Makyaj malzemelerinde en iyileri

snmglr

Anne
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2006
360
1
Kızlar inanın kafam acayip karıştı,şimdi bu forumda herkes fondötende en iyisi şu,allıkta en iyisi bu diye bir çok fikir sunmuş.Ama birimizin kullandığı ürün bir diğerine iyi gelmeyebilir.
Şimdi benim size sormak istediğim benim cildim yağlı ve sorunlu,sivilce problemim var.hangi markanın hangi fondöteni yada pudrası benim cildime kullanılabilir? Şimdiden tşk.Vereceğiniz cvblar benim için çok önemli..

vichy nin yağlı ciltler için olan su bazlı fondöteni varmış yanlış bilmiyorsam. bir ara arkadaşım değişik eczanelerde alcakmış gibi yüzüne sürüyordusırnaşık şey biraz pahalıymış galiba ama kapatıcılığı falan baya iyi diyordu. sen de bir dene gün boyunca kalsın. beğenirsen de yaz...

aynı sorun bende de war ya fondoten ve pudra avon allık flormar kullanıorum memnunum bide sürmeden önce tonikle cildini temizlersen daa bi kalıcı oluo

kardeşim clinique ürünlerini aldı fondoten pudra bir de sivilce kurutucu bir ürün de vardı sanırım,iyi kapattı onun cildini.

arkadaşlar kesinlikle vichy dermablend fondotenini öneriyorum size iki senedir aralıksız kullanıyorum yüzümdeki gözeneklerden akşama kadar kurtuluyorum walla...kızarıklıklarıda anında kapatıyor...

Dream Matte Mousse Maybelline New York'tan Mat Köpük Fondöten tavsiye ederim kadife gibi bir görünüm veriyor cilde ben çok memnunum

Arkadaşlar ben bişey daha sorcaktım..Loreal in bi fondöteni varmış 16 saat falan dayanıyormuymuş neymiş adını bilmiyorum tam olarak kapatıcı özelliği nasıl sırf dayanıklılık için değilde kapatıcılık için tavsiye edrmisiniz..Kullanan varsa hani aranızda..Teşekkürlerrr...

CLİNİQUE ürünleri doğal malzemelerden ahzırlanıyor: CLİNİQUE in 3 step cilt temizlemesini kullan önce : sabunu,toniki ve nemlendirici kremini ( hepsini yağlı ciltler için olanını al ) yüzün güzel olacak.Ayni CLİNİQUE pudra ve fondötenini ve başka makiyaj malzemelerini kullana bilirsin,canım

Loreal 16 Sa Etkili Faso Fiso Kullandim 3sa Zor Dayandi Benim Cildimde Yağli.eczaneden Vich Normateint 50 Ytl 30ml Süper Kullaniyorumm.memnunum

mac içinde çok iyi diyolar,prof makyajda da çok fazla kullanılıyor. alakasız iki marka oldu ama ben iki marka arasında kaldım! birde kapatıcıyıda aynı markadan almak istiyorum yani ya vishy ya mac siz ne diyosunuz?

canim cilde göre degisir.ben estee lauder`in fondoteni ni kullaniyorum....birde pudra olarak dior kullaniyorum..ikiside oldukca kaliteli ve pürüzsüz..ha bu arada cilinique`ninkileride kullandim..onlarda iyidi ama ilk ikisi vazgecilmezim..

arkadaşlar yeni ilkem en iyi marka ve ürün cilde zarar vermeyendir!!bu yüzden artık mineral makyaja yöneldim.i.d. bare ve everyday mineralsdan makyaj malzemerlimi almaya başladım.mineral olmayanları da yavaş yavaş elmden çıkarıyorum.pudraları acayip güzel kapatıyor,allıkların renkleri çok güzel.ışıltılı seçenekleri de var ama mat makyaj sevenler de memnun olur hepinize tavsiye ederim:sm_cool:a.s.

arkadaşlar yeni ilkem en iyi marka ve ürün cilde zarar vermeyendir!!bu yüzden artık mineral makyaja yöneldim.i.d. bare ve everyday mineralsdan makyaj malzemerlimi almaya başladım.mineral olmayanları da yavaş yavaş elmden çıkarıyorum.pudraları acayip güzel kapatıyor,allıkların renkleri çok güzel.ışıltılı seçenekleri de var ama mat makyaj sevenler de memnun olur hepinize tavsiye ederim:sm_cool:a.s.

slm cnm idnin gözaltı kapatıcısı varmı bilmiyorum ama varsa nasıl?

funkhouser (amWay) makyaj ürünleri harika..biraz pahalı ama değer

arkadaşlar benim de cildim yağlı ve makyaj yaptıktan max 1-2 saat sonra makyajım akıyor. yağlı ciltler makyajı çok çabuk kusuyor ben max factor kullandım loreal kullandım şu anda da lancome kullanıyorum ama hepsinde aynı sonuç makyajım dayanmıyor. bence profesyonel ürünler kullanmak lazım vichy medikal bi ürün faydası olabilir , mac' te gayet profesyonel bence deneyiip görmek gerekir herkesin cildi farklı sonuçlar verir nede olsa...

Avonun rahatlatıcı etkili ve ışıltı weren fondotenini kullanıorum.çok memnunum.fiyatı da gayet uygun.katalog fiyatı 28 ytl fakat ben indirimli zamanlarında alıorum.mesela bu ay indirimde.12 ytl fiyatı

arkadaşlar şu market reklamlarının aldatmacasına kanmayın. iki üç tane alacağınıza bir tane en iyisinden alın özellikle cilde sürülenler çok önemli. kesinlikle su bazlı olmalı ve anti-alerjik olmalı daha sayamayacağım bir sürü iyi özellikleri olan ürünler var. kısa vadede güzelleşmek yerine uzun vadeyi de düşünelim cildinize sürdüğünüz şeylerin allık, pudra, fondoten en iyisini almaya çalışın... yağ bazlı her şeyden uzak durun siyah ve beyaz nokta yapar :KK66:

fondotende clarins çok iyi diyorlar porselen gibi yapıyormuş cildi,ben clinique kullanıyorum ama bitince clarins alcam,göz kaleminde carmina güzel,pudra da sheiseio pureness tek kelımeyle harıka(yağlı ciltler için ama ),rimelde maybelline XXL VOLUME ve clinique high definition lashes harikalar yaratıyor,pupanın farları ve allığı güzel başka bişi kalmadı sanırım:bbo:

ya arkaraşlar ne markalar varmış şasırdım valla :1shok: siz nasıl karar veriyonuz kaç ay sürüyo sırnaşık şey bende çok kapatılacak şey yok haslında hiç yok da özenti işte şu televizyonda gördüklerimiz gibi olalım falan ben çok nadir makyaj yaparım bi föndeten aldım likit ilk defa likit kullanıyorum hafif yüzünde var mı yok mu belli olmuyo ama ne yazıkki cildim yağlı sivilce yapıyo ayda birde kullansam yapıyo işte ben şöyle hafif sivilce yapmayan cildimde sırıtmayan yağlı cilde uygun bi ürün istiyorum ama okadar seçenek var ki karar vermem imkansız ya :uhm:

X