Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ArkadaşLar.1 Ay sonra Düqünüm var ve ben makyaj malzemeleriyLe ayrı ayrı ugraşıp sürekLi para harcamak yerine ömür boyu kullanabileceqim bir makyaj standı almayı düşünüyorum.Yalnız fiyatı uygun buLmak çok zor..
Nerden bulabileceğime dair fikri oLan yok mu acaba
ömür boyu kullanamazsın ki.bir makyaj malzemesinin ömrü en fazla 2-3 yıldır.ondn sonra bayatlar ve cilde zarar wermeye başlar.bir de rujları farları felan çeşit çeşit kullanabilirsin ama ten ürünlerini kullanamzsın.senin ten rengine uygun 1-2 ton olucak o kadar malzeme içinde ve diğerlerine boşuna para wermiş olcaksın.ten ürünlerin bittikçe gene almak zorunda kalcaksın
evet,stand yerine makyaj paleti alabilirsin.hatta sana bir marka önerebilirim.ben kullanmadım hiç ama birçok kullanan ve memun kalan olduğunu biliyorum. Coastal Scents:
Alışveriş dergilerinden birinde arkadaşım göstermişti.Sephora marka 187 parça makyaj seti 119 tl.Yılbaşı dönemiydi.Hala var mı bilmiyorum ama gerçekten hoş bir setti.Açılıp kapanıyor küçük bir kutu şeklini alıyor. Senin işine yarayabilir diye düşünüyorum.Ama bu setin ömrü en fazla 3 yıldır onu da söylemek istiyorum.Çünkü ürünler tazeliğini korumaz açıldıktan sonra.