- 4 Mart 2012
- 14.940
- 34.497
- 798
- Konu Sahibi Amazing family
Cevaplar konudan abes, bazıları nasıl absürt cevap verelim diye adeta yarışmışlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Köfte yapıyordum tadına bakmadığım için tutturamıyordum bu sefer bakayım dedim bilmiyorum ki o mu yaptı aklıma o geldi :/
gecmis olsun zor bir durum yanilmiyorsam kurt olunva tum ailenin hastahanede yatmasi lazim yoksa iki yil cekersin burun kasintinsi olmasi lazim ayni zamnda makatta kasinti varsa olabilirKızlar çok kötüyüm
Yarım saattir makatımda sanki solucan mı desem kurt mu desem öyle bir canlı var orayı zorluyor dışarı çıkmaya çalışıyor gibi bir his var ! Çıldırıcam gerçekten ne ki bu kurt olabilir mi ? Böyle hisseden oldu mu daha önce ?
Yardımınızı bekliyorum böyle uyuyamayacağım ve çok endişeliyim
hiç hoş bir cevap değilBoktur o bacım. Öyle anlattığın gibi parazit zorlamaz içerden. Tümünün dışarı çıkası mı gelecek
Bk olmasın?
Ayy esmoşum bütün aile mi yatması lazım o niyekinegecmis olsun zor bir durum yanilmiyorsam kurt olunva tum ailenin hastahanede yatmasi lazim yoksa iki yil cekersin burun kasintinsi olmasi lazim ayni zamnda makatta kasinti varsa olabilir
Ya şimdi hatırladım küçükken afedersiniz kakamı yapmışım. Bi baktım beyaz beyaz onlarca kımıl kımıl kurtlar. Annemi çağırdım annem şok. Korkmadın mu dedi yoo dedim. Ah çocukluk cesaretimiz yarısı yok şimdiAynı şeyi ben görsem kalpten giderdim o an herhalde
kusacamhiç hoş bir cevap değil
-1
Niye? Bilimsel olarak yazmadım diye mi? Fizyolojik bir döngüden bahsediyorum burada.hiç hoş bir cevap değil
-1
vallah kuzum bu yaz. benm kiz cok fena kustu ishal oldu. ben. soylemesi ayip. diskisinda bise fark ettim. doktora anlattim adam demez mi tum aile gelsin hastahanede. yatacaksinz .hemde 3 bes gun degil 15 gun flan dedim iyi misin baska hastahaneye gotrdumAyy esmoşum bütün aile mi yatması lazım o niyekine
kusacam;(Yazan var mı bilmiyorum ama bir filmde duyup araştırmıştım.Şuna benzer parazitler varmış,filmdeki kadın görünce çok korkmuştu.Acile gitsenize.Eki Görüntüle 2237984
Vaaay bevallah kuzum bu yaz. benm kiz cok fena kustu ishal oldu. ben. soylemesi ayip. diskisinda bise fark ettim. doktora anlattim adam demez mi tum aile gelsin hastahanede. yatacaksinz .hemde 3 bes gun degil 15 gun flan dedim iyi misin baska hastahaneye gotrdum