Umrumda değil rimel, fondöten, 5 tane ruj, bikaç kahve tonu olan 1 tane far paletim var, bide güneş kremi bakım kremi falan hepsini bitince alırım yeniden yoksa öyle doldurmam yaniarkadaşlar sosyal medya ile çok fazla reklama maruz kaldık, bunların arasında makyaj ürünleri de var, sanki o ürünü almassak asla güzel olamayız gibi bir algı var hem reklamlarda hem influencerlarda, siz etkilenmeden kalabildiniz mi? ben malesef etkilendim ve koleksiyon adını verebileceğim derecede ürünüm varsiz ne durumdasınız bir makyaj çantasına sığabiliyor musunuz? yoksa çekmeceler dolu dolu mu benim gibi :) aynı ürünün farklı ton ve renklerini alıyor musunuz? Bazıları der ki bir fondötenim var ve bana yeter, yenisini ancak bitince alırım. Bazıları ise yok rengi farklı olsun bitişi farklı olsun alternatifim olsun der :) Kendinizi nasıl tutuyorsunuz? Ya da zaten pek umrunuzda değil mi???
Alterra rossmann vegan markasi deneyebilirsinKızlar bana da yardımcı olurmuşsunuzuzun zamandır göz makyajı yapamıyorum sebebi de ben essence in rimellerine bayılarak kullanıyordum ama belli süre sonra gözlerimde kaşıntı ve göz yanması ve aşırı sulanma felan olmaya başladı resmen alerji sonra dedim başka marka alayım loreal kullandım ondada çok olmasa da aynı şeyleri gözlemledim daha sonra dedim bide maybelline kullanayım onda da çook az reaksiyon gördüm yine hani alerjiye uygun olan rimel varımdır ya ben yüzme hiç bişey sürmesem bile rimel güzel gösteriyo bence genel olarak yani bi ruj bi rimel gayet güzel oluyor sür çık ..
Teşekkür ederim nasıl peki uzatıyormuş kirpikleri benimkiler çok döküldü ve kısa kaldıAlterra rossmann vegan markasi deneyebilirsin
Ürününüz çokmuş o zaman hangi üründe kaliteli verim aldınız yazar mısınız mesela ben Selin Beauty nin cc kremini merak ediyorum o paraya değer mi kararsız kaldım iyi ki stoklamışsıniz şuan makyaj malzemesi fiyatları çok arttı bitmeden alınacak gibi değil 2 tane çok sevdiğim fondotenim var ikisi de bitmek üzere bu sefer bb veya cc krem alacağım ama fondöten her zaman sevdiğim bir ürün tavsiye bekliyorum sizden bir de ışıltılı allıkta tavsiyearkadaşlar sosyal medya ile çok fazla reklama maruz kaldık, bunların arasında makyaj ürünleri de var, sanki o ürünü almassak asla güzel olamayız gibi bir algı var hem reklamlarda hem influencerlarda, siz etkilenmeden kalabildiniz mi? ben malesef etkilendim ve koleksiyon adını verebileceğim derecede ürünüm varsiz ne durumdasınız bir makyaj çantasına sığabiliyor musunuz? yoksa çekmeceler dolu dolu mu benim gibi :) aynı ürünün farklı ton ve renklerini alıyor musunuz? Bazıları der ki bir fondötenim var ve bana yeter, yenisini ancak bitince alırım. Bazıları ise yok rengi farklı olsun bitişi farklı olsun alternatifim olsun der :) Kendinizi nasıl tutuyorsunuz? Ya da zaten pek umrunuzda değil mi???
merhaba bb krem olacak missha çok iyidir parasını hak ediyor , uygun fiyatlı olarak note güzel ama nerdeyse fondöten gibi kapatıcılığı var, mac deki face and body fondöten de bb gibi hem hafif hem de ışıltılı, kapatıcılığı da az, ışıltı allık olarak mac kullanıyorum çok iyidir ama fiyatları baya arttı, flormarın ışıltılı allıkları da çok kalıcı ve güzeldir, beaulis denemiştim hiç kalmıyor çantaya atıp günde 5 kez tazelemek lazımÜrününüz çokmuş o zaman hangi üründe kaliteli verim aldınız yazar mısınız mesela ben Selin Beauty nin cc kremini merak ediyorum o paraya değer mi kararsız kaldım iyi ki stoklamışsıniz şuan makyaj malzemesi fiyatları çok arttı bitmeden alınacak gibi değil 2 tane çok sevdiğim fondotenim var ikisi de bitmek üzere bu sefer bb veya cc krem alacağım ama fondöten her zaman sevdiğim bir ürün tavsiye bekliyorum sizden bir de ışıltılı allıkta tavsiye
Önceleri makyaj malzemesine yatırım yapardım sonra baktım ki bu dogru değil mantıksız hem aşırı par aharcıuorsun hem bu farlar rujlar bitmiyo kalıyo kalıyo yıllarca en mantıklısı cilt bakımına yatırım yapmak zaten ozman makyaj kendini gösteriyor.arkadaşlar sosyal medya ile çok fazla reklama maruz kaldık, bunların arasında makyaj ürünleri de var, sanki o ürünü almassak asla güzel olamayız gibi bir algı var hem reklamlarda hem influencerlarda, siz etkilenmeden kalabildiniz mi? ben malesef etkilendim ve koleksiyon adını verebileceğim derecede ürünüm varsiz ne durumdasınız bir makyaj çantasına sığabiliyor musunuz? yoksa çekmeceler dolu dolu mu benim gibi :) aynı ürünün farklı ton ve renklerini alıyor musunuz? Bazıları der ki bir fondötenim var ve bana yeter, yenisini ancak bitince alırım. Bazıları ise yok rengi farklı olsun bitişi farklı olsun alternatifim olsun der :) Kendinizi nasıl tutuyorsunuz? Ya da zaten pek umrunuzda değil mi???
Ben zamanında Ankara’da Trt’nin makyözünden makyaj dersi aldım. Bana bir makyaj yapıyordu. Kendimi tanıyamıyordum. Kryolan kullanıyordu. Ama Cildim aşırı kustu. Kesinlikle Her ürün, her cilde uyum sağlayamıyor. İyi gelen markada karar kılıp, devam etmek en doğrusu.zamanında çılgınca alıyordum koleksiyon yapayım kafası. Şu an ne kadar gereksizmiş. Mac'in tüm rujlarını toplamaya çalısıyordum nerdeyse. Şimdi zamanında aldıklarımı süremiyorum bile pembe, mor, turuncu rujlar- berbat. 1-2 farklı aydınlatıcı, kışlık ve yazlık olmak üzere 2 farklı allık, eyeliner, kapatıcı ve tek çeşit bronzer kullanıyorum. Ruj olarak da günlük kullandıgım rujum max 3'tür. Nude tonlar. Bence cildinize iyi giden bir ürün bulduysanız yenisini aramayın. Sizinle uyuşan üründe kalın. Makyajda nicelikten cok nitelik daha önemli
kryolan ürünleri çok ağır, düğün makyajı sahne makyajı şeyler için, kesinlikle günlük kullanılacak ürünler değil. Zaten artık o ağır belli olan makyaj modası da kalmadı, daha varla yok arası duran makyajlar modaBen zamanında Ankara’da Trt’nin makyözünden makyaj dersi aldım. Bana bir makyaj yapıyordu. Kendimi tanıyamıyordum. Kryolan kullanıyordu. Ama Cildim aşırı kustu. Kesinlikle Her ürün, her cilde uyum sağlayamıyor. İyi gelen markada karar kılıp, devam etmek en doğrusu.
ben yeniden makyaj çantamı düzenliyorum sebebi öncekilerin ablamla kullandığım için çok özensiz ve pis kullanılmıs gibi gözüküyordu ben de sadece kendime ait çanta hazırlıyorum paletim kargoda daha bronzer alcam ohoooarkadaşlar sosyal medya ile çok fazla reklama maruz kaldık, bunların arasında makyaj ürünleri de var, sanki o ürünü almassak asla güzel olamayız gibi bir algı var hem reklamlarda hem influencerlarda, siz etkilenmeden kalabildiniz mi? ben malesef etkilendim ve koleksiyon adını verebileceğim derecede ürünüm varsiz ne durumdasınız bir makyaj çantasına sığabiliyor musunuz? yoksa çekmeceler dolu dolu mu benim gibi :) aynı ürünün farklı ton ve renklerini alıyor musunuz? Bazıları der ki bir fondötenim var ve bana yeter, yenisini ancak bitince alırım. Bazıları ise yok rengi farklı olsun bitişi farklı olsun alternatifim olsun der :) Kendinizi nasıl tutuyorsunuz? Ya da zaten pek umrunuzda değil mi???