• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anal Fissür

Geçmiş olsun kızlar bende tüp bebek tedavisi sürecinde fissur oldum. Hemoroid sanıyordum denemediğim şey kalmadı evde hiç bişey fayda etmedi artık uyuyamiyordum ağrıdan tüm gün ağlıyordum. Genel cerrahiye gittim locafen krem procto fitil verdi. Bir tane de hap o bağırsak hareketlerini düzenliyormus sanırım düzenli kullandım. Sürekli vazelin sürdüm hep lifli beslendim et ve hamur işi tüketmedim bir süre. Minik egzersizler yaptım elhamdülillah şimdi ağrım yok. Bunun tek çözümü bir kez bile olsa kabız olmamak bir kez bile olsa o bölge hassas olduğu için yeniden çatlıyor sanırım çok dikkat etmek lazım Allah şifa versin hepinize
Evet akut dönemde bunlar faydalı olabiliyor ama kronikleşmişse sürekli tekrarlıyor rabbim hepimize şifa versin inşallah

Geçmiş olsun kızlar bende tüp bebek tedavisi sürecinde fissur oldum. Hemoroid sanıyordum denemediğim şey kalmadı evde hiç bişey fayda etmedi artık uyuyamiyordum ağrıdan tüm gün ağlıyordum. Genel cerrahiye gittim locafen krem procto fitil verdi. Bir tane de hap o bağırsak hareketlerini düzenliyormus sanırım düzenli kullandım. Sürekli vazelin sürdüm hep lifli beslendim et ve hamur işi tüketmedim bir süre. Minik egzersizler yaptım elhamdülillah şimdi ağrım yok. Bunun tek çözümü bir kez bile olsa kabız olmamak bir kez bile olsa o bölge hassas olduğu için yeniden çatlıyor sanırım çok dikkat etmek lazım Allah şifa versin hepinize
Gecmis olmasina sevindim.tekrarlamaz insallah.ama bazen ne kadar dikkat edilirse edilsin mevsim gecisleri rahatsizliklar dogum vs. tetikliyor..bende yedi gun yogun tedavi gordum tuvalete cikamadim dogru duzgun.hamilelgin basindada olmustu bu yuzden tekrar etti ama daha berbat bir sekilde.ama bazi kisilerde tekrar olmadigida oluyormus.bir kerelige mahsus yasayanlar var cevremde.insallah sizde tekrar yasamazsiniz..Allah dusmanima dahi vermesin

Back