Makyaj Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Resimli

biri bu Türk sanatçıları durdursun. anaokulundaki çocuklar bunlardan daha güzel boyama yapar.:))
renkler feci.makyaj feci,abartı.
arap sanatçılar ve yaptıkları arap makyajı bunların yanlarında makyajsız kalır:))

gülriz sururi ve onunla bir bütün olmuş makyajı. ve saçı.
güzelmi bence değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle yaz günlerde tercih edilen bronzerı tüm yüze uygulamak en sık yapılan makyaj hatalarından birisidir. Olduğunuzdan daha esmer ve kemiksiz görünmenize neden olacak bu hatayı önlemek için bronzerı sadece yanaklar, burun ve T bölgesinde kullanmalısınız.

Kaynak yazı: hürriyet/mahmure

Makyajımızı sabitlemek, cildin parlamasını önlemek amacıyla kullandığımız pudra, başımıza dert açabilir. Özellike kuru ciltliler sadece sabitlemek istedikleri alana pudra uygulamalılardır. Çünkü pudra cildimizdeki çizgilere dolarak bu bölgeleri daha görünür hale getirebilir. Göz etrafındaki veya dudak kenarlarındaki çizgilerin ortaya çıkmasını istemiyorsan bu bölgelere pudra uygulamanı önermiyoruz.

Kaynak: makyaj.com

Kötü makyaj sizi Pamela Andersondan daha kart hale getırebılır :))))
ANAAMMMM lindsay lohan değilmiiiiii ooooooo yazamadım bile heheh felaket dehşet ötesi
ben boyle kotu allık ve ruj surumu gormedım..hele kı allık
hahah bu kadın benden beter allığı nereye sürüyon demişler oda koyu koyu sürmüş işte burası demiş dehşet olgunlaşmış elmaya dönmüş bi tarafı kızarmış diğer tarafı güneş görmemiş ahhaha
bu nasıl kalıp gibi bir makyaj..o koyu dudak kalemı nedır oyle..goz altında bembeyaz tabaka..
off offf yaglı boya gibi..

hahah bu kadın bülent ablama özenio heheh iğrenç ötesi kendi makyajı giyimi ıyyy

2450878.jpg

nedense matmazelin eyelinerina takmış durumdayım sanki kadın onu biraz daha ince çekse bi anda güzelleşecek gibime geliyorCADIARZU

zerrin+tekindor

buda kişilik hatası....

buarada sapıklık olarak algılanmasın ama poposu cok kotuymus..

katılıyorum cnm ayrıca elleri de çk yıpranmış 80 yaşnda bir nenenin ellerine benzıyor..

demeti artık makyaj da kurtarmıo,yaşlanınca ne yapcak bilmiorm sadece kliplerde ii çıkıo onda da shop kullanıolar yoksa sonuç felaket olur gene..
bülent ersoy,lerzan mutlu,nükhet duru we banu alkan yorumsuzz..
sibelcan çok ağır makyaj sewio ama kendine yakışştırıo,en azından makyajsız halinden ii oluo ama kadına her saç rengi we modeli gidio,helal olsun...
ebru şallı da ykm nin sahibiyle ewli güya,bütün makyaj malzemelri elinin altında duruma bak,felaket olmuşş...

kısacası türk ünlülerin makyajlarını sewmiorum,çok abartı we gereksiz makyaj yapıolar bence...

resmen felaket bunlar ya, kendilerini böyle beğeniyolar mı acaba? yada makyaj yaparken hiç mi aynaya bakmıyolar dikkat etmiyolar anlamıyorum ki???

Demet Akalın'ın cildinin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.:1ninca:

Nükhet Duru ve Sibel Can en berbat makyaj yapanlar arasında.

Fondöten işini abartıyor türkler, yoksa bir problem olmucak sanırım. Kat kat ten makyajı mahvediyor. :umursamaz:

makyaj hatası

Sivilce kapatayım derken suratı maskeye çevirmek. Sivilceleri kapatırken yapılan en büyük hatalardan biri aydınlatıcı görevi gören kapatıcıları sivilcenin üzerine uygulayarak daha çok dikkat çekmesine sebep olmaktır. Sivilceyi kapatırken öncelikle fondöteni uygulayıp ardından üzerine ufak hareketlerle kamufle edebilecek bir kapatıcıyı uygulamak.

kaynak: oxxo.com

Demet Akalın aslında genc degıl kızlar,40 yasında bugune bugun..

Bizim unlulerımız sasayı cok sevıyorlar...cok abartılar

X