makusla Meme Estetiği Ameliyatı

canım yarın bu saatlerde cicişlerinle ilk akşamın olacak...bi kaç gün ağrın olabilir ağrın olduğunda giyemediğin ve artık giyebileceğin cicileri düşün emi..bi kaç gün geçince çok mutlu olacaksın..şimdiden aramıza hoşgeldin ve gecmiş olsun!!

Canım şimdiden geçmiş olsun. Herşey yolunda gider inşallah herşey istediğin gibi olur.

şimdiden geçmiş olsun))) sitemizin deyimiyle yeni cicişlerini düşün giyeceğin. bak o zaman daha rahat oluyosun ben şahsen sadece bunları düşünüyorum ne ameliyat stresi ne bişey yok maşallahaklım fikrim elbiselerde cicilerde kendimi bi haftalık sürece de hazırladım bolca ağrı kesici içmeyi düşünüyorum doktorumdan isteyeeceğim. ağrırsa da ağrıyacak ben özel hastalığımı da ağrılı atlatıyorum zaten alışknım bu ağır bişey olsa da sonucuna değer inşalllahhhh

canım şimdiden geçmiş olsun güle gülegit hayırlısıyla biran önce ol gel

yahu ne korkusu?veya bende neden yok?)))) boşver şekerim korksan da ameliyat olcan korkmasan da ondan hayatı akışına bırak ameliiyattan çıktığında ilk bi kaç gün ağrı olcakmış sonrası ömür boyu rahatlık böyle bak tatlım olaya

ay kızlar çok teşekkür ederim ya... heyecan ve korku şuan dorukta

canım valla hıc korkacak bısey yok ama heyecanın dorukta olması cok normal..bı guzel uyuyosun uyandıgında goguslerınlesın..
sonrasındakı mutluluk sana tum korkularını unutturacak..
dualrımız senınle..şansın bol olsun )

Son düzenleme:
ya gizeml özel msj atmışsın hatta çok da güzel moral verici bir mesaj ama hala msjlarım 100 ü doldurmadığımdan sana özel msj atamıyoırmuşum. çok teşekkür ederim arkadaşım umarım hep siizin dediğiniz gibi rahatça atlatırım ve bir an önce ccicişlerime kavuşurum sizin gibi.hepinize çoooooook teşekkür ederim gizeml evet dorhayla doktorumuz aynı bakalım ne olcak ben de onun gibi memnun kalırım inşallah. büyüklük konusunda dilimde tüy bitti topu topu bi kez gördüm doktorumu ama sonuna kadar büyük istediğmi söyledim umarım beni dinler arkadaşım. yardımların dolayı minnettarım sana kendine ii bak canım

Canım şimdiden geçmiş olsun.Bugün büyük gün,dilerim herşey yolunda gider.Güzel haberlerini bekliyoruz:)

canım nerelerdesin hala gelmemişsin merak ettim :26: en kısa zamanda yaz merakta bırakma bizi

merhaba kızlar, öncelikle iyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim.cuma günü ameliyat oldum ve ertesi günü hast. den çıktım. direnlerim bugün alındı.ağrılarım var. özellikle yatıp kalkarken çok fena oluyorum. ne zamana geçer? çok fazla yazamıyorum ama forumu takip etmeye çalışıyorum:))

geçmiş olsun cnm sonunda sende kurtuldun
cnm 4.gün ağrıların hafiflemeye başlıcak sonrasında sabahları uyandığında yada kalktığında biraz ağrın olucak bir hafta yatıp kalktığında yardım alman gerek
ameliyat öncesi ne kadar okursak okuyalım ameliyat olunca hepsini unutuyoruz hatırla genelde herkesin ağrısı oluyor kendini yormamaya bak ne kadar dinlenirsen okadar çabuk iğleşeceksin
kollarına özelikle dikkat et
kaç cc takıldı hangi yöntem kesi yerisi neresi kendini iyi hissedince yaz olurmu hadi hayırlı olsun güle güle kullan cnm

geçmiş olsun makuslacımm hadi gözün aydıınnn ağrıların geçtiğinde mutluluktan hiçbirini hatırlamayacaksın bile inşaallah kısa sürede geçer canım :92:

Canım senın adına cok sevındım ozelden msj atmıssın ama cevap yazamadım sana msj sayım henuz 100 u doldurmaıgı ıcın dogru bır tercıhle basarılı bı amalıyat gecırmıssın gecmıs olsun canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…