- 17 Ekim 2007
- 305
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada daha önce max ın pata kremi ve bronzlaştırıcı föndetenini kullandım memnundum ama sonra sürünce cildimi yakmaya başladı şöyle 5 dakika falan yanma oluyodu senağlama
cnm etrafta max factorun çok fazla sahtesi satılıor.sakın küçük parfümerilerden alma.bu sektörde bi arkım var o anlattı.koli koli sahte ürünler geliormuş türkiyeye.sivilce yapmasın istiorsan i.d. bare minerals veya everday al derim.i.d. çok pahalı ve heryerde bulunmuyor.ingilizce biliorsan everydaymineralsın sitesinde getirttir.üsteli 12 dolar!aynısı i.d. de 78 ytl.bu fondötenler toz şeklinde ama kapatıcılıklar çook iyi.hele de everydayin ki.eger istersen yardımıcı da olurum cnm öpüorumm
a.s.
sevinirim gerçekten ben sitesinden hiç bişey anlamadım ayrıca sanal kartımda yok başka nasıl alabilirim ki :uhm:
cnm ben bonus kartımla alıorum.bnm de sanal kartım yok.fazla limiti olmayan bir kartla almayı denersen daha ii olur.ama bir bankaya gidip sanal kart da çıkarttırabilirsin ve az bir limit koydurursun mesela 100ytl gibi.i.d. çok gzl ama pahalı yazan bir başlık vardı ben orda anlattım biraz.o anlattıklarıma bakarak dene biraz.yapamadıgın yerler olunca sor ben yardımcı olurum.yalnız şu an internetli bir yerde deilim sık giremiorum.çarş günü daha da anlatırım cnm
,hem daha saglıklı hem de ucuz sen oku dene bakalım öncea.s.
canım benim cildim de yağlı ama sorunlu bir cildim yok fkt oil free ürünler kullanmalısın mesela clinique superbalanced sana uygun olmaz cnku parlama yapıyor biraz yaglı bi dokusu var sana tavsiye edebilecegim marka kesinlikle guerlain ve clarins ayrıca ysl nin fırcalı fondoteni de cok basarıl,ı pudra olarak da fondoten üzerine kullanıcaksan toz pudra oneriyorum guerlainin pudraları yine cok basarılı ayrıcaaa unutmadan pudra konusunda yaglı ciltlysen shiseidonn pudralarını tercih et cnku yaglı ciltleri tedavi edici ozelligi de var shiseidonn pudralarınn sengözlerimebaksanab
tatlım yardımın için saol ama dediğin markaları hiç duymadım:burdada yoktur ne varki burda zatenklava:..biraz daha ayrıntılı yazar mısın yani tam olarak belki internetten alırım ama numarası kodu falan var mı pek anlamıyorum ben fondöten ve pudradan :1no2:
tatlım yardımın için saol ama dediğin markaları hiç duymadım:burdada yoktur ne varki burda zatenklava:..biraz daha ayrıntılı yazar mısın yani tam olarak belki internetten alırım ama numarası kodu falan var mı pek anlamıyorum ben fondöten ve pudradan :1no2:
cnm guerlainler fln da 70-80 ytlden aşağı para deil.sen kocişi ikna et ben daha önce defalarca aldım yurtdışından bişcik olmadı.12dolar fondöten kargoyla taaşş çatlaasa 20 dolara gelir.hem ucuz heem de çok iyia.s.
cnm rize de mi yaşıyorsun bilmiyorum orda var mıdır yokmudur ama ben trabzondayken boynerde buluyodum bu markaları ayrıca bir cok kozmetik magazasında da vardı trbzonda ama rizede var mı bilmiyorum
guerlain divinora silky smooth
shiseido pureness pudra
egr bu markalar sana pahalı gelirse max factor lasting performance ya da loreal true match da güzel onlara da bakabilirsin
cnm guerlainler fln da 70-80 ytlden aşağı para deil.sen kocişi ikna et ben daha önce defalarca aldım yurtdışından bişcik olmadı.12dolar fondöten kargoyla taaşş çatlaasa 20 dolara gelir.hem ucuz heem de çok iyia.s.
kargoyla taş çatlasa 20ye mi geliyor :1shok:
yani 8 dolar kargo masrafi öyle mi :uhm:
canım bi yanlışın var :uhm:
yurtdısına sık sık numune gönderiyo ve numune aliyorum ama kargo parası ürünün parasını nerdeyse 2ye katlıyo :mymeka:
kozmetiklerde durum ne bilmiyorum cunku bi dostum amerikada yaşiyor, ona veriyorum siparişlerimi dolayısı ile kargo parasından , gümrükten falan yırtıyorum tatlicadiarzu
arkadaşlar kesinlikle vichy dermablend fondotenini öneriyorum size iki senedir aralıksız kullanıyorum yüzümdeki gözeneklerden akşama kadar kurtuluyorum walla...kızarıklıklarıda anında kapatıyor...