- Konu Sahibi aysecikcik
-
Kızlar makyaj malzemelerimi bu çekmeceliye doldurdum annem yeni almışş bıktım makyaj malzemelerinden dedii -tatlicadiarzu- bende düzenli bi şekilde yerleştirdim ama gerçekten çok şirinler hemde düzenli düzenli istediğimi bulabiliyorum üstünede dana far paletimi koydum sığmadı çünkü mafoldumben..1tane daha bu çekmecelilerden aldırayım anamaa takılarım parfümlerim açıkta kaldı çünkü :roflol:
sositososito
Kızlar makyaj malzemelerimi bu çekmeceliye doldurdum annem yeni almışş bıktım makyaj malzemelerinden dedii -tatlicadiarzu- bende düzenli bi şekilde yerleştirdim ama gerçekten çok şirinler hemde düzenli düzenli istediğimi bulabiliyorum üstünede dana far paletimi koydum sığmadı çünkü mafoldumben..1tane daha bu çekmecelilerden aldırayım anamaa takılarım parfümlerim açıkta kaldı çünkü :roflol:
sositososito
Çok teşekkürler kızlar aysecikcik genelde bu çekmeceliler naylon satılan yerde oluyorr yani annem o tarz yerden almışş kaydirigubbakcemile3
sositososito
sositososito
ebru güle güle kullan canım.bende de var o çekmecelilerden ama onun işi ayrı. görevini balkonda icra ediyor. yatak odasında hoş durmuyor bunlar.sen bekarsın balım sana yakışır.
şu şeffaflar varya onlarda alıcam bende daha alıcam elim değmediki bir. sıra gelmedi onlara((
ebru süper olmuş kızzzdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5
annene bravo,bildiğimiz soğan patatez çekmeceliğini iyi akıl etmişsositosositotoparlamış seni,görünümde çok hoş tatlımhihoyyyt
ebrucum cok düzenlı görunuyo eşyaların ıyı fıkır cekmecelre koymakkopuyorumnanaktan
çok hoşuma gitti canm :lepi:
bizimde vardı beyazı ama attık benneyaptımki akıl edemedim ki böyle kullanmayı :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?