LÜTFEN ÜŞENMEDEN OKUYUN
Arkadaşlar oturduğum zaman ağrı sebebiyle 2 ay önce hastaneye gittim kadın bana çatlak olduğunu söyledi 2 krem 1 fitil yazdı gönderdi. Ağrılar azaldı fakat geçmedi tekrar gittim kadın bana sadece çatlak değil hemoroidde olduğumu söyledi 2 krem 1 hap yazdı yine gönderdi. Yine geçmedi hastaneye yol aldım yine özele gittim çatlağımın olduğunu botox yapmamı önerdi tabii pahalı olduğu için ailem izin vermiyor. Hemoroidimin küçük ama önemsiz olduğunu söyledi. Yine devlet hastanesine gittik bazılarıda sorun olmadığını söyledi. Ben yalandan mı uyduruyorum bu ağrıları sabır ya. Bugün yine gittim hastaneye adam çatlağımı görmediğini ilaçlara devam etmemi söyledi. İç homoroid olabilirmiş dedi ee baksana var mı yok mu ? Saçmaladı gönderdi yine. Yanma arada bir oluyor sık sık olmuyor fakat sürekli ağrımakta hafif hafif hele 1 saat bir yere oturayım yoğunlaşıyor ağrı. Büyük tuvaletten sonra anüs içimden ağrı kasıklarıma gidiyor. Ayrıca vajina ve makat arasındada sert şişlik var. BEN NE YAPACAĞIM YA?