- 14 Eylül 2022
- 191
- 24
- 34
- Konu Sahibi adaletbu904
Evet o an cam kesiyor ve çok ağrı oluyorPopoda Ağrı Oluyor Mu Sizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o an cam kesiyor ve çok ağrı oluyorPopoda Ağrı Oluyor Mu Sizde
Siz doktora gittiniz mi peki Dr ne dedi sizeBendde 2021 d oldu ne yerdeydım ne gokte korktum sonra durdu sureklı yasıyorum kabızlık problemi 1ay once beslenmeye dıkkat etmeyınce tkrr yasadım damla damla o bile korkutuyor
Doktorunuz catlak demiş . Korkmayın lütfen. Tekrar muane ıstedımı ozellikle bol su ve yedıklerınız özellikle sıvı olmalı
Yok kötü düşünmeyin herkeste aynı acıyı hissettirmez belki ama makattan gelen kanama benzerlik gösterir. Benim ilk olduğunda iki gün kanadı sonra doktorun verdiği krem iyi geldi yumuşattı. 2 ay sonra bi kez daha yaşadım ama krem kullanmayı bırakmıştım bitiresiye kullandım. Ondan sonra da bi daha yaşamadım çok şükür.Cok teşekkür ederim evet benimde klozet kan gölü olunca aklım çıktı ve hala da o psikolojiyi üzerimden atamamdim sizde nasıl olmuştu acaba arada yine kanama gorunuyormuydu ki sizde de bencsimdi çok korkuyorum ve tuvalete girmek bana böyle çok farklı aşırı korkuyurm yine kan gorucem diye hatta böyle bakıyorum kırmızı kırmızı biseyler görünce panik atak geciriyorum
Kanama olduğu gün acı ağrı vardı tabi ama krem kullanınca geçti. Bi daha aynı sıkıntıyı yaşamadım.Popoda ağrı oluyor mu sizde
Kremleri bitiresiye kadar kullandınız mı peki bende öyle mi yapayim fazlası zarar olur mu onuda takıyorum kafamaYok kötü düşünmeyin herkeste aynı acıyı hissettirmez belki ama makattan gelen kanama benzerlik gösterir. Benim ilk olduğunda iki gün kanadı sonra doktorun verdiği krem iyi geldi yumuşattı. 2 ay sonra bi kez daha yaşadım ama krem kullanmayı bırakmıştım bitiresiye kullandım. Ondan sonra da bi daha yaşamadım çok şükür.