Makat çatlağı kanama

adaletbu904

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
191
24
34
Daha önce çok ikindigimda kabız olduğumda illa kanıyordu peceteye geliyordu. Ama dün yine ikindim cam kesiği gibi bı ağrı ve klozet kan gölü olmuş ama nasıl korktum bi anda görünce peceteyle siliyorum hala aynı. Neyse sabah oldu yine tuvalete girdim Allah'ım yine aynı klozet kan dolu dışkıda da kan var üstünde hemen eşimi aradım Dr gittik makattan muayene yaptı bı yere bastırdı ben bagrdim çok acıdı diye evet yırtık var kan sızıntısı var dedi kremverdi ikisini karıştırıp kullan dedi osmolok verdi birde baticon verdi sıcak suyla otur dedi benim sormak istediğim bu kadar çok Kan gelir mi yada gelen var mı aramızda arkadaslar .birde dışkı ya bulaşır mı Allah'ım dünden beri ne yerdeyim ne gökte kalbim ağzımda atıyor tuvalete gitmeye korkuyorum Allah'ım korusun yine aynı manzarayla karsilasicam diye çok korkuyorum

Tanıdığıma oldu aynısı malesef bi kaç ay çekti , ama sıcak suya baticona döküp oturuyodu iyi geliyordu.
Bu arada çok saçma şekilde madecasol iyi geldiğinş söylemişti. İstersen dene.
Kantaronda sürebilirsin . Deri yenileyici özelliği var.

Kantpron kullanıyordum uzun zamandır böyle sorunum olmuyordu ama dün tekrarladı yine

Bendde 2021 d oldu ne yerdeydım ne gokte korktum sonra durdu sureklı yasıyorum kabızlık problemi 1ay once beslenmeye dıkkat etmeyınce tkrr yasadım damla damla o bile korkutuyor
Doktorunuz catlak demiş . Korkmayın lütfen. Tekrar muane ıstedımı ozellikle bol su ve yedıklerınız özellikle sıvı olmalı

Geçmiş olsun siz de basur başlangıcı olduğu için bu çatlak oluşmuş sanırım. Ben de aynı sahneyi yaşadım hatta o korkuyla internette araştırdım bağırsak kanseri yazınca ağlamıştım :)) Tabi bu bahsettiğim 10 yıl önce. Klozet kan gölü olunca aklım çıktı acile gittik gece vakti sabaha kadar bekledik doktor sizin ki gibi baktı çatlak var basurda oluşmuş.
Yalnız benim hiç kabız sorunum olmadı neden çatlak oluştu onu anlamadım genetikte oluyormuş annemin de ameliyatlık seviyesinde ondan herhalde. Çok güzel çalışır metabolizmam ama oluyor işte. Korkmayın bu arada krem iyi geliyor kısa sürede iyileşirsiniz sadece sıvı tüketin ki kabız olmadan rahatça yapın. O çatlak geçer kreminizi düzenli kullanmaya çalışın.

Benimde iki gündür kan geliyor az önce bile geldi hatta buraya girmeden önce internete baktım bir sürü kanser vs yazıyor biraz endişelendim yarın kontrole gideceğim inşallah olumsuz bir şey yoktur

Benimde iki gündür kan geliyor az önce bile geldi hatta buraya girmeden önce internete baktım bir sürü kanser vs yazıyor biraz endişelendim yarın kontrole gideceğim inşallah olumsuz bir şey yoktur
Yok korkmayın internettekiler her ihtimali yazıyor tabi. Zaten azda olsa poponuz acıyordur çatlaktan dolayı. Siz doktora gidin yine de verdiği kremi düzenli kullanın ve sıvı tüketmeye çalışın yeter. Tekrar geçmiş olsun.

İşin garip tarafı ağrım yok kabızda değilim neden böyle oldu anlamadım normal hayatımda da kabızlık çeken biri değilim

Benim de kanamalar ve ağrı o şekilde oluyor. Şırıl şırıl kan akıyor hatta bazen. Kabız olmayacaksınız tek çaresi bu, ben kabız olmamak için hayat stilimi değiştirdim resmen.

İşin garip tarafı ağrım yok kabızda değilim neden böyle oldu anlamadım normal hayatımda da kabızlık çeken biri değilim
Aynı tuhaflığı ben de yaşadım :) Benim de kabızlık sorunum olmadı hala yoktur çok şükür nadir olan bi kabızlıkla bi gün yediğim hamburgerle anında çıkacak bi çatlaklık olması mümkün değil ama genetik olabileceğini söylemişti bana doktor bizim akrabalarda annemde hep vardır. Haksızlık ama cidden Kaldı ki o dönemde ben hem hentbolcuyum düzenli sporlarım, sağlıklı beslenme düzeyim çok daha fazlaydı ama başa gelince çekiyorsun.

Neyse kanser felan olmasında kötünün iyisi en azından deriz

Benim de kanamalar ve ağrı o şekilde oluyor. Şırıl şırıl kan akıyor hatta bazen. Kabız olmayacaksınız tek çaresi bu, ben kabız olmamak için hayat stilimi değiştirdim resmen.
Ne yapıyorsunuz peki banada yardım eder misiniz düzenli kremlerimi kullanıyorum ama bugün yine kabız olmuşum canım acıdı çok korktum bütün modum düştü Allah'ım çok korktum yine

Ne yapıyorsunuz peki banada yardım eder misiniz düzenli kremlerimi kullanıyorum ama bugün yine kabız olmuşum canım acıdı çok korktum bütün modum düştü Allah'ım çok korktum yine
Kremler yarayı iyileştirmeye çalışıyor ama o esnada kabız olunursa yara yine açılıyor bir anlamı olmuyor. Öncelikle şöyle söyleyeyim, ne yediğinizde kabız olduğunuzu bir süre not alarak takip etmelisiniz. Ama her yediğinizi yazacaksınız.
Su tüketimini çok arttırın.
Mutlaka her gün yemeğin yanında salata veya yoğurt gibi gıdalar tüketin.
Mayalı gıdalardan uzak durun. Ben bir süre çok ağır kabız yaşadığım için gluteni kesmiştim.
Sindirilmesi rahat olan yiyecekler yani zeytinyağlı sebzeler tükettim. Posalı yiyecekler tüketmeye çalıştım. Uzunca bir süre kırmızı et tüketmedim. İşlenmiş paketli gıdaları zaten söylemiyorum bile.. bu şekilde bağırsaklarınızı onarıp, sindirim sisteminizin istediği şekilde besleneceksiniz yoksa ömür boyu kremler ve fitiller ile sürünürsünüz.

Ağrınız oluyor muydu yani popoda acı

Cok teşekkür ederim evet benimde klozet kan gölü olunca aklım çıktı ve hala da o psikolojiyi üzerimden atamamdim sizde nasıl olmuştu acaba arada yine kanama gorunuyormuydu ki sizde de bencsimdi çok korkuyorum ve tuvalete girmek bana böyle çok farklı aşırı korkuyurm yine kan gorucem diye hatta böyle bakıyorum kırmızı kırmızı biseyler görünce panik atak geciriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…