- 6 Kasım 2024
- 19
- 2
- 1
- 23
Rahatlama var mıBotox aşınma yapmış ve çatlaklarım derinmişşuan ağrım yok ama bazen bi kaşıntı geliyo elimi kolumu bağlayasım geliyo kaşımamak için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahatlama var mıBotox aşınma yapmış ve çatlaklarım derinmişşuan ağrım yok ama bazen bi kaşıntı geliyo elimi kolumu bağlayasım geliyo kaşımamak için
Ben bundan 10 sene önce lazer ile olmuştum amilyatını. Ameliyattan çıkar çıkmaz tuvalete gitmiştim hiç ağrı sızı birşey yoktu. Allah o doktordan razı olsunArkadaşlar merhaba yaklaşık 1 buçuk aydır anal fissür makat çatlağı ile başım dertte 3 tane doktora gittim ilki krem ve o hepinizin bildiği fitillerden verdi ama bi faydasını görmedim 2si krem verip göndericekti ama ben krem istemediğimi çünkü kremlerin faydasını görmediğimi söyledim tabi o sıra hüngür hüngür ağlıyorum sonra bana botox tedavisi uyguladı bugün 15 gün oldu ama hala ağrılarım devam ediyo artık mental olarak çöktüm hergün tuvalete çıkıyorum yediklerime dikkat ediyorum sıcak oturma banyoları yapıyorum ama nafile ağrının yanında bide dayanılmaz bi kaşıntı tecrübeli arkadaşlara soruyorum ben bu hastalığı nasıl yenicemameliyat olmak istiyorum İstanbul Avrupa yakası ameliyat olanlar varmı
Lazer ile ise amilyat gerçekten hiiç düşünmeyin. Hemen yaptırın. Ama normal amilyatı bilmiyorumCekmeyen bilmez gercekten hergun afedersiniz tuvalet korkusu.umarim iyi olursunuz.ameliyatla cok rahatlayacaksin diyen var cevremde.gorumcemde ameliyat oldu.ama yinede korkuyor insan..heleki ameliyat sonrasi ilk tuvalet cok korkutuyor beni.siz devlet hast. Mi oldunuz ameliyat.ameliyat sirasinda agri falan oluyormu sureci merak ediyorum.cunku ben daha yeni aralik ayinin sonunda 35 haftalikken bebegimi karnimda kaybettim.yogun bi tedavi gordum.onun agrilari gecmeden bide bu oldu.gucum kalmadi artik
O kadar korkuyorum ki ameliyat olmaya Rize’de yaşıyorum 2 yaşında çocuğum var ameliyat zor olur ağrım olursa çocuk ne olur korkusundan bu illeti çekiyorum kurtuldum diyenlere o kadar seviniyorum kiBen bundan 10 sene önce lazer ile olmuştum amilyatını. Ameliyattan çıkar çıkmaz tuvalete gitmiştim hiç ağrı sızı birşey yoktu. Allah o doktordan razı olsun
Ben daha genç kızdım fissür olduğumda. Ben ama tuvalete hiç çıkamıyordum kitlenmişti tamamen. Devlet hast gittim 6 ay sonraya gün verdi. Eve geldim hiç unutmuyorum babama bir ağladım ne olur beni özele götür ben öldürücem kendimi yoksa diye. Ağrısı çok kötü anlıyorum o yüzden sizi. İzmirde evimizin yanında minik bir hastane vardı. Doktor dedi en son ne zaman yemek yedin 6 saat geçti mi geçti dedim. Tamam dedi lazerle hemen amilyat ederim dedi beni indirdiler hemen aşağıya. Ozaman hiç unutmam 750 tl vermiştik amilyat ücreti. Ama 1 saat sonra anadan doğmuş gibiydim. Keşke izmirde olsanız doktor ismini verirdim. Ne çok dua etmiştim kendisineO kadar korkuyorum ki ameliyat olmaya Rize’de yaşıyorum 2 yaşında çocuğum var ameliyat zor olur ağrım olursa çocuk ne olur korkusundan bu illeti çekiyorum kurtuldum diyenlere o kadar seviniyorum ki
Doktorun ismi nedir gidebilme imkanım olur yeterki güveneyimBen daha genç kızdım fissür olduğumda. Ben ama tuvalete hiç çıkamıyordum kitlenmişti tamamen. Devlet hast gittim 6 ay sonraya gün verdi. Eve geldim hiç unutmuyorum babama bir ağladım ne olur beni özele götür ben öldürücem kendimi yoksa diye. Ağrısı çok kötü anlıyorum o yüzden sizi. İzmirde evimizin yanında minik bir hastane vardı. Doktor dedi en son ne zaman yemek yedin 6 saat geçti mi geçti dedim. Tamam dedi lazerle hemen amilyat ederim dedi beni indirdiler hemen aşağıya. Ozaman hiç unutmam 750 tl vermiştik amilyat ücreti. Ama 1 saat sonra anadan doğmuş gibiydim. Keşke izmirde olsanız doktor ismini verirdim. Ne çok dua etmiştim kendisine
Doktorun ismi nedir gidebilme imkanım olur yeterki güveneyim
Serkan tügen. O hastaneden ayrılmış sanırım. Deniz hastanesindeydi eskiden izmirde. Muaynane açmış şimdi. isterseniz öncesinde telefon ile görüşünDoktorun ismi nedir gidebilme imkanım olur yeterki güveneyim
Evet şuan tek rahatsız eden şey kaşıntıRahatlama var mı
Doktorun ismi nedir gidebilme imkanım olur yeterki güveneyim
Ben daha genç kızdım fissür olduğumda. Ben ama tuvalete hiç çıkamıyordum kitlenmişti tamamen. Devlet hast gittim 6 ay sonraya gün verdi. Eve geldim hiç unutmuyorum babama bir ağladım ne olur beni özele götür ben öldürücem kendimi yoksa diye. Ağrısı çok kötü anlıyorum o yüzden sizi. İzmirde evimizin yanında minik bir hastane vardı. Doktor dedi en son ne zaman yemek yedin 6 saat geçti mi geçti dedim. Tamam dedi lazerle hemen amilyat ederim dedi beni indirdiler hemen aşağıya. Ozaman hiç unutmam 750 tl vermiştik amilyat ücreti. Ama 1 saat sonra anadan doğmuş gibiydim. Keşke izmirde olsanız doktor ismini verirdim. Ne çok dua etmiştim kendisine
lazerle geçmiyo diyenler çoktu onun için ben normal Lis ameliyatı oldumBen daha genç kızdım fissür olduğumda. Ben ama tuvalete hiç çıkamıyordum kitlenmişti tamamen. Devlet hast gittim 6 ay sonraya gün verdi. Eve geldim hiç unutmuyorum babama bir ağladım ne olur beni özele götür ben öldürücem kendimi yoksa diye. Ağrısı çok kötü anlıyorum o yüzden sizi. İzmirde evimizin yanında minik bir hastane vardı. Doktor dedi en son ne zaman yemek yedin 6 saat geçti mi geçti dedim. Tamam dedi lazerle hemen amilyat ederim dedi beni indirdiler hemen aşağıya. Ozaman hiç unutmam 750 tl vermiştik amilyat ücreti. Ama 1 saat sonra anadan doğmuş gibiydim. Keşke izmirde olsanız doktor ismini verirdim. Ne çok dua etmiştim kendisine
Evet yani ben çok araştırdım en garanti olanı buymuş lazer botox iyileşme şansı düşük diye biliyorumLia cerrahi olan dimi lazer değil
grçti miMerhaba bende dogum sonrasi bu illetle ugrasiyorum.hamileligin ikinci ayindada cikmisti ama fito diye bi krem eczaci vermisti kendiliginden gecmisti.simdi daha beter sekilde geri dondu.muayene oldum tabi devlet hast. Sira alana bulana kadar eczaneden proctolog diye bi krem aldim eczacinin onerisiyle.bir ise yaramadi.fito kreme geri dondum.muayenede doktor direk ameliyat dedi.biraz tedirginim ama agridan acidan mahfoldum.olayimda kurtulayim diyorum sonra korkuyorum.nasil olacak bilmiyorum.rabbim sifa versin hepimize
Rabbim sifa versin.inanilmaz zor bir durum.hic sorun olmayan sezaryen dikislerim bile agrimaya basladi.biran once iyi bir doktor arayisina girin derim.zaten normaldede agri sanci oluyor.uzun sureli cekmektense ameliyat agrisi bir iki gun cekmeye raziyim.cunku insanin piskolojiside alt ust oluyor.evde surekli kizgin ve streliyim.bugun lis aneliyati icin sira almaya gidecegim bazen hemen aliyorlarmis bosluk varsa.umarim oyle olur.cevremizde bilinen iyi bir cerrah.devlet hastanesnde.sureci buraya yazagim umarim mutlu sonla biter birbirimize umut oluruzO kadar korkuyorum ki ameliyat olmaya Rize’de yaşıyorum 2 yaşında çocuğum var ameliyat zor olur ağrım olursa çocuk ne olur korkusundan bu illeti çekiyorum kurtuldum diyenlere o kadar seviniyorum ki
Hayir bugun gidecegim doktora ameliyat sirasi almaya.feci sekilde devam ediyor malesefgrçti mi
Ameliyat ağrısı olmuyo şuan yaşadığınız acı inanın çok daha fazla oluyodur benim 7 günüm sadece iyiye doğru gidiyorum dikiş yerim biraz rahatsız ediyo sadeceO kadar korkuyorum ki ameliyat olmaya Rize’de yaşıyorum 2 yaşında çocuğum var ameliyat zor olur ağrım olursa çocuk ne olur korkusundan bu illeti çekiyorum kurtuldum diyenlere o kadar seviniyorum ki