- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 123
- Konu Sahibi boncukgumus
-
Bu marka fondöteni kullanan var mı arkadaşlar? nerden bulabilirim bu ürünü
Takip ettiğim bloggerlardan birinin favori fondöteniydi canım.Sephoralarda satılıyor.
Ben de geçenlerde mac fixi (sanırım buydu adı)denedim.benim cildim de sorunlu.bilmiyorum altina vaz kullanmadıgı icin miydi neydi pudranın kendisine dönuştum birden .cok surdu sanirim kız.bir de gözeneklerim ortaya cikti iyice.anlamadım.guya en iyi pudralardan biri.ben gundelik,fondotensiz kullanmak için pudra arayısındayım.tavsiyen var mı?Ben kullanıyorum. Bitişi çok güzel cildimde çok doğal duruyor ama kapatıcılığı pek tatmin edici değil(cildimde sivilce problemi olduğunu da belirteyim, o yüzden kapatıcılığı az geliyor...)
Ben de geçenlerde mac fixi (sanırım buydu adı)denedim.benim cildim de sorunlu.bilmiyorum altina vaz kullanmadıgı icin miydi neydi pudranın kendisine dönuştum birden .cok surdu sanirim kız.bir de gözeneklerim ortaya cikti iyice.anlamadım.guya en iyi pudralardan biri.ben gundelik,fondotensiz kullanmak için pudra arayısındayım.tavsiyen var mı?
Clinique e hiç bakmadım.cilt bakım ürünlerini sevmeyen birkaç arkadaşım olunca çevremde:))tamam ona da bir bakayım canım.dün shiseido denedim.yüzümde belli oluyor yaaa .sanırım ben pudra işinden anlamıyorumBen mac de o serinin fondotenini de kullanıyorum çok memnunum ama pudrasını denemedim :/ Clinique'in pudrası var yeşil kutulu olan. adını hatırlamıyorum ama onun yapısı ve kalıcılığı harika hem kapatıyor hem yok gibi duruyor tavsiye ederimBana göre pudrada en iyisi bu ikinci paketi bitirdim üçüncü yolda
Clinique e hiç bakmadım.cilt bakım ürünlerini sevmeyen birkaç arkadaşım olunca çevremde:))tamam ona da bir bakayım canım.dün shiseido denedim.yüzümde belli oluyor yaaa .sanırım ben pudra işinden anlamıyorum150 tl idi bir de
Canım,shiseido aldım bugün. 2.üründe %60 indirim vardi.bir de stick fondöten aldım göz kapağı, altı dahil kullanıliyor.30 spf.cilt bakım ürünlerinden bende pek memnun kalmadım ama pudrası gerçekten çok güzel
yalnız sürdükten 10-15 dk sonra kendine gelip ciltle bütünleşiyor onu belirteyim de ilk sürüşteki pudralı görüntüsüne aldanmayın tester denerseniz :) Bu arada ismine baktım benim kullandığım "super powder double face" serisi
Canım,shiseido aldım bugün. 2.üründe %60 indirim vardi.bir de stick fondöten aldım göz kapağı, altı dahil kullanıliyor.30 spf.ayy çok mutluyum bir de naked 2 palet aldım.bir de benefitin makyaj bazını aldım.çooook mutluyum oyuncaklarım onlar benim
Ay dünden beri gidip gidip bakiyorum bebişlerimeeeaaa nerde o indirim bende shiseido fondoten istiyordummmgüle güle kullan cicilerini canım çok güzel şeyler almışsın naked paletlere bende hayranım
Ay dünden beri gidip gidip bakiyorum bebişlerimeeegörmemişin şeyi olmuş...
Shiseido yu canim sevilden aldım.mutlaka al.tatilde kullanmıştım.bir arkadaşim cok beğendi pürüzsüz görünüyorsun,ben de alıcam dedi.o da almış
Shiseidoya bayılıyorum
Bilmiyorum ki canım.ben fondoteni yazın başında almıştım.pudrayı dün aldım.hangi şehirdesin?bende tatil için istiyordum o mavi tombul şişeli fondotenini ama bir indirim yakalayayım diye bekleye bekleye yaz bitti
hala devam ediyor mudur acaba sevilde indirim sen ne zaman almıştın canım?
Bilmiyorum ki canım.ben fondoteni yazın başında almıştım.pudrayı dün aldım.hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?