- 7 Aralık 2018
- 6.820
- 17.728
- 248
- 28
- Konu Sahibi Amazing family
Makatımda ne var ne ya çantamda ne var videosu gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz sancısı mı acaba, ben böyle bir his yaşamadım da hani o da böyle bir şeyler zorluyormuş gibi olabilir bilemedim. Herhangi bir canlı olduğunu düşünmüyorum. :)
Cidden mi ya şu an daha da korktum bebekler de uyudu ne yapsam ki acile gitsem onları da kaldırmalıyım bir gece beklesem ne olur ki :/Çok aşırı bir bilgim yok ama kuzenimde böyleydi.Hatta onun başı çıkmış,kendisi çekmişti. Baş parmak kalınlığında ve baya uzun solucana benzer bir canlıymış.Sanırım bağırsaklarda oluşup besleniyormuş bu canlı .Bence burda vakit kaybetmeyip bi acile görünün.
Çok zorlamıyorsa bekleyin ama yarın mutlaka görünün doktora.Cidden mi ya şu an daha da korktum bebekler de uyudu ne yapsam ki acile gitsem onları da kaldırmalıyım bir gece beklesem ne olur ki :/
Önemli değil canım bende böyle bir konu okusam gülerdim sanırım ama başa gelince gülemiyor insanAy kusura bakma ama güldüm. Kurt döküyor olabilirsin dicem ama o da zorlamaz. Bir acile gidiver istersen.
Teşekkür ederim kesinlikle gidicem bu gece idare ederim artıkÇok zorlamıyorsa bekleyin ama yarın mutlaka görünün doktora.
Önemli değil canım bende böyle bir konu okusam gülerdim sanırım ama başa gelince gülemiyor insan
İçte var dışarıdan baktım bir şey yok içeride ama her an çıkacak gibi bir his yaşayan vardır diye konu açtımHemoroid,catlak bazen bu hissi uyandirir.Ordaki sinirleri uyariyo olabilir.
Telefonunuzun kamerasiyla baksaniz bi ? Yani orda bisey var diye konu acip bakmadiysaniz bilemedim.
Valla mı ya off geçen köfte yapıyordum çiğ kıyma yedim ondan oldu herhalde :/Ben geceyi geçiremezdim herhalde, çocukları komşuna bırak karnıma ağrı girdi de koş doktora hemen, eğer irice bir kurt ise yavrularıda vardır hemen temizlen
İyileşti. Mi sizin. Bende de var aynı sorunHem iç hem dış hemoroidi olan ve bu hastalıktan çok çekmiş biri olarak yazıyorum hemoroid bu