- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #2.021
göz altı morluguna diyoz funda nerenne okuyon :mymeka:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
grubik bi denesin ŞenizŞeniz
telveleri alcam burnuma sürcem piling gibi 2-3 dkka masaj yapıp yidircem sona yıkıcam
göz altı morluguna diyoz funda nerenne okuyon :mymeka:
Gurbik ben geçen hafta kipa burada olmadıgı için aktara gidip biberiye sabunu sordum almak için bana ne dese beğenirsin mirmirmirmir
biberiye sabunuda mı çıkmış :1shok:
dedim ne demek çıkmış mış zaten olan birşeydi yok öyle birşey dedi :mymeka:
diğer o çarşıdaki aktarlarada sordum yok bizde dedi deli oldum yaaa
ballı sabunda fazla yağ mı içeriyor canım sivilce falan yaparmı yağlanırsa korktum alamadım onuda arkasında yağ içerir yoğun falan yazıyordu
kurutsa nemlendirici kullanır dengelerimde yağğlandırırsa birde sivilce derdiyle ugrasmıyım![]()
gurbik la roche posay hakkında ne düşünüosun,effaclar k.sını alıcamda bi sana sorim ddm
canım laroche posay = la roş posey diye okunuyorpeki cnm :) ya bu la roche posay ve beyu nası okunuo :)
bebem ballı sabun yaglandırmaz
ama bebak kullanıyosan ve sivilceye meyilli ise yüzün limon +su şeyimizi kullan 2günde bir
dengeler
canım laroche posay = la roş posey diye okunuyor
beyu aynen yazıldıgı gibi okunuyo sanıyorum
yani ben öyle okuyorum :roflol:
yawrum bebak acı badem sütüyle her gece silip yatıyorum pammık gibi yapıyor ama nemlendiricisi sadece makyaj yapmadan önce sürüyorum çok yağlı hissettim çünkü bir ara
ben makyajımı dove ile yıkıyorumda onun yerine ballı sabunla yıkayacam ondan sordum
ben alayım o zaman mersü anacım Şeniz
renkli nemlendiriciyide sordum body shoptan 24 tl dedi
bakcem pazar günü boynerde este de falan indirim olacak olmazsa body i alacam kararımı verdim :icecream:
bebem ben beyu diye okuyorumsırnaşık şeyya beyuya biyu dien var beyu diende var
bebem ben beyu diye okuyorum
daha kolay geliyo
kaldı ki zati tacarda sevilde falan cogu zaman birinin telafuzu birini tutmuyo
en iyisi kendi bildigimizi telafuz etmek![]()
la renkli nemlendirici dedin diye kız pembe- sari renkli nemlendirici anlamış olmasın
hani rengi beyaz olmayan değişik nemlendirici gibilerinden -tatlicadiarzu- :roflol::roflol::roflol:
heee öyle anlamış elime sürdü dedim bu ne böyle değil :roflol:
siz nemlendirici içerikli fondöten diyorsunuz o zaman dedi yani dedim sonra tüpü gösterince heh bu dedim cahillik anacım kaydirigubbakcemile3
ama süper birşeydi bu elime sürdüya pamuk gibi etti buda 25 miş
badi şop iyidir la severim gamyoncuiremsu
bu arada kim dedi boynerde estenin yarı fiyatina düşeceğini
olm krdide bilem yari fiyati değilse boynerde hiç değildir :1closedeyes:
este sevilde 73 tl di baa öle demişti ordakiler
şimdi bizim burada ankamall daki bpynerde her ayın son günü indirim yapılıyor bazı ürünlerde eğer este shiseido falan indirime girmişse alacam girmemişse body den alıcam bu arada krdi makyaj ürünleri mi satıyor bir türlü soramadım burada fisfisfis