Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok gecmiş olsun diyorum inşallah ağrılarında uzun sürmez ve gecer bende salı günü olucam bendede biraz korku endişe ve heyecan var canım hayırlısı artık kendine dikkat et
teşekkür ederim canım.sana da şimdiden geçmiş olsun. ağrılar zamanla geçer umuyorum
Canim gecmis olsun,ameliyatini oldun ustunden 5 gunde gecti bile:)))) darisi bizim basimiza insallahhhhhh:)))
Simdi nasilsin?agri durumun nasil?eriyen dikis mi var yoksa alindimi dikislerin?antibiotik kullaniomusun?buyuklugu nasil?ayyy cok soru sordum demi:))) benimde cok yaklasti heyecan basti biii:))))
Tekrar cok gecmis olsun,iyi gunlerde kullanman dilegiyle..
bugün ameliyatımın 5. günü ve ağrılarım baya hafifledi.sadece yatıp kalkarken ve bir yere uzanırken ağrım oluyor. kendimi iyi hissediyorum.ameliyatım hakkında bilgi vermek istiyorum: cuma günü sabah 11 gibi ameliyata alındım.uyandığımda saat 3 gibiydi. o süre içersinde tek hatırladığım dehşet bir şekilde titrememdi.narkozun etkisiydi galiba. zaten kusma falan hiçbirşey olmadı.odama gediğimde gayet iyiydim, pijamalarım giydirilmişti. doktorum geldi herşeyin iyi olduğunu 265cc yuvarlak, kas zarı altına (gögüs altı kesisiyle )protez kullandığını söyledi. o gece hast.de kaldık. ertesi gün direnleri çıkarmak için dr. geldi.ama kanamam devam ettiği için direnlerle eve yolladı. ertesi gün sabahtan direnleri çıkarmak için hast. ye gittik. direnler çıkarken acımadı sadece o hortumların çıkarken hissetirdikleri tuhaf bişey. neyse sonra südyenin üzerini sıkıca sargıladı.2 gün evde o sargılarla durdum.inanın çok zor nefes alıyordum en ağrılı dönemim bu oldu. bu sabah pansumana gittim.sarılarım açıldı ve istersem banyo yapabileceğimi söyledi.şimdilik aklıma gelenler bunlar.
şuan gögüslerim bya ayrık. bunun için özel birşey yapmak gerekiyor mu? yoksa zamanla yakınlaşırlar mı?
ya kızlar çok kötüyüm. boşuna yaptırmış olabilir miyim... 265cc protez kullanıldı. şuan şiş yada ödem yok göğüs üstü ölçüm 87cm göğüs altı72cm. ama gözüme küçük gelmeye başladılar. yaptıran ark.lara sormak istiyorum 265 küçük bir protez mi? acaba protezde hata mı yaptım yoksa zamanla şekil alırlar. eşime söyleyemiyorum bu sıkıntımı patlamak üzereyim.
canım üzülme boşuna sıkıntı yapıyorsun.265 cc azımsanacak bi rakam değil burada 180 cc taktıranda var.o senin vücut yapına uyuyormuşki demekki ondan doktorun uygun görmüş.daha büyük yaptırıp sonradan pişman olan çok kişi gördüm burada.ağrıları çok fazla olanda.çünkü narin bir vücuda büyük protez koyabilmek için büyük bir cep açmak gerekiyormuş buda ağrılarının daha fazla olması anlamına geliyor.
bence resimlerini ekle,bir albüm yap listendeki arkadaşlarının yorumlarını bekle.rahatlayacağından hiç şüphem yok.
ya kızlar çok kötüyüm. boşuna yaptırmış olabilir miyim... 265cc protez kullanıldı. şuan şiş yada ödem yok göğüs üstü ölçüm 87cm göğüs altı72cm. ama gözüme küçük gelmeye başladılar. yaptıran ark.lara sormak istiyorum 265 küçük bir protez mi? acaba protezde hata mı yaptım yoksa zamanla şekil alırlar. eşime söyleyemiyorum bu sıkıntımı patlamak üzereyim.
canım nasıl oldun ben birkaç gündür yoktum daha iyisindir sanırım ben iyiyim sadece göğüs uclarında hissizlik ve acıma var birde ara ara içleri acıyor ve yanıyor sende de varmı tabiki ilk başları düşünürsek cok şükür ilk etapta biraz pişman olur gibi oldum ağrılardan ama şimdi iyiki yaptırmışım diyorum yine olsa o ağrıları cekmeye değer bence dimi ama