Makyaj Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Resimli

fena halde photoshop var bunda :umursamaz:

hayır yok,işte link

Oscarlı aktris Catherine Zeta Jones, New York'taki Chaplin Ödülleri'ne öyle bir makyajla katıldı ki davetliler gözlerine inanamadı.

41 yaşındaki yıldız, hızla geçen yıllarla baş edememiş gibi görünüyor. Kariyerindeki ciddi düşüşün ardından önce fazla kilolarına kafayı takıp aşırı kilo kaybeden, ardından estetik operasyonlarla ifadesini tamamen kaybeden Jones, son olarak Kirk Douglas'ın ödül alacağı Chaplin Ödülleri'ne öyle bir makyajla katıldı ki görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
kzımadım canım benım,dedıgın cok mantıklı..ama yuzu cok cokmus...dah 41 ınde..jennıferanıston bunlara taş cıkarıyor :)))

sen e! yi unlem sandın sanırım,degil mi ?
magazın kanalı e! demek ıstedım :))))

ciddimisin evet e! yi ünlem gibi anladım , dedim donutcuğumu kızdırdım sanırım :)
kadın cidden çok çökmüş , cildininde etkisi büyük sanki büyük bir sivilce problemi yaşamışta onların izleri kalmış gibi geldi bana , gözenekleri çok açık

evet canım cıddıyım :)))
Evet cıldı ıle sorunu epeydir var ama

ya o kadının benini kapatmaları oyle basarılı kı ama yapana haksızlık olur dıye duusnuyorum :)

ay ben bu konuyu nasıl görmemişim. ne güzel konular açıyorsun canım. baştan bir bakayım...

oh ohh okypetem de geldı daha ne ister bir başlık alkisalkisalkis

Göz alıcı bakışları sağlayan en etkili kısım olan kirpikler, aşırıya kaçan uygulamalarda ya da eskimiş rimel kullanımı gibi durumlarda, makyajınızı kötü gösterebilir. Aşırıya kaçan rimeller kirpikte topaklanma yaparak kötü bir görünüme neden olacaktır.

Kaynak: mahmure

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…