böyle uygulayan var mı? merak ettim...

yeni birşey öğrendim..:jeyyar:
rujun renfginin solmaması için ve daha uzun süre kalması için..
kompakt fondoten sürülebilirmiş ruj altına..delikafadulden

bunu böyle uygulayan var mı? merak ettim...

pudra yada rujun rengine yakın far kullanılabiliyo
farlı olanı arada yapiyorum vereliniortak

merhaba! gurbikcim nişanlanmışsın. geç oldu biraz ama hayırlı olsun. :nazar: allah tamamına erdirsin inşallah.
sayfalarda gezinirken göz makyajı ile ilgili koyduğun resimler sayesinde fikir edindim. göz makyajı yaparken yaptığım yalnış göz kenarındaki gölgelendirmeyi sivri üçgen şeklinde yapmam. fotolardaki gibi kenarı yuvarlak oval şekilde sürmek daha doğal duruyor. kendime fırça edinmem gerek. aplikatörle sürüyorum.
günlük makyaj da (işe giderken yaptığım makyajda) renkli makyaj abartı mı durur. ben hep renkli yaparım. yoksa kendimi çok solgun hissediyorum. opuyorumnanaktan

merhaba! gurbikcim nişanlanmışsın. geç oldu biraz ama hayırlı olsun. :nazar: allah tamamına erdirsin inşallah.
sayfalarda gezinirken göz makyajı ile ilgili koyduğun resimler sayesinde fikir edindim. göz makyajı yaparken yaptığım yalnış göz kenarındaki gölgelendirmeyi sivri üçgen şeklinde yapmam. fotolardaki gibi kenarı yuvarlak oval şekilde sürmek daha doğal duruyor. kendime fırça edinmem gerek. aplikatörle sürüyorum.
günlük makyaj da (işe giderken yaptığım makyajda) renkli makyaj abartı mı durur. ben hep renkli yaparım. yoksa kendimi çok solgun hissediyorum. opuyorumnanaktan

teşekkürler canım Allah razı olsun
yüz hatları şayet sert ise sivri yani keskin cizgilerle yapilmamalı goz makyajı, yumusatilmalı
o yüzden oval tarzı ddiğerinden biraz daha fazla seviyorum ben zemuszemus
hergün renkli far sürmek abarti olmaz ama tabi ne şekilde sürdügün de çok önemli
değişiklik iyidir
sürekli aynı tarz makyajla dolaşmak yüzü eskitebilir (mecazi anlamda yani)
o yüzden ara sıra değişik tarzlar denenmeli canim turkbayragi

ben de yapisi çok hafif olan helena rubinstein fondotenimle allıgımı kariştirip kullanıyorum
ışıl ışıl oluyor
bi zarari oldugunu falan sanmıyorum acıkcası vereliniortak

peeling : doğal peelingler oneririm
kahve + seker harika bi peeling mesela
maske : yine doğal olandan yanayım. evdeki meyvelerden yogurttan baldan herşeyden faydalanabilirsin cilt hassasiyetini göz onunde bulundurarak tabi.
yüz temizleme jeli : jel kullanmıyorum, keçi sütü sabunu onericem sana
tonik : su + limon en iyi toniktir

saol gurbiş :)kaydirigubbakcemile4

gurbiş bu arada senden bir ricam var..a.s.

şu kahve+şeker peelingi ve limon+su tonik
tariflerini hızlıca bir daha yazarmısın:asigim:
bende doğal yöntemlerden yana biriyim..

aslında hiç sevmem hazıra konanları ama,
bugün bilg.yavaş takılıyor sayfalar arasında

şimdiden teşekkü canıma.s.

Back