- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
Peki nasıl buldun bu versiyonunu :))Ellerine sağlık, Maklube'yi bekliyordum da bu versiyonu beklemiyordum Yarışma da başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki nasıl buldun bu versiyonunu :))Ellerine sağlık, Maklube'yi bekliyordum da bu versiyonu beklemiyordum Yarışma da başarılar
Teşekkür ederim canım. .Ellerine sağlık canım,çok leziz duruyor,başarılar dilerim.
Keşke imkan olsa ikram etsem. . Ama tarif var sende yapImm Çok severim ellerine saglik:)
Gayet güzel Vaktin olursa diğerini de denemeni tavsiye ederim, lezzet çok fark etmeyebilir gerçi, sunum açısından farklı biraz.Peki nasıl buldun bu versiyonunu :))
Internet te senin yorumun üzerine baktım diğer tariflere ama çok çeşit var hangisi ki??Gayet güzel Vaktin olursa diğerini de denemeni tavsiye ederim, lezzet çok fark etmeyebilir gerçi, sunum açısından farklı biraz.
Aynen bayağı tarif varmış, pilavı ayrı pişirip sunum tabağına koyarken, arasına kızarttığın patates, patlıcan, havuç seversen başka sebzelerden de koyuyorsun. Ektsra sebze ve sunum dışında pek fark yok ya, lezzetinin değişeceğini düşünmüyorum, hemen hemen aynıdır seninkiyle.Internet te senin yorumun üzerine baktım diğer tariflere ama çok çeşit var hangisi ki??
Bu da güzel gözüküyor. . Bi gün denerim inş.. ama bizde pirinçler patlıcanla beraber pişiyor ya patlıcanın tadı pirinçlere geçiyor. .baya lezzetli. . Ama ilk fırsatta denicem bunuda..Aynen bayağı tarif varmış, pilavı ayrı pişirip sunum tabağına koyarken, arasına kızarttığın patates, patlıcan, havuç seversen başka sebzelerden de koyuyorsun. Ektsra sebze ve sunum dışında pek fark yok ya, lezzetinin değişeceğini düşünmüyorum, hemen hemen aynıdır seninkiyle.
Söylediğin gibi yapanda var, Pilavın her türlüsü güzel ya Karnımı acıktırdın gidiyorumBu da güzel gözüküyor. . Bi gün denerim inş.. ama bizde pirinçler patlıcanla beraber pişiyor ya patlıcanın tadı pirinçlere geçiyor. .baya lezzetli. . Ama ilk fırsatta denicem bunuda..
Bu Suriye usulü canım. . Tavukla daha hafif oluyo. . Etle de yedim de bu daha iyiBen maklubeyi etle biliyordum bunu ilk defa gordum ve harika gorunuyr
Teşekkür ederim. .Ben maklubeyi etle biliyordum bunu ilk defa gordum ve harika gorunuyr
Gece gece agzim sulandi basarilar canim :*Teşekkür ederim. .
Saol cnm.. inşallah kazanırım bu sefer.. çok heyecanlıyım :))Gece gece agzim sulandi basarilar canim :*
Ay canim begenmistim ama demekki yazmamisimAzra910 sen yorum yapmadın pilavıma
Zorla iltifat alıyorum :))Ay canim begenmistim ama demekki yazmamisim
Sana söylemiştim cok guzel diye o yuzden atladim demekki
Ellerine saglik basarilar diliyorum canimsim
Ay hayir ondan degil ben hani sana demistimya zaten cok guzel begendim falan diye ondan yazmadim demekkiZorla iltifat alıyorum :))