- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #2.061
teşekkür ederim gurbaa cım bakayım onlara...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kapatıcılıgı yogun aynı zamanda doğal duran bi fondoten mi istiyosun?
canım mac'in koruma faktorlu bi fondoteni var
kapatici da üstelik
istanbuldaysan alabilirsin
heryerde satilmiyor mac cunku
onun dısında favorim estee lauder double wear
clinique'e fondoten anlamında çok şans vermiyorum ben hihoyyyt
Hımmm anladım cnmm çok teşekkür ederim meşgul ettim senide...
Neyse bi şansımı deniyeyim estee ile değiştirirlerse ondan alayım ozamann....
Öpüyorum çokk....:teselli:
gurbik sen şunu duydun mu?
Arkadaşım Akmerkez MAC e gitmiş. siz neden makyaj dersi falan vermiyosunuz demiş. meğer veriyolarmış. kişiye özel makyaj uygulaması 90 dk. sürüyomuş 160 TL lik ürün alıyosun yüzünün yarısını onlar yapıyomuş yarısını da onların gözetiminde sen yapıyomuşun. Randevu almak gerekiyomuş.
Bana çok mantıklı geldi nedense..
canım yaş 20 ise zaten estee - double wear agir gelir sana
nedir cilt sorunların?
yani neden fondoten ihtiyaci hissediyosun?
canım yaşın henüz çok genç
fondoten kullanıp da anlık çözümlerden ziyade cildine doğru ürün kullanip bi an evvel kurtul problemlerinden
fondoten yada pudra yerine renkli nemlendiriciler kullan
peki cnm bu ölü hücrelerden nası kurtulucam??peeling ve arındırıcı maske şart dediler?gdip boşa para vermim işe yaramıcak şeylere
Hayatım makyajımı çıkartmak için almıştım jeli köpürüyor hanii ama suratımda leke yaptı pütürleşti daha 19 yaşındayım korkuyorum ya cildimde sorun oluşucak diye sivilceli cilde sahip değilim ama arada çıkar 2 3 tane hafif yağlı cilt tipim hem nemlendirici krem istiyorum hemde makyaj temizleme sütü body shopun sitesinde gördüm E vitaminli nemlendiricili kremler var acaba onlar güzel mi göz kremi falanda var eğer önerirsen almayı düşünmüyor değilim ama dersen ki şu marka daha güzel onu alırım canım bana yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim kocaman öpüorum Şeniz
olm senin o arazi gibi ficuduna tonla almak lasım pıdrayı:1closedeyes:gurbi sen vücur pudrası kullanıyon mu ? yada sim? ışıltı viren herhangi bişi ?
gurbi sen vücur pudrası kullanıyon mu ? yada sim? ışıltı viren herhangi bişi ?
çarşamba günü röfle yaptırdım
bu akşam sevdiceğime gidebilirimhihoyyyt