- 20 Kasım 2007
- 708
- 2
- 116
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.081
yağlı ciltlerede olur mu o dediğin bebe yağı kanka
benim cildim yağlı
nası yani yağlı yüzüne sürmicen olm vucuduna sürcen gamyoncuiremsu
ulen be çok bilmiş gurba kankası konumuz yüz mü:mymeka:
herılt yani vücuttan bahsediyozşakkıdı
benim vücudumda yağlı sanırım-tatlicadiarzu- yaz aylarında omuz ve göğüs aralarında sivilceler çıkıyor
ona istinaden sordum bir zararı olur mu deyyi:1closedeyes:
hayatım gözüne kalem çekmekte zorlanan herkese sürme almalarını tavsiye ediyorummerhaba. çok güzel bir topik olmuş. uzun zamandır kendime birşey alamadığım için makyajla ilgili topiklere gelemedim. konunu yeni gördüm. tüm sayfaları okuma şansım olmadı. bende birşey sormak istiyorum.
kalem sürmeyi beceremiyorum. özellikle siyah kalem. ve gözlerim küçük.
tavsiye edeceğin bir marka var mı?(pahalı olmasın lütfen)
ve nasıl sürüceğim ile ilgili varsa resim koyarsan sevinirim. a.s.
yerimsenibengurbaa bacım bu selülotlara da bi tavsiyen var mı bacım bu ara çok yeşerdiler de
bi de benim yüzümde in ce kılcal damarlarım belli olmaya başladı yaw o neden olaki acep
burun yanlarım falan:sm_confused:
canım selulitlere yesilcay çok iyi geliyor
hiç selulit derdim olmadı malum safinaz gibiyim
o sebeple en iyi bilgiyi yine KKda bulabilirisin
selulit tedavisiyle ilgili bir sürü başlık var...
kılcal damarlar konusunda ise tavsiyem; lütfen iyi bir gunes kremi sürmeden dışari çıkma....
cunku gunes tetikleyicidir
hayatım gözüne kalem çekmekte zorlanan herkese sürme almalarını tavsiye ediyorum
kalem cekmek zordur cunku, göze zarar verebilirsiniz ograsirken
ama sürme yapisi itibariyle yağ gibi kaydıgından herhangi bir zorlugu yok
fakat dikkat edin TOZ SÜRME değil KATI sürme alın gamyoncuiremsu
hac malzemesi satan yerlere git onlardan al canımsağol canım ama ben hiç sürme kullanmadım. denemek istiyorum senin tavsiyenle. peki sürmede marka olarak önerin var mı? hacı malzemesi zaten yerlerde var diye biliyorum. kalem gibi sürüyorsun sanırım. çok sordum kusura bakma.
canım innova benim tavsiye edebileceğim kadar başarılı bi marka değil
yani ben kullanmam kullanana da niye kullanıyosun demem
yaa gurbik benim göz şeklime sahip kimse makkaj yapıp koymaz mı yaa. şööle kaş kemiği belirgin koca gözlü..
aklında olsun kuşum ööle bi örnek görürsen buraya ekleyiver:ecrin_bebek:
renkleri muhteşem görünüyor.
işte buradaki sürülen şey liner değil sürme değil mi canım. çok güzel. böyle sürmeyi ah becersem.
işin kötü tarafı kalemde bile hata yapınca silmek zorunda kalıyorsun ve far bozuluyor.
yetenek işi tamamen. valla aynı şehirde olsaydık senden kesin ders alırdım.
sen bu konuda çok yeteneklisin bravo diyorum. kesinlikle iltifat değil. alkisalkisalkis
Gurbaacım sana bir şey soracağım, şöyle dudakta yapış yapış hissi bırakmayan, ve en önemlisi yemek yediğinde filan çıkmayan, sürekli tazelenmeye ihtiyaç duyulmayan , hoş görünüm veren parlatıcı veya ruj markası önerebilir misin bana? Fiyatı da makul olsun yerimseniben a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?