• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makatta çatlak

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Kızlar herkese merhaba hamileyim ve makkatta çatlak oluştu doktor hamile olduğum için sadece bi krem verdi oda ise yaramadı sanki ne yapabilirim bitkisel birşeyler yada bi çare arıyorum

Sabahları z.yağın akşamdan batırılmış incir yiyin
Kabız olmamaya önem verin
Hamileler için sakıncalı mi bilmiyorum
Ama sıcak suyun içine papatya koyun ona oturun
Günde 5_6 kez oturma banyosu yapın
Geçecektir .
Dedigim gibi sıcak suyu doktorunuza sorun

Sabahları z.yağın akşamdan batırılmış incir yiyin
Kabız olmamaya önem verin
Hamileler için sakıncalı mi bilmiyorum
Ama sıcak suyun içine papatya koyun ona oturun
Günde 5_6 kez oturma banyosu yapın
Geçecektir .
Dedigim gibi sıcak suyu doktorunuza sorun
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için incir yiyiyorum bol bol hamileyim surekli kabız oluyorum bu aralar

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için incir yiyiyorum bol bol hamileyim surekli kabız oluyorum bu aralar

Aksamdan kuru kayisi islayin suya, sabah kayisilari yiyip, ardindan suyunu icin.
Zeytinyagi icin.ac karnina.
Hamilesin nelerin zarari olur bilemedigim icin en kullanilir olanlar bunlar geldi bana.
Arkadasin dedigi gibi suya oturabilirsin , sade sicak su bile yeterli geliyor rahatlaman icin.
Ama.kabiz olmamaya dikkat et.
Insallah ilerlemeden gecer .

Aksamdan kuru kayisi islayin suya, sabah kayisilari yiyip, ardindan suyunu icin.
Zeytinyagi icin.ac karnina.
Hamilesin nelerin zarari olur bilemedigim icin en kullanilir olanlar bunlar geldi bana.
Arkadasin dedigi gibi suya oturabilirsin , sade sicak su bile yeterli geliyor rahatlaman icin.
Ama.kabiz olmamaya dikkat et.
Insallah ilerlemeden gecer .
Teşekkür ederim zeytinyağı iyi geldi bide günde 3 defa sıcak suyla yıkayıp susam yağı surdüm 3 gunde geçti şükür ki iyiyim şimdi çok şükür kabız olmamak için bol su incir kayısı kuru erik tuketiyorum şükür kabız olmuyorum artık

Back