Anal Fissür

Geçmiş olsun kızlar bende tüp bebek tedavisi sürecinde fissur oldum. Hemoroid sanıyordum denemediğim şey kalmadı evde hiç bişey fayda etmedi artık uyuyamiyordum ağrıdan tüm gün ağlıyordum. Genel cerrahiye gittim locafen krem procto fitil verdi. Bir tane de hap o bağırsak hareketlerini düzenliyormus sanırım düzenli kullandım. Sürekli vazelin sürdüm hep lifli beslendim et ve hamur işi tüketmedim bir süre. Minik egzersizler yaptım elhamdülillah şimdi ağrım yok. Bunun tek çözümü bir kez bile olsa kabız olmamak bir kez bile olsa o bölge hassas olduğu için yeniden çatlıyor sanırım çok dikkat etmek lazım Allah şifa versin hepinize
Evet akut dönemde bunlar faydalı olabiliyor ama kronikleşmişse sürekli tekrarlıyor rabbim hepimize şifa versin inşallah

Geçmiş olsun kızlar bende tüp bebek tedavisi sürecinde fissur oldum. Hemoroid sanıyordum denemediğim şey kalmadı evde hiç bişey fayda etmedi artık uyuyamiyordum ağrıdan tüm gün ağlıyordum. Genel cerrahiye gittim locafen krem procto fitil verdi. Bir tane de hap o bağırsak hareketlerini düzenliyormus sanırım düzenli kullandım. Sürekli vazelin sürdüm hep lifli beslendim et ve hamur işi tüketmedim bir süre. Minik egzersizler yaptım elhamdülillah şimdi ağrım yok. Bunun tek çözümü bir kez bile olsa kabız olmamak bir kez bile olsa o bölge hassas olduğu için yeniden çatlıyor sanırım çok dikkat etmek lazım Allah şifa versin hepinize
Gecmis olmasina sevindim.tekrarlamaz insallah.ama bazen ne kadar dikkat edilirse edilsin mevsim gecisleri rahatsizliklar dogum vs. tetikliyor..bende yedi gun yogun tedavi gordum tuvalete cikamadim dogru duzgun.hamilelgin basindada olmustu bu yuzden tekrar etti ama daha berbat bir sekilde.ama bazi kisilerde tekrar olmadigida oluyormus.bir kerelige mahsus yasayanlar var cevremde.insallah sizde tekrar yasamazsiniz..Allah dusmanima dahi vermesin

6 Mart Perşembe dikişlerimi aldırdım kontrole gittim herşey yolunda tuvalet esnasında veya sonrasında hiç ağrım yok kaşıntımda azaldı

6 Mart Perşembe dikişlerimi aldırdım kontrole gittim herşey yolunda tuvalet esnasında veya sonrasında hiç ağrım yok kaşıntımda azaldı
Hadi bununla gecmis olsun Allah birdaha yasatmasin cok sevindim gercekten.bende ameliyat tarihi aldiktan sonra anuflex krem aldim.bulundugum ilcede eczanelerde bulamamistim.uc gundur hic agrim kalmadi.tuvalettede gittikce rahatlama oluyor hatta cok afedersiniz dun aksam hic zorlanmadm desem.dayanabilinir sekilde kasintim var sadece.genellikle yara iyilesirken kasinti olurya o sekilde.beslenmeme dikkat ediyorum ama herseyden yiyorum.bazi kisiler sadece lifli beslenmeye calisiyormus bu yanlismis.herseyden dengeli yemek gerekiyormuski bagirsak diskilamak icin yeterli dolulukta olsun.dikkat ettim.sikayetim baya azaldi Rabbime sukur..ama ameliyata gidicem cunku kroniklestigi ve makat sekli bence bozuldugu icin tekrarlayabilir.yeni gebelik dusunuyorum sonrasinda cekmemek icin.bakalim doktor ne der..cok uzattim..hayirli sahurlar ☺️

Hadi bununla gecmis olsun Allah birdaha yasatmasin cok sevindim gercekten.bende ameliyat tarihi aldiktan sonra anuflex krem aldim.bulundugum ilcede eczanelerde bulamamistim.uc gundur hic agrim kalmadi.tuvalettede gittikce rahatlama oluyor hatta cok afedersiniz dun aksam hic zorlanmadm desem.dayanabilinir sekilde kasintim var sadece.genellikle yara iyilesirken kasinti olurya o sekilde.beslenmeme dikkat ediyorum ama herseyden yiyorum.bazi kisiler sadece lifli beslenmeye calisiyormus bu yanlismis.herseyden dengeli yemek gerekiyormuski bagirsak diskilamak icin yeterli dolulukta olsun.dikkat ettim.sikayetim baya azaldi Rabbime sukur..ama ameliyata gidicem cunku kroniklestigi ve makat sekli bence bozuldugu icin tekrarlayabilir.yeni gebelik dusunuyorum sonrasinda cekmemek icin.bakalim doktor ne der..cok uzattim..hayirli sahurlar

Çok teşekkür ederim inşallah zamanla dahada iyi olucam bende sizde hepimiz gerçekten bu hastalık başıma gelmeden önce böyle bi şey hiç duymamıştım rabbim kimseye yaşatmasın sizinde ameliyatınız inşallah çok güzel ve rahat geçer 🙏

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 buçuk aydır anal fissür makat çatlağı ile başım dertte 3 tane doktora gittim ilki krem ve o hepinizin bildiği fitillerden verdi ama bi faydasını görmedim 2si krem verip göndericekti ama ben krem istemediğimi çünkü kremlerin faydasını görmediğimi söyledim tabi o sıra hüngür hüngür ağlıyorum sonra bana botox tedavisi uyguladı bugün 15 gün oldu ama hala ağrılarım devam ediyo artık mental olarak çöktüm hergün tuvalete çıkıyorum yediklerime dikkat ediyorum sıcak oturma banyoları yapıyorum ama nafile ağrının yanında bide dayanılmaz bi kaşıntı tecrübeli arkadaşlara soruyorum ben bu hastalığı nasıl yenicem :( ameliyat olmak istiyorum İstanbul Avrupa yakası ameliyat olanlar varmı
Merhaba bende de 3 aydır kanama ve kaşıntı oluyor.Doktora gittim anal fissur dediler krem verip yolladılar.Sayisiz doktora gittim hepsi aynı şeyi diyor.Bol su içiyorum kabız da değilim ama aynı ve daha 21 yaşımdayım çok korkuyorum

Merhaba bende de 3 aydır kanama ve kaşıntı oluyor.Doktora gittim anal fissur dediler krem verip yolladılar.Sayisiz doktora gittim hepsi aynı şeyi diyor.Bol su içiyorum kabız da değilim ama aynı ve daha 21 yaşımdayım çok korkuyorum
Ve bence artık kronik çok kasintim oluyor ne yapabilirim lütfen yardımcı olun😭

Hadi bununla gecmis olsun Allah birdaha yasatmasin cok sevindim gercekten.bende ameliyat tarihi aldiktan sonra anuflex krem aldim.bulundugum ilcede eczanelerde bulamamistim.uc gundur hic agrim kalmadi.tuvalettede gittikce rahatlama oluyor hatta cok afedersiniz dun aksam hic zorlanmadm desem.dayanabilinir sekilde kasintim var sadece.genellikle yara iyilesirken kasinti olurya o sekilde.beslenmeme dikkat ediyorum ama herseyden yiyorum.bazi kisiler sadece lifli beslenmeye calisiyormus bu yanlismis.herseyden dengeli yemek gerekiyormuski bagirsak diskilamak icin yeterli dolulukta olsun.dikkat ettim.sikayetim baya azaldi Rabbime sukur..ama ameliyata gidicem cunku kroniklestigi ve makat sekli bence bozuldugu icin tekrarlayabilir.yeni gebelik dusunuyorum sonrasinda cekmemek icin.bakalim doktor ne der..cok uzattim..hayirli sahurlar ☺️
Bende de aynı sorun var üç aydır kaşıntı var zaten kabız da olmasam kanama oluyor ve geri açılıyor

Ve bence artık kronik çok kasintim oluyor ne yapabilirim lütfen yardımcı olun😭
3 ay olmuşsa kronik olmuştur bende 3 doktora gittim krem verip gönderdiler sonra botox yaptırdım ama hiç bir faydasını görmedim devlet hastaneleri ameliyat yapmıyor zaten bence güvenilir bi yer bulup gidin ama gerçekten iyice araştırın doktorunuzu

3 ay olmuşsa kronik olmuştur bende 3 doktora gittim krem verip gönderdiler sonra botox yaptırdım ama hiç bir faydasını görmedim devlet hastaneleri ameliyat yapmıyor zaten bence güvenilir bi yer bulup gidin ama gerçekten iyice araştırın doktorunuzu
Siz nerede oldunuz acaba

Bende de aynı sorun var üç aydır kaşıntı var zaten kabız da olmasam kanama oluyor ve geri açılıyg

Bende de aynı sorun var üç aydır kaşıntı var zaten kabız da olmasam kanama oluyor ve geri açılıyor
Oncelikle gecmis olsun.gercekten hayat kalitesini dusuren bir hastalik.yazdigim gibi aslinda iyilestigimi hissediyorum ama yinede her tuvalet ihtiyacimda korku sariyor kalp atisim hizlaniyor.devlet hastanesine gittim ben gecen yil twmmuzda yeni hamileydim.bebekten dolayi ilac verilmedi sonrasinda kendiliginden duzeldi.simdikinde yine ayni doktora gittim hic ilac vermeden direk lis ameliyati dedi.gun falan alana kadar baya vakit geciyor.anuflex kremide kendim arastimalarimla buldum.veni rahatlatti cok sukur.herkezin kendine gore tedavisini yonlendirmesi lazim.kabiz veya ishal farketmiyor.olunca oluyor malesef.neden ameliyat onemediklerini merak ettim.umarim bir yol bulursunuz iyi olursunuz

Siz nerede oldunuz acaba
Ben Fatih’te oldum doktorun adı Nihat bengisu doktorumu öneriyorum internetten araştırabilirsiniz bence bu konuda iyi olan doktorlar çok az fiyat olarlarakta diğer doktorlardan daha makul botoxu başka yerde yaptırmıştım aynı parayı almışlardı ve hiç faydasını görmedim aksine zararını gördüm ben doktorumu öneriyorum arkadaşlar tecrübeli olması çok önemli ve iyice araştırılması gerekiyor

Oncelikle gecmis olsun.gercekten hayat kalitesini dusuren bir hastalik.yazdigim gibi aslinda iyilestigimi hissediyorum ama yinede her tuvalet ihtiyacimda korku sariyor kalp atisim hizlaniyor.devlet hastanesine gittim ben gecen yil twmmuzda yeni hamileydim.bebekten dolayi ilac verilmedi sonrasinda kendiliginden duzeldi.simdikinde yine ayni doktora gittim hic ilac vermeden direk lis ameliyati dedi.gun falan alana kadar baya vakit geciyor.anuflex kremide kendim arastimalarimla buldum.veni rahatlatti cok sukur.herkezin kendine gore tedavisini yonlendirmesi lazim.kabiz veya ishal farketmiyor.olunca oluyor malesef.neden ameliyat onemediklerini merak ettim.umarim bir yol bulursunuz iyi olursunuz
Bana akut olduğunu soyluyolar ve doktora gidince yaralar iyileşiyor gibi ve tekrar çıkıyor.Ben akut olduğunu düşünmüyorum.Cunku bu sorun bende üç ayı geciktir var ve çok kan geldiği için kolonoskopi yaptırmak istiyorum iyice korkmaya başladım ins bir şey yoktur

Merhaba benimde her regl döneminde tekrarlıyor ilk tüp bebek tedavimde başladı o zaman kabız oldum ve aşırı derecede bağırsak hareketlerim yavaşladı. İnşallah kendiliğinden geçer artık adet dönemlerimde fitil kullanıyorum gebe kalırsam ne olacak bilmiyorum çok illet bişey gerçekten de

Merhaba benimde her regl döneminde tekrarlıyor ilk tüp bebek tedavimde başladı o zaman kabız oldum ve aşırı derecede bağırsak hareketlerim yavaşladı. İnşallah kendiliğinden geçer artık adet dönemlerimde fitil kullanıyorum gebe kalırsam ne olacak bilmiyorum çok illet bişey gerçekten de
Bence tedavi olmadan hamile kalmayın çok zorlanırsınız çünkü okuduğum kadarıyla hamilelikte kabızlık yaşanıyomuş ve çoğu ilacı kullanamıyosunuz

Gecmis olsun..hamileyken daha kotu oluyor.hatta ilk catlak olustugunda hamileydim banyoda bayginlik gecirmistim.simdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama dedigim gibi suan rahatlama olsa bile bir yoluna bakicam.oldumu oluyo yani neden bende oldu diyemiyosun malesef.insallah sifa bulursunuz

Bana akut olduğunu soyluyolar ve doktora gidince yaralar iyileşiyor gibi ve tekrar çıkıyor.Ben akut olduğunu düşünmüyorum.Cunku bu sorun bende üç ayı geciktir var ve çok kan geldiği için kolonoskopi yaptırmak istiyorum iyice korkmaya başladım ins bir şey yoktur
Doktorlarin hepsi ayri yorumda bulunuyor.banada sizinki kronik gibi geldi ama bellide olmaz.kendinizi siz daha iyi bilirsniz.insallah onemli bir sorun olmasinda catlak halledilir.sifa diliyorum size

Back
X