- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
- Konu Sahibi Amazing family
-
Siz içinizde özütüyorsunuz herhalde bu kadar sakıncalı gördüğünüze göre dışkıyı?Bu biraz riskli olmaz mı? Hani aynaya doğru ıkınırken .....
Evet bu ara çok sık acıkıyorum olabilir umarım değildirBağırsak tenyaları var. Solucan gibi varlıklardır. Bağırsak içinde uzunluğu bi kaç metreyi bulur. Korkutmak gibi olmasın ama aklıma bu geldi. Son zamanlarda yemenizde değişiklikler olmuş muydu, sürekli acıkma gibi?
Ne alaka bk demek seviyesizlik mi? :)) İlahi, gevşeyin korkunuz dağılsın diye yazdım, sinir yapacağınız bir şey yok :)
valla sana gülmedim direk o yorumu gördüm konu ciddi rahatsız edici şöyle diyeyim bende de olmuştu yıllar önce hatta tüm aile olmuştuk öyle kıl kurdu bu dediğiniz sanki gece daha çok azıyor dışarı çıkmak ister gibi. ağızda çiğnenen bir ilaç var onu düzenli kullanınca gidiyor o sorun geçmiş olsun uzun zamandır kk ya gitmemiştim açınca o yorum beni güldürdü kusura bakmayınGülme komşuna gelir başına demişler umarım gelmez sizin başınıza. Gerçi siz komşuya gülene gülmüşsünüz ama bilemeyeceğim Neyse !
Başkası açmış olsa belki garip gelirdi ama asla dalga geçmezdim.Şu konuyu kendinizin açmadığını düşünün ve yorumumu-konunuzu bir daha okuyun. O zaman da alınganlık yapacak bir durum sezer iseniz amenna. "ben kanser oldum" diyene aynı cevabı verecek kadar acımasız değilim elbette. Ancak ifade etme şekliniz ve başlığınız ister istemez dürtüyor insanı :) size de iyi geceler efenim. Geçmiş olsun.
Herkes çok gergin ve duyarlı kardeşim. Beni de incittiler ahsjsjs. İki gram gülmeyelim hemen dışlanma, hemen ötelenme.
Oha horror movieÇok aşırı bir bilgim yok ama kuzenimde böyleydi.Hatta onun başı çıkmış,kendisi çekmişti. Baş parmak kalınlığında ve baya uzun solucana benzer bir canlıymış.Sanırım bağırsaklarda oluşup besleniyormuş bu canlı .Bence burda vakit kaybetmeyip bi acile görünün.
Şaka gibiValla mı ya off geçen köfte yapıyordum çiğ kıyma yedim ondan oldu herhalde :/
Aynı şeyi ben görsem kalpten giderdim o an herhaldeOha horror movie
Çok aşırı bir bilgim yok ama kuzenimde böyleydi.Hatta onun başı çıkmış,kendisi çekmişti. Baş parmak kalınlığında ve baya uzun solucana benzer bir canlıymış.Sanırım bağırsaklarda oluşup besleniyormuş bu canlı .Bence burda vakit kaybetmeyip bi acile görünün.
Makatımda ne var ne ya çantamda ne var videosu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?