Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba geçmiş olsun bende de olmuştu.catlak geçti hemeroid geçmedi.kabiz ve ishal durumu iyileştirmeyi zorlastiriyo.probiyotik kullanıyorum bende.Arkadaşlar merhaba geçen sene makatta kanama vardı.Bu senenin başında ağrı kanama ve kaşıntı oldu.Suanda kaşıntı ve batma var üç aydır çok yoğun başına gelen var mı lütfen yardımci olun
Sürekli kasiniyor muMerhaba geçmiş olsun bende de olmuştu.catlak geçti hemeroid geçmedi.kabiz ve ishal durumu iyileştirmeyi zorlastiriyo.probiyotik kullanıyorum bende.
Kaşıntı var mı geçmiş olsunGerçekten çok zor bir hastalık her reglde yeniliyor kendini asla geçmiyor
Hayır ağrı varKaşıntı var mı geçmiş olsun
Kaşıntı yok arada oluyor.seninki yeni olmussaa ondan zorlaniyosun.benim 13,sene oldu.Sürekli kasiniyor mu
Gecen sene kanama vardı şimdi kaşıntı ve batma varKaşıntı yok arada oluyor.seninki yeni olmussaa ondan zorlaniyosun.benim 13,sene oldu.
Kanama çoğunlukla oluyor malesefGecen sene kanama vardı şimdi kaşıntı ve batma var
Kaşıntı var miMaalesef bizim normalimiz bu, kanamazsa şükrediyoruz
Hep var yaniÇok kaşınınca anestol sürüyorum
Ben aktif 4 senedir bu hastalıkla uğraşıyorum. Dönem dönem kaşıntı, ağrı, cam kırıkları varmış gibi batma hisleri oluyor.Kaşıntı var mi