Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım buyur daha once yazdıgım mesajım
canlarım bu arada yeni keşfettiğim bişiyi aktariyim hemen

*yüzünde sivilce olanlar denemesin....! zira sivilceli cilde peeling yapilmaz

Türk kahvesinin cilde faydaları malumunuz....
en etkili doğal peeling yöntemlerinden biri

efenim sonra toz şekeri de nasıl bilirsiniz diye sorsam "kötü biliriizz" diyen çıkmaz herhalde içimizden

çayı keki onu bunu tatlandırdıgı yetmiyormuş gibi cilde de binbir çeşit faydası var....
ölü hücrelenden ariniyorsunuz bi kere...
nem kazanıyor cildiniz
siyah noktaların da düşmanı...

sonracııma limon....
bildiğimiz limon işte ya...
hani şu cildi sıkılaştırıp antibakteriyel ozelliği olan, tek başına suyla seyreltip kullandıgımızda ciltteki sivilcelerin kökünü kurutan limon....

işte canlarım geçtiğimiz gün duştan sonra bu üçünü kariştirip (hiç su eklemeden) yüzüme masaj yaparak uyguladım iki uc dakika kadar
sonuç gercekten cok guzeldi
yumusacık kadife gibi yapiyor cildi

henüz ilk denemem oldugundan "illa ki yapiniz, süper" diyemiycem
bi süre daha deneyeceğim
etkilerini gözlemleyip yazarım size canlarım hihoyyyt

limon + su olayı ise şöyle;

1 kaşık limon suyu sık ve ona 1 kaşık su ekle
pamugu bu karişima batırıp yatmadan evvel ve gün içinde yüzünü sil
bu işlem hem lekeleri tedavi eder hem de sivilce olusumunu onler

saol canım...opuyorumnanaktan

türk kahvesi kuru olarak uygulanıyor yani ben telve gibi düşünmüştüm..

oranlarını yazmadığına göre 1/1 sanırım

limon+su karışımı tamam..kaydirigubbakcemile5

gurbaacım sivilceli cilde peeling yapılmaz demişsin....ben limon kahve karışımını yüzüme sürüyordum akşamları bunu yapmamalı mıyım şimdi?

gurbaacım sivilceli cilde peeling yapılmaz demişsin....ben limon kahve karışımını yüzüme sürüyordum akşamları bunu yapmamalı mıyım şimdi?

hayatım sivilceli cilde peeling olmaz bu 1
ikincisi her akşam peeling yapilmaz mahfedersin cildini

gurbaam ben bu gözeneklerim için çilek yağı aldımda suyla karıştırıp buzluğu atıcam miktar önemlimi?

buz kalıplarına sıgacak kadar suyun içine bi sise cilek esansı yagı kattın mı tamamdır bu iş

gurbaa hanım benim bir sorun olacaktı ama..

ben bir ilaç(sac dökülmem için minoxil) kullanıyorum ve o ilacı kullanınca günes kremi kullanmak zaralıymıs ve ilacın etkisini azaltıyormus kullanma talimatında yazıyor bunlar..

ama benim cildim günese cok hassas hemencecik kızarıyor dün cayır cayır yandım resmen..gnes kremi yerine uygulayabilecegim bir dogal yöntem biliyormusun?? birde yüzüm için kullanabilecegim bir nemlendirici önerirmisin arko filan yüzü tüylendiriyormus... :sm_confused:

mrb lar ben nete girmeyeli baya oldu ve cvp yeni okudum sebameti doktor verdi ama bana birde bebak konusunda daha acık yazarmısın onun hakkında bilgiyi nerden alıcam???sınavdan cıktım kafam karışık yada ben anlamadım ;:(:(:(ya birde limon suyu demişsinya canım limon suyu yüzümü yakıyo benimmm:(nolcak şimdi lekeler kaldımı bendeeeeeee:(:(:(:(:(

herkese merhaba
ben yeni üyeyim
bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum
sonunda bende üye oldum
bu topiği çok sevmiştim
öncelikle gurbaa prenses'e teşekkür ederim
çok hoş bi topik olmuş
vereliniortak

kızlar mmineralli ürünlerin pigmentleriyle yapilmiş bir göz makyajı orneği daha koyuyorum

img_8043_39985083.jpg

img_8045_39985137.jpg

img_8046_39985163.jpg

img_8048_39985179.jpg

img_8049_39985200.jpg

img_8055_39985220.jpg

img_8061_39985235.jpg

img_8070_39985251.jpg

img_8076_39985272.jpg

img_8081_39985293.jpg

img_8085_39985301.jpg

img_8089_39985315.jpg

img_8091_39985338.jpg

spectra'dan squalid'in ellerine sağlık hihoyyyt

bu renklere bayıldım hangi markanın acaba ?

çok pürüzsüz bi cildim yok ama benim cildim o parlayanlardan...
arap kızı kremini duydun mu hiç?
onu bi dene
fakat dikkat et cildini yağlandırabilir

ama kremden ziyade başka bir ürün gibi geldi bana..çünkü suratlarında makyaj var yoğun şekilde ama yinede mat değik oldukça parlak.burada birkaç resim görmüştüm..hatta senin koyduğun uzak ddoğulu bir kız vardı..böyle fondöten türü birşey sürdü parlak parlak oldu :uhm:cildi

gurbaa cım ne yapayım ben cildimde hiç bu kadar sivilce olmazdı şimdi o kadar fena ki:(( bu kahve limonu her akşam yapmıyorum 2 günde bir felan genelde...bende her akşam yapsam mıyki diyordum da şimdi hepten korktum...
bana bişey öner bir karışım krem ne olursa olsun...

mrb lar ben nete girmeyeli baya oldu ve cvp yeni okudum sebameti doktor verdi ama bana birde bebak konusunda daha acık yazarmısın onun hakkında bilgiyi nerden alıcam???sınavdan cıktım kafam karışık yada ben anlamadım ;:(:(:(ya birde limon suyu demişsinya canım limon suyu yüzümü yakıyo benimmm:(nolcak şimdi lekeler kaldımı bendeeeeeee:(:(:(:(:(

Sevgili gurbik ablacım şutarafagitti
Ben geldim,sana birkaç sorum olacak.
15 yaşındayım ve hafiften makyaja başladım fakat makyajımın cildime zarar vermemesini ve daha doğal durmasını istiyorum. Özellikle şu sıralar daha doğal duran rujlardan arıyorum. Bana ruj önerebilir misin :)
2.si ise kirpiklerim uzun fakat onları daha bi' belirgin göstermek istiyorum,maskara da önerirsen sevinirim :)

Back