Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım kapatıcılıgı yogun aynı zamanda doğal duran bi fondoten mi istiyosun?

Eevet cnmmm..Öyle istiyorum yani almışken güzel olsun dedim ama...
Birde koruma faktörlüden bahsetmişti ordaki bayan...
Birde sana sorayım dedim..
Yani bu aldığımdan daha iyisi ile değiştirsem dahamı iyi olmuş olur...
Ayyy çok oldu birazcıka.s.

canım mac'in koruma faktorlu bi fondoteni var
kapatici da üstelik
istanbuldaysan alabilirsin
heryerde satilmiyor mac cunku
onun dısında favorim estee lauder double wear
clinique'e fondoten anlamında çok şans vermiyorum ben hihoyyyt

Hımmm anladım cnmm çok teşekkür ederim meşgul ettim senide...
Neyse bi şansımı deniyeyim estee ile değiştirirlerse ondan alayım ozamann....
Öpüyorum çokk....:teselli:

gurbik sen şunu duydun mu?

Arkadaşım Akmerkez MAC e gitmiş. siz neden makyaj dersi falan vermiyosunuz demiş. meğer veriyolarmış. kişiye özel makyaj uygulaması 90 dk. sürüyomuş 160 TL lik ürün alıyosun yüzünün yarısını onlar yapıyomuş yarısını da onların gözetiminde sen yapıyomuşun. Randevu almak gerekiyomuş.
Bana çok mantıklı geldi nedense..

Hımmm anladım cnmm çok teşekkür ederim meşgul ettim senide...
Neyse bi şansımı deniyeyim estee ile değiştirirlerse ondan alayım ozamann....
Öpüyorum çokk....:teselli:

rica ederim canım ne demek
her zaman beklerim hihoyyyt

yo bebem bilmiyodum
ama ben begenmiyom onların yaptıkları makkajları
yani tacardakilerden 10 kat daha iyi yaparım ben makkajı hihoyyyt
mac'i bilemicem
yolum düşmedi daha

gurbaa ya bugün fondöten alıcaktım dior la esteyi denedm ama böyle güzel görünmüo cildim tozlu gbi duruo,ölü hücre var cildinde ddi işte peeling arındırcı maske fln tavsiye etti ama çok pahalı geldi bna?yaşım 20 cildim yağlı ve hassas sence peeling ve arındırıcı maske olarak ne kullanıım?

canım yaş 20 ise zaten estee - double wear agir gelir sana
nedir cilt sorunların?
yani neden fondoten ihtiyaci hissediyosun?

ordaki bayanda o ağır gelir ddi ztn,ya siyah nokta çok sivilce allaha şükür eskisi kdr diil ama var yinede yani düzgün bi cildim yok e lekeler fln..lekeler için bebak ve limon+su kullanıorum o sorunu çözücem inş ama işte fondöten kapatıcı pata krem ... hangisyle olursa yüzüm güzel görünsün istiorum istediğim gbi bi ürün bulamadım yardım et nolurr

canım yaşın henüz çok genç
fondoten kullanıp da anlık çözümlerden ziyade cildine doğru ürün kullanip bi an evvel kurtul problemlerinden
fondoten yada pudra yerine renkli nemlendiriciler kullan

canım yaşın henüz çok genç
fondoten kullanıp da anlık çözümlerden ziyade cildine doğru ürün kullanip bi an evvel kurtul problemlerinden
fondoten yada pudra yerine renkli nemlendiriciler kullan

peki cnm bu ölü hücrelerden nası kurtulucam??peeling ve arındırıcı maske şart dediler?gdip boşa para vermim işe yaramıcak şeylere

canım cilt sorunların hakkında bana bilgi verir misin?
jeli neden aldın
sivilcelerin için mi siyah noktalar için mi yoksa sadece temizlesin diye mi?
bu arada yaşın kaç?

Hayatım makyajımı çıkartmak için almıştım jeli köpürüyor hanii ama suratımda leke yaptı pütürleşti daha 19 yaşındayım korkuyorum ya cildimde sorun oluşucak diye sivilceli cilde sahip değilim ama arada çıkar 2 3 tane hafif yağlı cilt tipim hem nemlendirici krem istiyorum hemde makyaj temizleme sütü body shopun sitesinde gördüm E vitaminli nemlendiricili kremler var acaba onlar güzel mi göz kremi falanda var eğer önerirsen almayı düşünmüyor değilim ama dersen ki şu marka daha güzel onu alırım canım bana yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim kocaman öpüorum Şeniz

peki cnm bu ölü hücrelerden nası kurtulucam??peeling ve arındırıcı maske şart dediler?gdip boşa para vermim işe yaramıcak şeylere

canım, sağlıklı bir gorunum için cilt çok iyi temizlenmeli
dolayısı ile peeling de maske de şart
fakat yasına ve cilt yapina uygun olanları tercih et
sakın ola ki alakasız ürünler kullanıp mahfetme yüzünü

jel derken?
hangi jel?
göz kremi için yaşin henüz çok genc canım
cildini iyi temizleyip (tonikle) nemlendirmen senin için yeterli
fazlaca yüklenip yıpratma yüzünü

gurbi sen vücur pudrası kullanıyon mu ? yada sim? ışıltı viren herhangi bişi ?

bebem özel günlerde kullanıyorum pırıltı evet
ama bak bişi anlatiyim
geçen haftasonu aşkım sefkilimlen bana elbise bakmaya çıktık
magazadaki hatun dedi ki "senin vucudun nası parliyo böyle ya? bişiy mi sürdün?"
şaşkınlık yaşadım bi an "yooo" dedim
şöyle bi baktım kendime alıcı gözüylen
aboovv harbi böyle çekici bi parlaklık var omuzlarımda böğrümde bacaklarımda :1closedeyes: -tatlicadiarzu-
sonradan dank etti ki ben her duştan sonra muhakkak bebe yagı ile masaj yaparım tum vucuduma (yada son durulanma suyumun içine su doldurup bi kaç damla bebe yagi damlatır hoopp omuzlardan aşaa dökerim)
onun parlaklıgı muhtemelen gamyoncuiremsu
böyle çok canlı duruyo cilt

aynen şöyle bak

çarşamba günü röfle yaptırdım
bu akşam sevdiceğime gidebilirimhihoyyyt

resim kooo cappy adamı hasta etme

Düzenli makyaj hayat kurtarıyor

Düzenli makyaj yapmanın kadınlarda denge ve koordinasyonu geliştirmeye yardım ettiği belirlendi.

Daily Mail'in haberine göre, Fransa'daki St. Etienne Üniversitesinin araştırmasında, makyajın özellikle yaşlı kadınlarda dengeyi sağlamaya yardımcı olarak, ciddi kırık ve yaralanmalara yol açan düşmeleri engellemede rol oynayabildiği belirtildi.

Araştırmaya göre, ruj, rimel, allık sürerken yapılan hareketler, bir nevi esneme ve uzatma egzersizleri yerine geçiyor ve bu da dengeyle koordinasyonu geliştiriyor.

65-85 yaş arası kadınlar arasında yapılan araştırmada, kadınların yerçekim merkezini ölçmek için özel bir ayakkabı tabanı ile duruşlarını izlemek için özel bir kemer kullanıldı.

Araştırma sonucunda, her gün makyaj yapan kadınların denge ve duruşlarının daha iyi olduğu, daha az düşme tehlikesi geçirdikleri görüldü. Araştırma başkanı Dr. Patricia Pineau, "Bu kadınlar dik duruyorlar ve daha az düşüyorlar" dedi.

Daha önce yapılan bir araştırma da küçük yoga hareketlerinin yaşlılarda düşme riskini azalttığı saptanmıştı.

Kalça kemiklerini kıran yaşlıların bir yıl içinde ölme olasılıklarının yüzde 20 ve 75 yaş üzerindekilerin önde gelen ölüm nedenlerinden birinin düşme olduğu belirtiliyor.

(alıntı)

ee makyaj topiğinede böyle bir haber yakışır demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…