Makyaj Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Resimli

aynen ta kendısı

ya dısler sarı ama rujunda sucu var.alt tonu mavı olunca dişler oldugundan sarı gorunuyor maalesef

alt tonunun mavi veya başka renk olduğunu nasıl anlıyoruz yada nasıl anlatabiliriz?ben örneğin alt tonu turuncu olan kırmızı ruj arıyorum dediğimde yüzüme öylece bakıyolar anlam veremiyorlar dediklerime?:sm_confused:

canım sen dogru seyı ıstıyorsun..karsındakıler hödük cıkmıs :)

bu sekılde bır ıstegın cevabını ancak "narcıcegı kırmızısı istiyorum " dersen yada bu işten gercekten anladıklarını dusundugum MAC in uzmanlarına sorarsan yanıt alabılırsın gibime gelıyor.

biraz daha acıklama yapmak ıstedım :) kırmızı rujlar mavi alt tonlu ve turuncu alt tonlu olarak ıkıye ayrılıyorlar :) mavi alt tonu olanlar daha soguk kırmızlar ve dudakları daha kucuk gosterıyorlar.

mesela cıldın acıksa ama pembeye donukse mac in russian redi sahane durur
sarıya donukse cıldın lady danger sahane olur,bu turuncu alt tonlu bır ruj

Son düzenleme:
buarada mavi alt tonlu rujlar deyınce bordo,açık mor,leylak rengi ve mürdüm gelsın aklına.

yine paris yine bir felaket ya,bu kadının doğru yaptığı bişey var mı acaba merak ediyorum:dilcikar:

Tıpkı kapatıcı gibi fondöten de riskli makyaj malzemelerinden birisidir. Ten rengine uymayan fondöten seçmek ya da doğru fondöteni aşırı derecede kullanmak cildinizde makyajın kalıcı olmamasına neden olacaktır.

Kaynak: hurriyet/mahmure

Son düzenleyen: Moderatör:
dayak yemıs gibi bir makyaj

Kötü makyaj sizi Pamela Andersondan daha kart hale getırebılır :))))

ayy soldakini gece görsem korkcam doğrusu,belki makyajını kendi yapsa daha güzel yapardı

ben boyle kotu allık ve ruj surumu gormedım..hele kı allık

bu nasıl kalıp gibi bir makyaj..o koyu dudak kalemı nedır oyle..goz altında bembeyaz tabaka..
off offf yaglı boya gibi..

ya kızlar ben mi abartıyorum ama bu makyajlar cok mu abartı..bana cok kotu gelıyorlar..

Tıpkı kapatıcı gibi fondöten de riskli makyaj malzemelerinden birisidir. Ten rengine uymayan fondöten seçmek ya da doğru fondöteni aşırı derecede kullanmak cildinizde makyajın kalıcı olmamasına neden olacaktır.

Hürriyet/mahmure

donutcum gerçekten hepsi felaket
Ya bu sibel canın göz rengi kendi rengimi yoksa belirginleştirmek için lens mi takıyo acaba
Hiç makyaj yapmasa çok daha iyi olurmuş

Ebru şallının allığı gerçekten çok kötü sürülmüş
Lerzan Mutluya yorum bile yapamıcam öyle felaketki
Hele Nükhet Duru yüzünü boya kabına batırıp çıkarmış gibi akannehir

Ebru şallının gözleri sanırım kendi rengi ve gerçekten harika!
Ebru önceden etli butlu bişeydi şimdi bi deri bi kemik kalmış gibi
Yoksa önceden de mi böyleydi ben mi yanlış hatırlıyorum

ya kızlar ben mi abartıyorum ama bu makyajlar cok mu abartı..bana cok kotu gelıyorlar..

Evet kendi rengi gibi görünüyor ama göz rengi harika yaa güzelim gözlerini makyajla ne kadar arka plana itmeye çalışsada yapamamış!
Birde güzel bi göz makyajı olsa süper görünür.

Ebru Sallı kemik torbası gibi gezıyordu hala oyle gezıyor :) Gozlerı kendı rengi her ikisinde :)

Bizim Türkler çok abartı ya alsanaalsanasmile
Sibel Canın'ın dekoltesi bile bronzerla kaplanmış
İğrenç
akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…