- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi hippotalamus
Ellerine sağlık hiç yemediğim bir pilav Canım inşallah bir gün tadına bakarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel yapim kız sana :))Ellerine sağlık hiç yemediğim bir pilav Canım inşallah bir gün tadına bakarım
Yanlız tavuk olmasın et olsun Canım benim düşünmen bile büyük incelik oyumu kullandım başarılar CanımGel yapim kız sana :))
Dene mutlaka bu tarifi etleYanlız tavuk olmasın et olsun Canım benim düşünmen bile büyük incelik oyumu kullandım başarılar Canım
Dene mutlaka bu tarifi etleYanlız tavuk olmasın et olsun Canım benim düşünmen bile büyük incelik oyumu kullandım başarılar Canım
Bir gün evde kalırsam inşallah basmati pirinçi ile yaparımDene mutlaka bu tarifi etle
Teşekkür ederim cnm.. bunlar eskidendi artık cıss..Ellerine sağlık kız :) bende kullandım oyumu
yapıp yiyememek de resmen işkenceTeşekkür ederim cnm.. bunlar eskidendi artık cıss..
Çoktan yaptım kız.. 1 2 ay oldu..yapıp yiyememek de resmen işkence
Hani bana (Koremanya sana Maklube yaptım sana :))))
kız o oylamanın haline ne öyleCnm Koremanya cnm maklube çekiyor demişti ondan
Sorma çok moralim bozuldu. . Beraberliğe razıyım ama bu kadae yaklaşmışken kaçarsa çok üzülücem (kız o oylamanın haline ne öyle
en kötü ihtimalle berabere kalsın.Sorma çok moralim bozuldu. . Beraberliğe razıyım ama bu kadae yaklaşmışken kaçarsa çok üzülücem (