Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj ÜrünleriMakyaj çantanızda bulunan ürünler nelerdir?
İnglot far bazım İnglot şeftali rengi allığım MAC ve inglot farlarım Oriflame ruj Gosh allık ve far fırçası İnglot kirpik fırçası Clinuqiue rimel küçük bir törpü ve tırnak makası Nuxe el kremim ve dudak kremim günlük kullanım için ped
Makyaj kutumun resmi bu linkte var http://www.kadinlarkulubu.com/makya...aylasimlar/243132-makyaj-urunlerimiz-108.html Makyaj çantamda ise her daim yanımda taşıdıklarım... Smashbox fondöten bazı... Mac studio fix fluid fondöten NC35... Clinique almost pudra 04naturel... Armani maestro obsidlan black mascara... Mac mineralize far fresh green mix... Mac mineralize far sea sky... Mac krem allık posey... Mac blooz gözkalemi... Mac felinie gözkalemi... Mac 188-187-219 fırça... Kabuki fırça... Mac babyspark lipglass... Dior lip maximizer...
Body Shop kenevir özlü dudak stick (vazgeçilmezim) Christian Dior mascara Body shop dudak kalemi ve eyeliner (ikisinden de memnun değilim bitince yerine MAC alacağım) Estee Lauder gözaltı kapatıcım (daha iyi olabilirdi.bitince MAC veya La Prairie'nin kapatıcısını düşünüyorum) Body Shop kenevir özlü el kremi (vazgeçilmezim) Body Shop kalem açacağı/cımbız/törpü vs Bir de her zaman küçük boy roll on deo mutlaka vardır
son zamanlarda ; Flormar Dıplıner Maybellıne Wonder Fınısh Fondoten ya da Loreal Mınerallı Pudra Maybellıne Sıyah Goz Kalemı Sephora Makyaj Bazı Loreal Rımel veya Maybellıne Defıne A Lash Fondoten sungerım Pamuk Kulak temızleme cubugu( genelde rımelı bulastırıyorum cunku )
ya arkadaşlar bişi sorçam ben genellkle avondan bişiler alıyorum ama fondatenleri iyi deil sanırım sıvı olanlar siz hiç anew waar ya avonda kulldınız mı annewn fondatenini
Çantamda taşıdığım ürünler, Loreal True MAtch pudra, Carmina mysical göz kalemi o gün sürdüğüm ruj T. Body Shop allık ve allık fırçası ve dudak nemlendiricisi bulunur opuyorumnanaktan
benimde makyaj cantamdan ayırmadıklarım : flormar color palette eye shadow 01 no ( kahverengi gözlere yeşili çok yakıştırıyorum ) emily 105 (koyu kahverengi) ve 114 (koyu yeşil) göz kalemleri flormar 101 göz kalemi colleen 111 numara tekli far cok doğal ışıltıları var kaş altı için kullanıyorum ben ruby rose pembe allığım altında farlarıda var 4 lü çok seviyorum :)) kirpik kıvırıcım kajal dipliner bunu yeni aldım çok güzel tavsiye ederim maybelinne volume expres turbo boost rimelim çok güzel dolgunluk veriyo